reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam MARYLKA-my Cie nakrecamy z ciazami a Ty zpominasz tabletki i za chwile mozesz dolaczyc do ciezarowek:-Dnie,no od jednej zapomnianej to nic sie nie powinno stac;-)wiadomosc od BIBINKI-rodzinka oczywiscie bardzo sie ucieszyla z wiadomosci o powiekszeniu rodzinki,a najlepsze,ze ta wiadomosc oglosil ALA:-D:-Dna poczatku babcia myslala,ze Ala zartuje;-)i oczywiscie nasza ciezaroweczka Was pozdrawia i czeka ,zeby do nas wrocic w poniedzialek i nadrobic co tu napisalysmy:-)napisala tez ,ze sa z Ala troche podziebione i ze moze pojdzie na zwolnienie od poniedzialku:-Dwizyte ma u gin .1 kwietnia i bala sie czy w pracy da rade przez ten czas a tu prosze moze pojdzie na L4 chorobowe albo na Ale od pediatry:happy2:i napisala,ze dzis ma jakies "gilgotki" w brzuszku.MARYLKA- nie pocieszylas mnie tym deszczem:no:pewnie do nas tez dojdzie:baffled:a spioszki...ladne i takie malutkie:tak:jery ,kiedy to bylo:tak:

witam z rana...mieszkanie juz posprzatane, iwonka drzemie w ja w koncu zagladam do was:-)
marylka sliczne te spioszki:-)ja jakis czas temu pakowalam ubranka Iwusi 0-3 miesiaca i bylam w szoku ze ona taka malenka byla.a to dopiero pol roku minelo.
pozdrowienia dla Bibinki i niech uwaza na siebie i Bibiniatko:-)
a u mnie dzis znowu sloneczko, kocham wiosne a jeszcze bardziej lato
milego dnia wszystkim mamom zycze tym przyszlym i obecnym oczywiscie:-)

mama05 taki deszcz to nie deszcz :):):):) ja szłam bez parasolki i go nie odczułam ale dzis latam jak skowronek choc z lużka myślałam że sie nie zwleke a jak wpadłam do kuchni na jedna kanapke to wyszłam po 3 :):):):):)

WIOLKA- witam,ja tez mam juz dom ogarniety,T om wlasnie poszedl podsypac tuje nawozem bo czas najwyzszy-co prawda myslalam,zeby zrobic to kolo 11 razem z dzieciakami-oni bawili by sie na ogrodzie a my mielibysmy swoje zajecia no ale przy te pogodzie...Tobie rowniez milego dnia zycze. a co tam dzis na allegro bedziesz szukala ladnego do domku???ukochaj Iwonke:))

MARYLKA- to dobrze,ze to tylko taki slaby deszczyk moze sie rozejdzie po kosciach:tak::tak:BIBINKA napisala,ze Marylka zbiera i zbiera az dla blizniakow uzbiera:-D:-Du Niej ladna pogoda +15 i zaraz jada na dzialke:happy2:u nmie najgorzej,ze jest wiatr-Domi troche zagilany i przy wietrze ciezko Mu oddychac i chyba dzis w domu posiedzi:dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zaraz wam wkleje zdjecie jak slodko spi:-)
mama05 juz nic nie kupuje...przynajmniej narazie:-)ale tak naprawde to jeszcze duzo zostalo do kupienia zeby nasze dniazdko bylo gotowe ale nie wszystko od razu. dobrze zev juz sporo rzeczy mamy kupione bo inaczej nie dalibysmy rady finansowo.fajnie masz ze maz w domu...my niestety tylko w niedziele jestesmy w 3.

a oto moje kochanie

Załączniki

• DSCN3275..jpg
    DSCN3275..jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 27
czekamy na fotke Iwy:))spiace krolewny naszej!!;))

wiolka- dzieci sa takie slodkie jak spia:))a jak wkleilas to zdjecie??pytam,bo gdyby czaem test mi wyszedl pozytywny to chcialabym Wam pokazac::))))

mama musisz wcisnac zaawansowana edycje, wtedy zalacznik, wtedy otworzy ci sie nowe okno i tam i prawy rogu masz dodaj plik, tam wybierasz z komputera, potem robisz wgraj plik,zazdnaczasz to zdjecie i potem jak wysylasz wiadomosc to zatwierz wiadomosc ale tym dolnym. kurde nie umie inaczej wytlumaczyc mam nadzieje ze wiesz o co chodzi:-)

a no i ja zawsze wczesniej zmiejszam sobie troche zdjecie w paincie

WIOLKA- ale to zdjecie Iwonki zrobilas najpierw aparatem lub komorka i zgralas prawda??pogadam z mezem moze mi wytlumaczy i dam rade a potem to wkleje i moze sie uda.zaraz zrobie probe jak poszukam odpowiednie kabelki...ja w kompie to ciemna masa:))))

reklama
Witam was dziewczyny:)
My już w Polsce,rozpakowani,wypoczęci:)
Dziś ruszamy już na imprezkę,czas się rozerwać:)
Życzę wam miłego dnia i w wolnych chwilach będę do was zaglądała:)
Buziaki i życzę miłego dnia:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry