reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL -o matko:szok:domyslam sie jaka jestes wkurzona:wściekła/y::wściekła/y:znoe czekaj w domu bo niewiadomo o ktore laskawie przywioza!!!co za swiat!!LOVELY-witam:-D:-Dtak u nas dzis dobre wiesci:tak:BIBINKA tylke czekala,tyle sie starali...szczesliwa dzis jest,ze hej:tak:LOVELY -tak ja testuje za tydzien i nie musze Ci pisac jak mnie to czekanie meczy;-):tak:trzymam kciuki za twoje testowanie i za grudzien:-D:-D:-DMAMA99- witam rowniez Ciebie i sciskam:happy2:co tam slychac,dobrze sie czujesz tak ogolnie...:blink:Tomek z dziecmi poszli na plac zabaw a ja sie biore za ciasto:)

Ostatnia edycja:
reklama
maryla - zaraz to wstawię na stronkę :tak: cała ciąża ma już swoje pliki - nie wiedziałam że te pliki będą takie upierdliwe :dry: ale już działa pierwsza część :tak:
kpi - twoje info też będą dodane :tak:
mama - akurat mam farta bo w poniedziałek mąż ma wolne więc będzie miał kto to wnieść bo panowie z DHL-a łaskawie wnoszą tylko lekkie paczki do domu - resztę trzeba wnieść samemu. A poniedziałek mogę siedzieć w domu :-p

A nie pochwaliłam się córcią - wczoraj u dentysty była bardzo grzeczna - pokazała ładnie ząbki i dała sobie polakierować bo pani doktor uznała żeby jej nie łatać tego ząbka znowu bo ma wrażliwe ząbki - ja tam jestem innego zdania ale ... no cóż. Ja czytałam że jak lak wypadnie to trzeba założyć nowy bo przecież w tym miejscu jest szkliwo wytrawione i ząb jest podatniejszy na próchnicę ale co ja wiem... :dry:

oceńcie: Mamy radzą mamom - poradnik jak przetrwać ciążę i pierwsze lata życia dziecka pierwszy dział - ciąża.

SOL-gratuluje odwagi Karoli:tak:a co do strony to jest OK tyle ze te kwadraty o ktorych pisala KPI to fakt troche daleko i trzeba sie nameczyc i pokabinowac,zeby sie otworzyly-nie mozna ich troche blizej "przysunac"??;-)zaznacze,ze mialam otwarte na cala strone a nie w pomniejszeniu:happy2:

a jaką masz rozdzielczość na kompie ustawioną?
Dobra - bo widzę że z tym menu same problemy - zaraz przerobię na inne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SOL- tego to nie wiem bo az tak sie nie znam:sorry2:jak Tom wroci to zobaczy i jakby co to ustawi jak trzeba:tak:i wtedy dam znac:tak:

Witam dziewczyny:-)
BIBINKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

za tydzień dołączą mama05 i lovely:tak::tak::tak:
Wiolka
-super pościel i zastawa też bardzo ładna i niedroga:tak: Szykujecie gniazdko na całego:-D
No i super że z szybą do piekarnika się udało:-D
Marylka - sprawozdanie z porodówki musi być;-);-) Jesteście dobraną parą;-)
U Was dziś słonko a tu od rana pada deszcz i już nie czuję że wiosna się zbliża:sorry2:

mama - a zobacz teraz - powinno już nie uciekać :tak:

nika - witam :-)

maryla - twój wpis już gotowy :tak: wybacz że posłużyłam się twoim nickiem :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczorową porą ;)

Po pierwsze najważniejsze GRATULACJE dla Ciebie bibinka ;) Nawet nie wiesz jak się cieszę ...
w razie jakby coś - służę radą, bo przed chwilą to przechodziłam ;)

i czekam na kolejne takie wieści ;)

a ja z lepszym humorkiem po zakupach i wizycie w banku ...

dziś świętuję 100-dniówkę, tzn. czas do porodu, nie bal ;) ... chociaż bal wyprawiam w domku, dla siebie, męża i małej ... będzie obiadek (spaghetti) i ciasto bananowe ;)
tak więc zaraz lecę do kuchni !

