reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka no ja niestety nie wkrecilam sobie anemi bo mam ja od 8 lat, taka odmiana tego dziadastwa ktorej nie da sie wyleczyc mozna jedynie zaleczyc i leki brac do konca zycia, ale to inna historia. ja tez mysle ze mama bedzie zimowe kupowac spioszki:-)
dziewczyny ja wole nie robic testu bo chyba bym sie zalamala( pierwsza reakcja). bo bym miala maluchy rok po roku a zdwoma takimi skrabami nie dala by sobie chyba rady

reklama
zapomniałam dodać,że jest mi strasznie gorąco,szczególnie wieczorem i w nocy.w tamtym tyg ,jak miałam lekcje na siłowni,a potem na basenie to myślałam,że padnę,bo tam bardzo duszno było.aha,no i tempkę sobie mierzyłam od tyg i miałam 36,9 do 37,5 ,jak bym przeczuwała,bo nigdy tego nie robiłam.tak podświadomie starałam się nie dźwigać Ali.jak w poniedziałek bolała mnie głowa i musiałam się położyć,to mąż powiedział,że jak tak leżałam,to miałam rękę na brzuchu i sobie momyślał,że to może To;)

wiola jak byś musiała,to dałabyś radę.chociaż ja Wam szczerze powiem,że świadomie nie zdecydowałąbym się rok po roku,no chyba,że musiałabym ,bo potem by były problemy.np moja kumpela ma zarastające genetycznie jajowody i tak się właśnie zdecydowała

Ostatnia edycja:
mama05 juz nie moge sie doczekac Twojego testu :):) czuje sie jakbym to ja miała testowac
bibinka: ja tez nie uwazam zasady zastaw się a postaw się :), ja najpierw myslałam o jakimś super wuzku a są nawet fajne tylko że ciężkie ale bardzo tanie i jak ja mam domek i nie musze dźwigac to po co ja mam kupować jakiś super lekki wózek a za zaoszczędzona sumę moge kupić całą reszte czyli nosidło, łóżeczko materac i pościel także chyba sobie daruje i jak przyjdzie co do czego to kupie na dobrych amortyzatorach z dużymi skrętnymi kołami i z dużą spacerówką i jak u mnie to ja za niego zapłace 650 zł - no bo przeciez marży sobie nie narzuce co nie :) jak przyjdzie nowy kolor to zrobie zdjęcie bo ten obecny nie bardzo mi sie podoba :):) boże tak sie nakręciłam z tymi waszymi ciążami że znowu o wuzkach mysle i będe chciała zaraz coś do kartoniku dożucić :):)

widzisz bibinka Twój organizm wyczuł dzidzie tak jak mamy z tym ciągnięciem :)

Wiolka ta babka tez wczesniej chorowała na anemie - i to chyba tez była jakaś taka przewlekła dlatego napisałam bo mi sie tak skojarzyo odrazu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WIOLKA- no napewno nie bylo by lekko,nie ma sie co oszukiwac-my z BIBINKA mamy juz "odchowane"dzieci-takie przedszkolne a dwojka takich maluszkow to mozna sie urobic:tak:no,ale gdyby tak bylo to bedziesz musiala dac sobie rade;-)dziewczyny,ale mnie tu nakrecacie z ta moja ciaza:-D:-Ddobrze ze teraz weekend to zleci rodzinnie a potem od poniedzialku troche bedzie sie dluzyl czas na czekanie do piatku,ale z Wami dam rade:-Di jeszcze jedno-mialam nosa,ze bede piekla dzis ciasto-na czesc BIBINKI i malego BIBINIĄTKA:tak::-D:-D:-D:-D:-D

he he,marylka to musisz taki ogrooomny karton mieć;).ja dla Ali kupiłam wózek za 850 zł i sprzedałam po roku,bo dostała spacerówkę na roczek.i teraz wiem,że nowej gondoli nie kupię,bo się nie opłaca.leżaczek też kupiłam na allegro i potem odsprzedałam za ta samą cenę.

wiola - bardzo ładny komplet zastawy :tak:

bibinka - gratki ;-):tak:

maryla - gratulacje utargu :tak:

mama - to ja się w piątek rano nie budzę za wcześnie - bo człowiek się poszedł zdrzemnąć z dzieckiem a tu takie nowiny :-D

To ja się poszłam zdrzemnąć z Karolą a wy tu takie rewelacje? I bardzo dobrze. jeny - jakbym zaszła w ciążę to bym teraz nawet nie rozpoznała. Jak mogę śpię w dzień z Karolą, jem co chcę i jakie mam zachcianki, a od słodyczy które ostatnio pochłaniam jest mi niedobrze chwilami :-D A rano najchętniej zaciągnęłabym żaluzje, dziecko uśpiła głupim jasiem i pospała do 10-tej. Oj rozleniwiłam się ostatnio. Ale @ przylazła więc się nawet nie nakręcam :sorry2: Może za miesiąc ale najpewniej w lipcu.

WIOLKA- no napewno nie bylo by lekko,nie ma sie co oszukiwac-my z BIBINKA mamy juz "odchowane"dzieci-takie przedszkolne a dwojka takich maluszkow to mozna sie urobic:tak:no,ale gdyby tak bylo to bedziesz musiala dac sobie rade;-)dziewczyny,ale mnie tu nakrecacie z ta moja ciaza:-D:-Ddobrze ze teraz weekend to zleci rodzinnie a potem od poniedzialku troche bedzie sie dluzyl czas na czekanie do piatku,ale z Wami dam rade:-Di jeszcze jedno-mialam nosa,ze bede piekla dzis ciasto-na czesc BIBINKI i malego BIBINIĄTKA:tak::-D:-D:-D:-D:-D
my też będziemy czekać na Twoje testowanie z wielką niecierpliwością:tak::-D:-D:-D.zrobię zapas herbaty na piątek:-D.dziękujemy za ciasto na Naszą cześć:tak::-).na "Naszą"-jak to ładnie brzmi:tak:
"

dzięki pysia i sol:tak::-).powdychajcie sobie fluidki ode mnie:tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
marylka-dorzucaj do kartonika-to taaaaakie przyjemne;))) BIBINKA-ja tez podswiadomie nie dzwigam moich,jak juz to na kolana biore-a mi dzis w nocy tez bylo goraco,wciaz sie rozkopywalam...lo matko-to jeszcze tydzien czekania!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry