reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
BIBINKA- napisz mi prosze czy tez masz lub mialas taki bole podbrzusza??????CZASEM LEKKO ĆMI A CZASEM POBOLEWA-to juz 4 dzien tak mam

BIBINKA- i teraz pani dyrektor moze Cie pocalowac w nos:tak::-D:-D:-Dbedziesz miala spokoj od niej i je uwag!!! MARYLKA- no tak jak sie teraz nie uda to bedziemy razem z brzuszkai w jednym czasie chodzily i siedzialy przy BB:cool2:ALE SLONKO ZASWIECILO NA NASZYM WATKU!!!!:-):-):-)ZEBY JESZCZE U KOCHANEJ NASZEJ PYZUNI BYLO WSZYSTKO DOBRZE:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no nie , nie ma mnie chwile a tu takie wiesci:-)
BIBINKA GRATULUJE KOCHANA :-)
bardzo sie ciesze razem z toba, widze ze dziewczyny sie rozkrecaja i zamiast na 2011 to w 2010 mamami beda.... moze reszta tez szybciej zafasolkuje...
marylka mowilam ze dzis 1500 bedzie utargu:-)

bibinka-wytrwasz do 1 kwietnia a jak masz sie denerwowac to moze wez urlop na tydzien:tak:i z gorki. no to skoro ja tez mam takie pobolewania to moze,moze...:-Da jakies jeszcze masz objawy-pisz nam tu zebysmy potem mogly porownac u siebie:tak::-):-)

dzięki wiola:tak::-)
ja to urlopu nie mogę,tylko zwolnienie...
a z objawów,to jeszcze bóle głowy straszne miałam w tamtym tyg ,no i senność mnie w ciągu dnia ogarniała,co mi się nie zdarza.i póki co nic więcej:tak:.z Alą dopiero w 6 tyg zaczęło mi być niedobrze

wiecie,ja też myślę co z tą naszą pyzunią...

BIBINKA- szkoda,ze nie mozesz wziac urlopu,ale ak juz wiesz o GROSZKU to wiadomo,ze bedziesz sie oszczedzac a od kwietnia pojdziesz sobie na L4:tak:a PYZUNIA biedna pewnie sie bardzo martwi i czeka...az mi sie smutno robi na sama mysl,ale nic BIBINKA nam tu ciazowe fluidki przrslala wiec moze i Pyzunia zlapie i bedzie wszysto OK.:tak: WIOLKA,MARYLA- zlapalyscie fluidki od Bibinki???ja nalapalam cala mase:-D:-D:-Di poglaskalam sie po brzusiu-moze akurat:happy2:

wiecie co ? troche sie zestresowalam bo ja przeczytalam objawy Bibinki to ja mam podobne , tyle ze u mnie to moga byc objawy anemii bo tabletki mi sie skonczyly .

WIOLKA- zastaw piekny i ie taki drogi!!!moi znajomi kupili ostatnio ale dali ponad 1000 zl:( a Twoj piekny i niedrogi:)

reklama
mama05 może tam u Ciebie też fasolinka siedzi i zrobiła mniam mniam od tych moich fluidków:tak::-)
wiola bardzo ładny zestaw i faktycznie niedrogi:tak:.a może u Ciebie też coś kiełkuje:tak::-)?ja to przez te 8 m-cy starań miałam też troche objawów ciążowych,przynajmniej tak mi się wydawało i dlatego teraz tak zwlekałam z tymi testami i betami,żeby się znów nie rozczarować.na szczęście doznałam pozytywnego szoku:tak::-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry