reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
właśnie zauważyłam,że zaczynają mi włosy wypadać:baffled:.z Alą w ciązy tak od ok 4/5 tyg włosy wypadały mi garściami przez miesiąc chyba,a potem miałam juz fajne gęste i lśniące:tak:.

oj mama jak Ci nadal tak będzie gorąco,to ja jestm dobrej mysli;)))))))

reklama
PYSIA-ja eszcze nie wiem,za tydzien sie okaze:tak:ale nasza BIBINKA wlasnie zrobila bete i test i jest w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bibinko, nie ma za co :)
Maryla super, ze wozek sprzedany. A Tobie to na pewno o mnie chodzilo? bo napisalas, ze pysia napisz co u Ciebie bo sie martwimy, a podejrzewam, ze chodzilo o pyzunie :)

bibinka tak sie ciesze ze jestes w ciazy ze sobie miejsca nie moge znalezc...:-)
mama a jakie ciasto dzis nam upieczesz?
sol ale wiesz do 3 miesiaca ciazy mozna miec normalnie@:-)wiec nic straconego?
pysia co u ciebie?wprawilas sie w jazde samochode?

Dziewczyny - ciepło się robi i ogrzewanie mieszkania to powoduje :tak: Ja mam skręcone przez ponad połowę zimy kaloryfery na 0 bo mam sąsiadów ciepluchów i mam ciągle 18-24 "C w mieszkaniu.
A w ogóle się nie pochwaliłam - dzisiaj czekam na przesyłkę DHL - tylko jak to ta forma - nie ma żadnego kontaktu z kurierem i jestem uziemiona w domu do godziny 20 bo oni nie podają numerów do kurierów i nie ma możliwości umówienia się żeby ktoś był w domu - no chamstwo.

Idę dziecku obiad dać :-)

wiola - wątpię bo ja dopiero plastry skończyłam a raczej ciężko o nich było zapomnieć o zmianie :dry:

wiola ja to sama nie wiem co mam ze soba zrobic:tak::-D:-D
ja mam wszystkie kaloryfery wyłączone i do tego wietrzę mieszkanie.mnie to jest duszno we własnej skórze:tak:

BIBINKA-ja zauwazylam dzis w nocy dopiero,ze ciagle sapie,ze mi za cieplo-patrze a mo przykryty...takze zobaczymy co dalej.mi wlosy wypadaly strasznie jak skonczylam karmic piersia. SOL-to nie wstawaj za wczesnie w piatek i moze akurat jak odpalisz kompa to bedzie dobra wiadomosc.a BIBINKA i MARYLKA niech parza cherbate a ja powedruje grzecznie do wc i zrobie co trzeba i szybko-to znaczy po 5 minutach:)))))))))dam Wam znac!!

Wiolka, caly czas jezdze autem i woze mojego. Jestem taka szczesliwa, ze szok :)))) coraz lepiej jezdze.po prostu extra. a zastawa Wiolko sliczna. kwadratowa mi sie tez podoba i wzor ma taki delikatny. Ja bym chciala na slub dostac zastawe hi hi. Fajnie, ze maz wpadl w szal zakupow, ze kupilas posciel, a ktory wzor konkretnie? :))))))
mama, wiem o bibince bo juz jej zdazylam gratulacje zlozyc :)))) ale ma superowo.

my wczoraj bylismy u ksiedza br :\ i spokojna nie wyszlam

reklama
mama życzę Ci,żeby do piątku czas szybko minął;).my wszystkie będziemy przebierać nóżkami na to Twoje testowanie!

pysia rozumiem,że ksiądz Cię wkurzył delikatnie mówiąc?

dziewczyny zauwazylyscie ze sergeeve przestala nas odwiedzac?ciekawe czy u niej wszystko ok?

ona coś pisała,że nie wie czy będzie nas odwiedzać ,jak zrobiła test...może musi troche ochłonąć i wtedy do nas wróci:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry