reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sol biednie dziecko - wiem bo ja sama często wyrzne w drzwi albo w sciane - ciągle mi sie wydaje że ona w innym miejscu stoi :):):):) albo po schodach na dupie z krzykiem zjade - normalnie jak dziecko mój Kamil mówi że ja jako opakowanie dla dziecka to akurat nie jestem najbezpiczniejszy model i że dopiero będzie musiał mnie pilnowac :):):)

SOL- a tak,pamietam-pisalas,nooooo to staranka rozpoczna sie na nowym lozu:-D:-DBIBINKA- dokladnie-poprosimy o nowy ,sliczny suwaczek:cool2::cool2:SOL- ukocha Karolinke od cioci:tak:bidulka:-(

kurcze przyszedł mój były szef (czesto u mnie jest bo mu piwnice udostępniam :) ) ja siedze na krzesle on stoi ja do niego mówie a on co a on na cycki mi patrzy jak zachipnotyzowany - ale mi sie smiać chciało już chciałam powiedziec tu jestem :) ale sie powstrzymałam :):) a wogule to mówią że my małżeństwo albo ostatnio a coś ten pani były szef to tu tak często przybiega :):)

marylka normalnie nie moge ...jak przeczytalam tekst,,opakowanie dla dziecka" to wybuchlam smiechem :-)twoj maz musi byc swietnym facetem

no teksty to on ma trzeba mu przyznac, a ten mi kiedys powiedział jak go cos podkurzyłam myslałam że sie zleje ze smiechu: " a piznoł cie ktos kiedyś gołą dupą w twarz" no może romantyczny to on nie jest ale rozbawić do łez mnie potrafi :):):)
ja mu mówie że bibinki Ala pomazała sofe a mamy05 Zuzia kiedyś olej wyała na kanape przypadkiem - a on do mnie ta przypadkiem ja wiem jaki ja byłem nie robiłem takich rzeczy przypadkiem i po chwili o kurde matka mamy przesrane nasze dzieci to będą szoguny :)

WIOLKA- mialam to samo-prawie sie posi***am:))teksty Maryli:))jak bedziemy na porodowkach to bedziemy do nie dzwonic a Marylka bedzie nas rozbawiac i ani sie obejrzymy i bedziemy mialy maluszka na piersi:))

reklama
no teksty to on ma trzeba mu przyznac, a ten mi kiedys powiedział jak go cos podkurzyłam myslałam że sie zleje ze smiechu: " a piznoł cie ktos kiedyś gołą dupą w twarz" no może romantyczny to on nie jest ale rozbawić do łez mnie potrafi :):):)
ja mu mówie że bibinki ala pomazała sofe a mamy05 zuzia kiedyś olej wyała na kanape przypadkiem - a on do mnie ta przypadkiem ja wiem jaki ja byłem nie robiłem takich rzeczy przypadkiem i po chwili o kurde matka mamy przesrane nasze dzieci to będą szoguny :)
:-d:-d:-d:-d:-d:-d szoguny-dobre:-d:-d:-d:-d:-d:-d :))) ;))) :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry