Witam wieczorową porą
Po pierwsze najważniejsze
GRATULACJE dla Ciebie
bibinka 
Nawet nie wiesz jak się cieszę ...
w razie jakby coś - służę radą, bo przed chwilą to przechodziłam
i czekam na kolejne takie wieści
a ja z lepszym humorkiem po zakupach i wizycie w banku ...
dziś świętuję
100-dniówkę, tzn. czas do porodu, nie bal

... chociaż bal wyprawiam w domku, dla siebie, męża i małej ... będzie obiadek (spaghetti) i ciasto bananowe

tak więc zaraz lecę do kuchni !
Wiolka kochana jesteś

no to jak słonko widać to będziesz mogła z małą spokojnie na spacerek wyjść - odrazu człowiek sie inaczej czuje jak słonko zobaczy
Kasiu: no ja Ci dam smęcić !!! Ty kobieto nie smęcisz a może weź sie czosnku najedz albo syrop z cebuli może pomoże na ten kaszel??
ło boże ta moja matka to cykor ja je mówie że ma iść albo niech koleżanke z pracy wyśle a ona mi mówi że mam za dużo wolnego czasu i zebym się czyms pozytecznnym zajeła i sie chichra ze mnie no jedza jedna
kpi - kaszel po antybiotyku może cię nawet do 2 tygodni trzymać - to norma po infekcji górnych dróg oddechowych. Jeśli to mokry kaszel to idź do lekarza niech ci dobierze syrop, a jeśli suchy to polecam Drosetux - łagodzi ataki kaszlu i działa przeciwkaszlowo a że jest homeopatyczny to możesz go spokojnie brać
maryla - będziesz miała utarg - taki ładny dzień dzisiaj
mama - to skacz dalej na skakance - ty poćwiczysz a dziecko się pośmieje

A ja musiałam rozpruć piłeczkę bo stroboskop się w środku rozwalił. Teraz schnie klej na niej i mam nadzieję że już wszystko będzie ok.
dzięki za rady, ja biorę dużo różnych specyfików na gardło ... męczę się i martwię, żeby nie zaszkodzić małej o on wciąż jest ... to taka bezsilność na te choroby ;(
dzięki, ze uwzględniasz moje propozycje

:-)
u nas ja trzymam karte ale ogolnie takie wydatki powyzej 100 zawsze ustalamy razem albo przynajmniej informujemy sie o nich zeby potem zdziwienia nie bylo ja sie na saldo konta spojrzy.:-). u nas to raczej ja jestem ta rozrzutna:-)
u nas ja też jestem od kasy, przelewów, rachunków, kredytów ... pilnuję terminowości i żeby na nic nie zabrakło

jak na razie się udaje
mama,@ miałam 8 lutego i wg niej to juz powinien być 5 tc i 3 d,ale wydaje mi się,że ciąża jest młodsza
poszukaj kalkulatora to pięknie Ci wszystko wyliczy i będziesz mogła ślicznym suwaczkiem się nam pochwalić