Wiolka kochana jesteś :) no to jak słonko widać to będziesz mogła z małą spokojnie na spacerek wyjść - odrazu człowiek sie inaczej czuje jak słonko zobaczy

Kasiu: no ja Ci dam smęcić !!! Ty kobieto nie smęcisz a może weź sie czosnku najedz albo syrop z cebuli może pomoże na ten kaszel??

ło boże ta moja matka to cykor ja je mówie że ma iść albo niech koleżanke z pracy wyśle a ona mi mówi że mam za dużo wolnego czasu i zebym się czyms pozytecznnym zajeła i sie chichra ze mnie no jedza jedna

kpi - kaszel po antybiotyku może cię nawet do 2 tygodni trzymać - to norma po infekcji górnych dróg oddechowych. Jeśli to mokry kaszel to idź do lekarza niech ci dobierze syrop, a jeśli suchy to polecam Drosetux - łagodzi ataki kaszlu i działa przeciwkaszlowo a że jest homeopatyczny to możesz go spokojnie brać :tak:

maryla - będziesz miała utarg - taki ładny dzień dzisiaj :tak:

mama - to skacz dalej na skakance - ty poćwiczysz a dziecko się pośmieje :tak: :-D
A ja musiałam rozpruć piłeczkę bo stroboskop się w środku rozwalił. Teraz schnie klej na niej i mam nadzieję że już wszystko będzie ok.

dzięki za rady, ja biorę dużo różnych specyfików na gardło ... męczę się i martwię, żeby nie zaszkodzić małej o on wciąż jest ... to taka bezsilność na te choroby ;(

dzięki, ze uwzględniasz moje propozycje ;):-)

u nas ja trzymam karte ale ogolnie takie wydatki powyzej 100 zawsze ustalamy razem albo przynajmniej informujemy sie o nich zeby potem zdziwienia nie bylo ja sie na saldo konta spojrzy.:-). u nas to raczej ja jestem ta rozrzutna:-)

u nas ja też jestem od kasy, przelewów, rachunków, kredytów ... pilnuję terminowości i żeby na nic nie zabrakło ;) jak na razie się udaje ;)

mama,@ miałam 8 lutego i wg niej to juz powinien być 5 tc i 3 d,ale wydaje mi się,że ciąża jest młodsza

poszukaj kalkulatora to pięknie Ci wszystko wyliczy i będziesz mogła ślicznym suwaczkiem się nam pochwalić

Wiolka, a tyle par kolczyków po to, bym mogła ubierać co trochę to inne, do innego wystroju, bluzki :-):-) Kurde. Nie mam tego linka tej tuniki
Maryla, no ok, wybaczam, pomyłki też się zdarzają :-)
Sol, wiem że niby tego typu są pytania ale z drugiej strony on powiedział "coś wiedzieć", więc już naprawdę nie wiem co mam myśleć. A i widać ciekawa będzie ta Twoja stronka :-):-):-)

reklama
pysia - księdzem się nie przejmuj - to są sępy na kasę i tyle a w najgorszym wypadku fanatycy. Jak chciałam ochrzcić Karolę - byliśmy po ślubie cywilnym - poszliśmy do naszej nowej parafii - ksiądz potraktował nas jak satanistów, a jak zapytaliśmy czy możemy w takim razie prosić o zaświadczenie żebyśmy mogli ochrzcić małą w innej parafii to stwierdził że nie bardzo a jeśli już to musimy zapłacić i on wszystko napisze :szok: :-D Szkoda tylko że my dwa tygodnie wcześniej się wprowadziliśmy i ksiądz nas pierwszy raz na oczy widział. Udało nam się załatwić przez Kurię - tam przemiły ksiądz nam powiedział co i jak 3 tygodnie później Karola miała chrzest, poprowadził mi mój chrzest, komunię i bierzmowanie i był na naszym ślubie kościelnym jako gość :tak: Są wśród księży normalni ludzie ale na kilkudziesięciu z jakimi miałam do czynienia (szukałam siostrze gdzie może ochrzcić swoją córkę - nie mają kościelnego) normalnych było ... 6 :szok::no:

Dziewczyny - jak macie jakieś pomysły na teksty - pisać - to będzie zbiór waszych wypowiedzi i waszych doświadczeń :tak: Mam nadzieję ze się zgodzicie na takie coś :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry