reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama u mnie jest ten problem ze ja od porobu jeszcze nie mialam @ i tak troche mam stresa. niby karmienie ciaza powoduja zatrzymanie @ ale roznie to bywa

Wiolka no jeszcze 500 brakuje :):)
bibinka : będzie wszystko ok zobaczysz
pysia: pisz co tam u ciebie martwimy się
mama05: a ja coś czuje że ty nie będziesz ze mną z brzuszkiem chodzić :) i ze będziesz zimą rodzić :)

a co do serwisu to ja takie skompiradlo jestem i lubie wszystko miec ale w nie drogiej cenie...raczej nie dalabym 1000zl. tak sobie mysle ze 400zl to max jak dla mnie

marylka to nie duzo zostalo:-)dociagnieszdo 1500 a nawet przebijesz ,jeszcze 4 godzinki zostaly:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiolka jak ja nie lubie za bardzo serwisów w kwiatki tak ten mi się podoba :)
Wiolka a może wy w 4 przylecicie do polski :) ja jak oglądałam taki program to tam właśnie babka myslałam że ma anemie a to ciąża była :)
mama05: ja coś przeczuwam że ty będziesz oglądać na mojej stronie śpiworki polarowe :):)

a co do serwisu to ja takie skompiradlo jestem i lubie wszystko miec ale w nie drogiej cenie...raczej nie dalabym 1000zl. tak sobie mysle ze 400zl to max jak dla mnie
wiola wcale nie jesteś skąpiradło:no:.ja uważam,że nie ma co się trzymać zasady "postaw się,a zastaw się".poza tym można kupić naprawdę fajne rzeczy podobne i taniej,więc czemu nie:tak::-)

BIBINKA- moze masz racje i moja fasolke przywitala sie z Twoimi fluidkami,no teraz jak u Ciebie ciąża to zaczynam sie nakrecac!!!:))WIOLKA- moja kumpela ma 3 synow -pierwszy planowany a 2 wpadki wlasnie przy karmieniu piersia!!! takze jesli cos poderzewasz to śmigaj po test i zrob na dniach...moa kumpela poszla do ginek jak rok karmila tego drugiego po recepte na anty i mowi ze jeszcze karmi,ale juz chce odstawic wiec niech je zapisze takie dla niekarmiacych a ginek.mowi zapraszam na fotel jak juz pani jest to zbadam i co...8 tydzien ciazy!!!i tak ma 3 synow a ma 27 lat-jeden ma 4,5 roku,drugi 3 lataa trzeci 1.5...:)

moja kumpelka tez zaszłą jak karmiła,córa miała 7 m-cy,a teraz ma synka;).ona brała tabsy anty,ale parę razy zapomniała;)

MARYLKA- JA moglabym zrobic test nwet dzis bo mam w domu,ale mam tydzien do @ wiec i tak nic nie wykarze-takze dowiemy sie za tydzien czy bede rodzic zima czy zaczynamy na nowo starania od czerwca:tak:JOSEPHINE I AGNIESZKA- wyjechaly a tu takie wiesci:cool2::cool2:

reklama

ja tez tak mam :):):) mam nadzieje że się nie mylisz co do utargu :) jakby się udało to już bym miała żeby zapłacić jedną fakture a na drugą to może bym do wtorku uzbieralo :) dobrze że zadzwoniłam do tego gościa żeby mi wózki 2 dziś przywiózł bo akutrat jeden sprzedałam we wtorek a drugi dzisiaj :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry