reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SOL- a na co czekasz w te przesylce:-)BIBINKA-ja wlasnie mialam pisac,ze od 11.00 mam okno balkonowe uchylone i teraz dopiero zamknelam bo Domi poszedl do gory to Jemu w pokoju uchylilam:tak:wiolka-bede piekla Murzynka:-D:-D:-Dzapraszam!! BIBINKA- to dzis bedzie miiiiiiiily wieczor z mezem i z groszkiem jak Ala pojdzie spac,co???On szampan Ty sok marchwiowy:tak::-):-)no,no.

a kochane o njwazniejszym zapomnialam : znalazlam szybe do pikarnika i zaplacilam 150zl. jestem przeszczesliwa, juz doszla do domu w calosci.teraz tylko moj M musi ja wkleic na miejsce

Bibinko, dokladnie. Powiedzial co mamy miec jak do niego przyjdziemy za miesiac. Dodatkowo chodzil po koledzie, bylismy wczesniej tez u niego w starym roku podac date i godzine slubu a on dopiero wczoraj zapisal date i godzine,,a obiecywal, ze na pewno zapisze nasz termin. Dobrze, ze wczoraj poszlismy do niego, bo sam nie wie z czego zyje. i za miesiac mamy isc podpisac protokol przedmalzenski i powiedzial, ze mamy "cos wiedziec",bo bedzie sie cos pytal. No sorry ale nie mam ochoty uczyc sie jak do komunii czy bierzmowania jakis tam koscielnych modlitw, itd. chyba, ze o cos innego bedzie pytal. i juz sie boje. I wkurzyl mnie bardzo. Nie mam ochoty zeby sie pytal o cokolwiek z modlitw itp

pysia no proszę Cię,z modlitwy dosrosłych ludzi będzie pytał?????????chyba bym go wysmiała!ale nie dziwię się,ze się wkurzasz.

mama uwielbiam murzynka:tak:.my dzis jedziemy do moich rodziców,także romantyczny wieczór przełożymy na niedziele:-).co do soku,to właśnie-nie śmiej się:tak::-).a poza tym lech wytwarza piwo bezalkoholowe:tak::-D:-D

WIOLKA-nie smieje sie z Bibinki-w zyciu,z naszej kochanej ciezaroweczki:-D:-Dale mi wrozycie ta ciaze :tak:a co do szyby to rewelaca-obrotna babka z Ciebie!!:-)a MARYLKA-zniknela,pewnie handluje i zaraz wleci,ze kolejny wozek sprzedala albo ze kolejny szejk kupil lozeczko i caly zaetaw:cool2:

pysia nie masz sie co bac ... ztego co pamietam to wprotokole sa pytania typu:
-ile sie znacie
- data zareczyn
- w jakiej wierze zamierzacie wychowywac wasze dzieci
-czy chcecie miec dzieci
-czy ktos cie zmusza do slubu
kurde nie pamietam wiecej...ale sporo jest tych pytan .i odpowiadacie osobno,jak ty odpowiadasz to twoj wychodzi a potem odwrotnie. u nas tak bylo

reklama
dziewczyny nawet nie wiecie jak ja sie ciesze ze tak pieknie zaciazcie:-)wariatka ze mnie normaknie wariatka:-)
masz racje mama ,marylka poszla utargowac jeszcze te500zl co jej wrozylam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry