reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05 zdecydowanie lepiej ci w ciemnych wlosach i ten stylista mial racje.a co do tego wontka to tez wczoraj czytalam i usmialam sie rowno...
dziewczyny dalej wklejac fotki...jestem ciekawa jak wygladacie:-)

reklama
WIOLKA- uciecha na tamtym watku,co:-D:-D:-Ddobrze,ze taki jest bo utarlo sie ze porod to tylko bol i cierpienie a tu prosze ile jeszcze sie dzieje:tak:no wlasnie dziewczyny-nie lenic sie -wstawiac fotki:happy2:ja juz mam rosolek ugotowany,wstawilam wode na makaron.glowa mnie cos boli,pewnie to cisnienie i przez wiatr:baffled:ciekawe jakie fotki Aga porobi i czy bedzie miala czas na to:tak:a co do koloru wlosow to prawie wszyscy mowia ,ze w ciemnym mi lepiej a to jest moj naturalny kolor:))na zdjeciu mam oczywiscie krem w tym kolorze na wlosach bo musial przykryc ten moj blad malej kaczuszki jak to okreslil:))

Ostatnia edycja:
Witam.
Nie miałam czasu poczytać dopiero dziś a tu takie piekne wiadomości a śiczne zdjęcia:-) aż się humorek poprawił!
Gratuluje i życze kolejnych fasoleczek.
Ja wczoraj miałam małą imprezke bo siostra z chłopakiem była. Ostro popiliśmy i przez to Mój był do niczego:wściekła/y: a miałam taką chcice.
a dzis kac męczy okropnie :dry:

Serdecznie pozdrawiam!;-)

FIOLKA- witam,no niestety-alkohol wzmaga pozadanie ,ale oslabia wykonanie-jak to mowi mo mąż:tak::-D:-Dmoze dzis bede z Nim lepie i poużędujecie;-)napisalam do Bibinki,ze dzis mamy dzien fotek na BB i Ona napisala,ze w poniedzialek tez wklei swoje:tak:MARYLKAAAAAAAAAAAAAA-gdzie jestes:cool2:przestan juz odkladac do kartonika i chodz do nas:-p

czesc fiolka:-) tak to juz jest ze po alkoholu ma sie checi...
mama ale obrotna z ciebie kobitka ja dopiero mysle o obiedzie... ale to dlatego ze dopiero o 19 bedziemy go jedli...
pogoda sie u mnie zepsula ale lipa:-|

P1040485..jpgto zdjęcie jest jak Pati miała 2 latka:-)
P1050147..jpga to jest z wakacji:-)

kurcze ale mam dziś fajny dzionek kochane co chwila coś co chwila ktoś wchodzi różne sumy zostawiają ale najważniejsze że przychodzą :):) bo juz sie bałam nie na żarty :):) acha i pan zamówił u mnie wózek w poniedziałek go zamawiam a we wtorek juz sprzedaje, zaraz po dostawie :):):):) hip hip hura hura na jedną fakture mam już uzbierane :) jeszcze tylko na jedną ale mysle że dam rade :):):) kocham was i dzieki że dodajecie mi siły :):):) a dzieci macie cudowne :):):) nie no ja już sie nie moge doczekać swoich staranek ale już coraz bliżej :):):))

tylko dziś nie mam zabardzo czasu na stronke :(:(

reklama
dziewczyny widze że tu same laski na tym forum :) tylko ja wiecznie z jakimiś chrostami na brodzie :( blee

a co do tego jak sie zachowujemy po alkoholu to powiem wam historyjke: byłam na dyskotece i przed wejściem stoja dwie dziewczyny i piją piwo obok 2 gości i jeden z nich mówi do dziewczyn pij pij bedziesz łatwa a ona do niego (bo tez pił piwo) pij pij nie będziesz mógl :):):):):):) myslałam że sie zleje ze śmiechu a jak gościa zamurowało nawet znajomy sie z niego śmiał :):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry