reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol, to masakra jak to jest z tymi "świętymi" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Mam nadzieję, że źle nie będzie i to jest w ogóle jakaś porażka, że miał coś do tego, że chcieliście ochrzcić córkę po cywilnym. Tak jakby ślub miał jakis wpływ. Bez sensu. Ciężko ich niekiedy zrozumieć
A co do tekstów na Twoją stronkę to ja jeszcze doświadczeń nie mam, czekam do ślubu, a zaraz po ruszamy ze starankami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: A ta Twoja stronka zapowiada się naprawdę ciekawie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pysia to było wszystko w zeszłym roku - już po wszystkich durnych formalnościach - jeszcze nas tylko chrzest drugiego czeka a potem komunie, bierzmowania i cała reszta szopek :-D

SOL- u mnie nadal bez zmian jesli chodzi o stronke ale jak weszlam w ta druga przegladarke-FIREFOX-to tam jest OK:tak::-DNIKA-witam kochana-zagladaj czesciej:tak:KPI-Ty masz ciasto bananowe a ja wlasnie upieklam Murzynka.PYSIA-dasz rade:-D:-D

Mama05 - dopiero od 17 mamy internet w tygodniu i dlatego tak poźno zaglądam:-( ale jutro i w niedzielę będę z Wami całymi dniami:tak::-D
Pysia - nie denerwuj się tak;-) wszyscy co biorą kościelny przechodzą przez mniej lub bardziej dziwne procedury:-p Wy też dacie radę:tak::tak:

Sol, masakra z tymi załatwieniami :wściekła/y:
Mama05, nika mam nadzieję, że jakoś dam radę :-):-):-)
W ogóle ja dziś mam jakiś czarny humor. :-(:-(:-(:-(
Wiolka, mam zdjęcie tej tuniki :-D:-D:-D Może i dziwna ale strasznie mi się podoba :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
NIKA- OK rozumiem:tak:w takim razie jutro troche popiszemy-ja musze sie czyms zajac,zeby mi ten tydzien przelecial w oczekiwaniu na piatek kiedy to zrobie test:-Dniby to tak krotko-co to jest tydzien a ednak sie dluzy:dry:tak mnie dzis MARYLA I WIOLKA nastawily na ta ciaze i ze napewno sie udalo,ze nie wiem co bedzie ak sie okaze,ze nie jestem:-D:-Dchyba sobie 100 strzele:cool2:nie-zartuje-ja sie nie nastawiam bo nam w tych sprawach nie jest lekko-przy pierwszej i drugie ciazy zeszlo to dlaczego teraz mialoby sie udac za pierwszym podesciem...:blink:no,ale zobaczymy bo moze jednak... PYSIA- mi tez sie tunika podoba:))i taka przyszlosciowa!! :))

Ostatnia edycja:
Nika, cieszę się :-):-):-) Taki folkowy styl, niby taka jak sprzed laty, a jednak taka cudna jakaś. A może to ja mam taki gust nie teges śmeges :-D No ale tymczasem były dwie, a dziś ją znalazłam na allegro i jakoś nie popatrzyłam, że dziś aukcja się kończy i jak później weszłam to obydwie sprzedane. Ale mam nadzieję, że będzie jeszcze taka to zakupię :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: albo najlepiej napiszę maila do tego sprzedającego, żeby jeszcze taką wystawił na moje życzenie :-)
Mama05, ja też trzymam kciuki za to, żeby to jednak fasolka była i też nie mogę się doczekać podobnie jak TY kiedy to zatestujesz :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Wiolka, bo ja w ogóle uważam, że na allegro są takie ciuszki, których nie znajdzie się w pierwszym lepszym sklepie i to nawet cenowo też niezłe :-):-):-) W ogóle to ja od jakiegoś czasu ciuszki tylko na allegro kupuję :-):-) Spodnie jedynie w sklepie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry