reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kurde moja mala mi pisac nie daje bo sie do klawiatury rwie. ja kupuje wszystko na allegro poza ubraniami a to dlatego ze po ciazy zrobilam sie nieproporcjonalna i musze wszysto przymierzac

reklama
Wiolka, no ja narazie nie mam jako takich problemów z figurą. No ale wiadomo, że po dziecku zawsze coś zostanie i zejdzie trochę czasu zanim się to zrzuci ;-);-);-)

mama05 pewno że jutro popiszemy a za tydzien będziesz oblewać fasolkę soczkiem marchewkowym;-);-)
Pysia styl etno jest super modny:tak: ja ostatnio choruję na płaszczyk trenczowy i chyba muszę się wybrać na polowanie:tak::tak:

WIOLKA-witam wieczorowo:tak::-D a ja grzesze:szok::szok::szok::szok:o tej godzinie wcinam murzynka-jeszcze cieply:tak:normalnie slysze jak mi tylek rosnie-az trzeszczy:-D:-Dale on taaaki dobry-niebezpiecznie dobry...to za BIBINKE i Jej malenstwo-albo dwa malenstwa:shocked2::shocked2::shocked2:ale by byly jajka,co:cool2:

Nika, wiesz.... ale ta tunika jest w takim niespotykanym stylu i nie każdej może się podobać, a mi strasznie wpadła w oko. Kojarzy mi się ze starymi czasami, bluzkami lnianymi itp. :-):-):-) Fajne to takie :-D

Mama
, wcinaj jak masz smaka :-) i nie patrz na nic. Mnie nieraz kusi się wieczorem najeść konkretnie ale staram się nie jeść na noc :zawstydzona/y::zawstydzona/y: W ogóle przez kilka miechów przerwy od pracy przytyłam 2kg. Jakoś mi się to nie podoba. nie wiem skąd to się wzięlo, bo w ogóle ja bym powiedziała, że schudłam, bo spodnie mi z tyłka lecą :-):-):-) no chyba, ze faktycznie nie przytylam, a waga kłamie. Też tak może być :sorry2:

moj Tom ostatnio kupil na allegro jeansy-kolor super,fason tez ,ale...10cm za krotkie:dry::dry:i co...leza w komodzie-latem obetnie nogawki-bedzie mial krotki na ogrod do koszenia trawy bo co z tym zrobi-ma 190 wzrostu prawie i czesto tak ma...a kasa poszla-ach te chlopy:-Da u mnie juz bloga cisza -oboje spia od pol godzinki-cisza,spokoj i ...BB:-D:-D:-DZAPMARTA- myslalam,ze sie pojawisz u nas wieczorkiem:sorry2:

mama05, a no i tak czasem się zdarza :-):-):-) Ja ogólnie to trafiam w wymiary i zawsze jak coś zamawiam to leży cacy na mnie czy na moim Chłoptasiu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Pysia ja mam tak że coś mi się podoba na wieszaku a na mnie to niekoniecznie:-( dlatego wolę przymierzyć i oblookać się w lustrze:tak::tak:
Dobrej nocki dziewczyny:-) do juterka

Nika, a ja mam natomiast tak, że nie cierpię chodzenia po sklepach, zakupów... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W każdym sklepie to samo, wielkie nic, gdzie nie pójdę to identyczne ciuchy i naprawdę nie ma w czym wybierać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jak wpadnę na allegro, coś mi się spodoba to kupuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dobranoc

reklama
dobranoc NIKA-slodkich snów:-D:-D:-D ja tez sie pożegnam,ide myju-myju i spac:tak:utro sobie dluze pospie bo w weekend maz schodzi na dol z dziecmi jak juz wstana a ja moge odespac to ranne zawozenie Zuni do przedszkola:tak:karaluchy kobietki:happy2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry