reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA- no tak,dzis rodzinnie spedzacie wieczor-tez fajnie,napisz nam poznie reakcje rodzinki:))PYSIA- a Ty sie nie denerwuj bo wiesz zlosc pieknosci szkodzi choc domyslam sie ,ze wizyta nie nalezala do milych...ale jeszcze troche pozalatwiacie wszystko i z gorki-czakanie do terminu zostanie.BIBINKA a skoro my rocznice slubu mamy w tym samym czasie to moze i w ciazy bedziemy razem chodzic:))))ale by byly jajka-podwojne!!!:)))))))))))))

reklama
Bibinka, to jakas masakra. Skoro juz bylam pytana z modlitw przeroznych to do malzenstwa nie powinien takich pytan zadawac.i co? mam sie tego wszystkiego uczyc??br
Wiolka, posciel kolorek i wzor cudny. No ja mam nadzieje, ze dostane ta zastawe. a to masz pelno sztuccow hehe. Ale to nie zginie. Szczerze mowiac to ja jestem anty przeciw kupowaniu prezentow na slub, bo pozniej sa powtorki i lipa. No ale wiadomo ze do zalaczen nie dolacze karteczek z wierszykami o pieniadze, bo to takie dziwne.
A ja apropo kupowania to kupilam 25 par kolczykow na allegro i sweterek ostatnio. Jeszcze poluje na tunike w takim folkowym stylu ale niestety dzis sie aukcja skonczyla i zostaly sprzedane obydwie i nie ma. chyba, ze znow beda to kupie, bo cudowna hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zmykam kobitki.muszę posprzątać i zacząć się pakować na weekend.ale jestem ciekawa,jaka będzie reakcja dziadków:tak::-).może uda mi się zajrzeć jeszcze przed wyjazdem,daleko nie jedziemy,bo całe 50 km:tak:.nie wiem czy net będzie działał u moich rodziów,więc w razie czego dopiero w nd się odezwę.
mama no jajka by były,no i daty porodu tez nie takie odległe:-D:-D:-D
ehhh,ale mam FAJNY DZIEŃ DZISIAJ:-D:-D:-D
ściskam Was mocno:tak::-)

Wiolka, no mam nadzieje, ze chodzilo mu o takie pytania choc z drugiej strony jego slowa, zeby cos wiedziec to naprawde dygam ze o jakies modlitwy zapyta.... no ale na kursie przedmalzenskim to tak bylo mowione, ze wywiad sie przeprowadza z jedna i druga polowka. To musimy sie przygotowac, zeby czasem innych odpowiedzi nie dac hehe... ale to i tak bez sensu takie wywiady no ale jak kosciol tak nakazuje....
Mama mam nadzieje, ze za miesia jakos gladko z tym pojdzie, a pozniej juz tylko koncowe sprawy, zaproszonka, butki welon i kwiaty i tyle hehe.

BIBINKA-Jedz kochana ciesz sie rodzinka i Waszym szczesciem-tyle czekaliscie i prosze-oto jest!!!ja tez za pol godzinki lece po Zuze i dzieci sie jeszcze na placu pobawia tak jak wczoraj:))pa do niedzieli!!usciskaj Ale-starsza siostre;))

nie no chwile mnie nie było a juz myslałam że Was nie nadrobie :)
Wiola gratulacje z tą szybą :):):) jupi jupi , a niestety nie udało mi się jeszcze tych 500 zł utargować za to musiałam zapłacić 200 zł za 3m-ce ubezpieczenie lokalu i za nowe wizytówki :(
bibinka: mojej zanjomej tak sie piwa w ciązy chciało że kupowała te bezalkocholowe a że to był okres grilów to biednej ciężko było :) a jak sie ludzie w sklepie na nią patrzyli - bo to nie widac odrazu że bezalkocholowe :):):):)

pysia: tak co u ciebie to do Ciebie ale że martwimy się to do pyzuni faktycznie było :) kurcze ja taka sierota jestem że mi sie wasze niki czasem myla :) tzn pyzuni nie moge zapamiętać i na was obie pysia mówie :) wybacz :) prosie:)

bibinka: to fajnie że tak napisałaś z tym wózkiem bo u mnie w koło to wszyscy takie pow 1000 kupują i że tylko gondole a ja tez wychodze z założenia że lepiej potem spacerówke lekką a fajną kupić i taniej wyjdzie bo i tak zazwyczaj kupuja lekka spacerówke i taka troche presja ale w duszy mam ta presje ja kupie tani a wygodny dla dziecka na wadze mi nie zalezy bo tachac nigdzie nie będe musiała a ta kase to wole na spacerówke albo coś innego wydać boże jak ja bym już lato chciała :):):):)

reklama
pysia - potwierdzam - to są tego typu pytania - też miałam niedawno kościelny :-p

mama - a czekam na nasze łóżko i materac Karoli a Karoli łóżko zamówimy po jej urodzinach - bo kaski brakło :-p po za tym w jej urodziny zbieramy na jej łóżko więc głupio by było jakbyśmy teraz kupili. A musimy nasze wymienić bo sprężyny zaczynają wyłazić.

bibinka - to prosimy nowy suwaczek :tak: licząc od dnia ost miesiączki bo tak lekarze liczą :tak:

A moje dziecko właśnie mi płacze w ramię bo wstała z podłogi i chciała iść wyrzucić papierek i jak nie przyrżnie w drzwi :dry: to jej powiedziałam że jak nie widzi to siedzi u mnie na rękach - więc już marudzi :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry