reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ojeny dziewczyny jak ja sie ciesze ze wasz watek znalazlam i ze wy tu jestescie:-) swietne z was kobitki:-)mama a marylka to w ogole bezdie miala lekki porod jak jej M walnie kilka tekstow to zapomni ze rodzi:-)

reklama
WIOLKA- dokladnie-ja tez sie ciesze,ze znalazlam to forum i ten watek-juz nawet nie wiem jak znalazlam,ale grunt,ze jestem z Wami-ze w smutnych chwilach jest na kogo liczyc a w szczesliwych jest sie z kim tym szczesciem dzielic:-D:-D:-Da Marylka to fakt moze szybko urodzic jak ej Kamillo zafunduje teksty:tak::cool2:nawet nie chce wiedziec jaki ubaw bede mialy polozne:-):-)albo nie,chce wiedziec:happy2:

moe drogie lecimy z Domisiem po Zuze-zajrze do Was pozniej:))Marylka-handluj!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochane powiem tak ja tez się strasznie ciesze no drugich takich jak Wy to nigdzie nie ma :) jesteście świetne a z tym porodem to sie okaże w każdym bądź razie zdam relacje z porodówki :):):) napewno

maryla - mówisz że romantyczny nie wiadomo jak nie jest - mój jak wypalił tekstem jak rozmawialiśmy o kościelnym to myślałam że padnę "wiesz, ja nie wiadomo jak wierny nie jestem" - wierny/wierzący - co za różnica :-D
Też jak coś walnie to aż na blogu zapisuję ale ostatnio jakoś nie mam nastroju tam zaglądać :-( Po za tym po przeprowadzce jakoś mi takie rzeczy umykają :dry:

hej!dziewczyny nie wierzę!!!!!!!!!!!!nie mówiłam Wam,ale w środę poszłam zrobić betę,żeby się upewnić na 100% przed laparo (to,że i tak nie wypaliła to inna sprawa)i obiecałam sobie,że bez wyniku testu nie robię.no i dziś odebrałam :z środy 498,8 mlU/ml:-D:-D:-D i zrobiłam test :

:-) witam się po krótkiej przerwie , gratuluję bibianka że udało się ... super .

Przejrzałam kilka ostatnich stronek i taką radosną wiadomość widzę :D BIBINKA - gratuluję z całego serca!!

mama05 - widzę, że Ty będziesz testowała za tydzień w piątek, tak? ja planuję za 10dni - w poniedziałek testować :)

Fajnie by było jakby się nam udało to byśmy we 3 w grudnióweczkach były :D

A ja walczę z moją stroną - już prawie cała ciąża jest uzupełniona oględnie - przynajmniej większość utworzonych plików - na razie pustych :dry: Ale do przodu - jeszcze mnie trochę roboty czeka. I dostanę opiernicz że nie na bazie danych robię i bez css-a ale mam to w ... poważaniu.

A paczka przyszła - jedna z pięciu. Reszty mam się spodziewać w poniedziałek. A żeby ich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
sol; no to ładnie sobie pojechali z tymi paczkami gluty jedne wrrrrrrrrr a to co Ci wysłałam przydało się chociaż czy nie o to Ci chodziło ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry