reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05 wlasnie tak robie zdjecie aparatem, wtedy wyladam sobie karte do czytnika i dzialam:-) to proste sprobuj sobie
a ty jeszcze jedno zdjecie

milego urlopu agnieszka i wypocznij sobie:-) a no i duzo slonca w polce zycze:-)

Załączniki

• DSCN3260..jpg
    DSCN3260..jpg
    24 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wiolka fajny bobasek z twojej Iwusi:tak: ja do tej pory lubię patrzeć na śpiącą Pati bo wygląda tak niewinnie bo jak nie śpi to już nie jest tak różowo;-);-)
Agnieszka baw się i wypoczywaj:-D

Aga no to super że juz w pl jesteście zycze udanego wypoczynku i imprezy :):)
Wiolka ta twoja córa jest superaśna piękna królewna nasza normalnie boska :)
Mama no okaże się czy bibinka miała racje z tymi blixniakami :) ale by były jaja :) jedno co dobre to nie miała bym dylematu kiedy wracać do pracy na cały etat bo wiadomo że nie opłacało by mi sie niani dla dwójki no i niemwem czy by się któraś zgodziła ale mi wszystko jedno czy jedno czy dwójka byle by trojaczków nie było bo mogła bym nie wyrobic z karmieniem :):):):):) byle zdrowe :):):):):) i byle było :):):):):):) boże święty ale mam odbijke :):):):)

nika iwonka jest malutka a juz jest wiecej spokoju w domu jak spi. juz potrawi nam pokazac jak cos jej nie pasuje.
ogolnie wszystkie dzieci sa slodkie , kazde dziecko cos w sobie ma ....
mama05 czekam na zdjecie twoich skarbow:-)

mama05 ale slodziaki. zuzanka bardzo co ciebie podobna.

mama05 ale te twoje dzieciaki to musza być śmieszki :):) też sa superowe a awiecie co ?????????? a ja też będe sie chwalić swoimi / swoimi :):):):):) w przyszłym roku :):):):):):) ach miałam dziś wstawiać zdjęcia do sklepu ale właśnie jestem w trakcie robienia dużego zamówienia i co chwile coś wpada po jakąś pierdołe i kurcze jeszcze nie zmniejszyłam ani jednego zdjęcia - aż wstyd Sol sie tyle napracowała a ja dziś latam jakbym sie szaleju najadła nie moge sobie miejsca znaleść

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry