reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- tak to 4 tydzien, 5 ma 850:tak:jak pojdziesz to bedzie akurta 6 tygodni skonczone to uz pewnie serduszko zobaczysz:-D:-D:-D:-D:-Da ak mężulo-pisz nam szybko!!!!!pewnie tez przeszczesliwy:-):-):-)no to Ala bedzie starsza siostrą!!!dobrze,ze ten Twoj gin mial ten wyjazd nagly...i nie ma laparo!!!

reklama
BIBINKA-a czemu z groszkiem ma byc cos nie tak???nie martw sie,PROSZE tylko ciesz i cierpliwie czekaj do wizyty. jak @mialas 8 lutego to z @ termin Ci wychodzi na 15 listopada:))) ja mialam 27 lutego @ i ak sie uda to termin wychodzi na 4 grudnia.a ciaza moze jest mlodsza bo moze mialas pozniej owulacje-nic sie nie martw-beta potwierdzila,test tez REWELA!!! MARYLKA- dokladnie,ze tydzien w piatek rano umawiamy sie ,ze idziesz robic herbate i ja test:)));)))

KOCHANE MOJE-dziekuje!!!!trzymajcie kciuki choc ja sie nie nastawiam bo to nasza pierwsza proba i raczej mala szansa,no ale za tydzien sie wyjasni:))

KOCHANE MOJE-dziekuje!!!!trzymajcie kciuki choc ja sie nie nastawiam bo to nasza pierwsza proba i raczej mala szansa,no ale za tydzien sie wyjasni:))

czekamy do piątku,mam nadzieję,że ten Twój pęcherzyk pięknie pękł i się zafasolkował:tak::-).jak widzisz,cuda się zdarzają:-D:-D:-D

BIBINKA-beta rosnie co 2 dni,jak zrobisz jutro to odbierzesz w poniedz.czy jutro.:confused:bo esli w poniedzialek to lepiej poczekaj i zrob w poniedz.to bedzie najbardziej aktualny wynik:tak:super,ze mąż taki przeszczesliwy-widzisz jak wytrwalosc poplaca:-D:-DTy bedziesz wybierala spioszki a mąż auta:tak::-)masz dzis CUDOWNY dzien!!!:tak:

hej moje kochane to chyba jakiś cud bibinka zaszła w ciąże a ja 5 minut puźniej sprzedałam wózek atlantic :):):) nie wierze normalnie :):) no kochane która następna robi teścik ?? :):)
a mój dziś powiedział że musimy komandora zrobic zanim sie dziecko urodzi najlepiej w te wakacje no i dodał głupi tekst w swoim stylu że musi byc komandor żeby miał gdzie dziecko zamykac - czubek jeden :)

mama05: chciała bym żeby udało Ci się za pierwszym podejściem ale jak nie wyjdzie to może razem będziemy z brzuszkami siedzieć na bb:):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no taki prezent to napewno się ucieszą :) ja jak przyjdzie co do czego to pewnie tez bede odrazu wszystkim w koło trąbic :) hoc plan jest taki że tylko wam i męzowi :) a potem reszcie ale pewno dojdą do tego mamy i dziadkowie :)

reklama
MARYLKA- no mowilam Ci ze jak klientow nie ma to nie masz na to wplywu,ale jak uz ktos wejdzie to rob wszystko zeby sprzedac i co....sposcic z oka to wozek sprzedasz:-D:-D:-Dsuper-ciesze sie!!i gratuluje-czyli coraz blizej to zalozonego utargu a tu jeszcze 14 .00 nie ma:tak::tak::-D BIBINKA- kup sobie malutki skarpetki i niech czekaja na maluszka-jak juz masz GROSZKA pod sercem to wszystko bedzie dobrze i wcale sie nie dziwie,ze sie poplakalas bo mi lzy polecialy jak zobaczylam wynik testu:tak:patrze i 3 razy zagladam na nick:szok::szok::szok::szok::szok:no BIBINKA-NASZA BIBINKA BEDZIE 2 RAZ MAMA!!!przesylaj nam tu KOCHANA ciazowe fluidki.......

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry