reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No proszę - człowiek wyjdzie na spacer bo piękna pogoda a tu tyle do nadrabiania :-D

mama - ładniej Ci w ciemnych - zdecydowanie :tak

Dziewczyny - super fotki :tak:

A my byliśmy w parku na spacerze - do parku Karola szła sama, po drodze kupiliśmy jej kapcie na bazarach i czapkę wiosenną bo ma same zimówki już a żadnej lżejszej. A w parku karmiliśmy gołąbki i kaczki na stawie i Karola dostała wiatraczek i balon z helem - teraz się nim bawi po domu :-DA ja do was zajrzałam na chwileczkę popijając Tigera :-) Nie wiem kogo ten dwugodzinny spacer bardziej zmęczył - nas czy ją :-p Zaraz małą kładę spać i zabieram się za mycie okien bo syf po zimie straszny :dry: A potem Karolę zabierają dziadki i druga połowa mieszkania czeka na mycie okien i siadam do swojej pracy - mam dzisiaj ambicje porobić już wszystkie buttony i pliki - nawet niech będą sobie puste byle by były :-p

nika - dzięki za info :tak: a jakbyś mi jeszcze napisała takie info: czy można ubierać w szpitalu maluszka w swoje rzeczy, czy jest dostępny laktator po porodzie ze sterylnymi nakładkami, czy maż może być przy porodzie naturalnym, czy są porody rodzinne, w jakich godzinach mąż czy odwiedzający mogą siedzieć z mamą i dzieckiem.

reklama
SOL- ja tez Ci napisze o szpitalu w ktorym rodzilam,tylko jutro bo dzis zaraz wychodze:tak:my juz po obiedzie a po 16 zrobie racuszki z jablkami -dzieci je uwielbiaja:tak::-DMARYLKA- uper,ze uzbieralas na fakture i ze juz we wtorek masz sprzedany wozek:-D:-Dczy ktorąś z Was tez tak boli glowa-masakra-pewnie cienienie:baffled:NIKA- laseczka z Ciebie i widac z twarzy ,ze dobra z Ciebie babeczka bo masz taką milą aparycje:-) JA ZMYKAM DZIEWCZYNKI.DO NAPISANIA WIECZORKIEM:))

Ostatnia edycja:
Nika, super z Ciebie laseczka :-):-) Z córeczką świetnie razem wyglądacie, a te wakacje to u la la, jakie widoczki z tyłu ;-);-);-)
Mama05, Tobie też miałam właśnie napisać tylko, że sis przyjechała i musiałam się z nią kawy napić, że super Ci w ciemnych włoskach i takiej fryzurce. :-):-):-) Mnie na szczęście głowa nie boli choć jak wstałam to mnie ćmiła ale na szczęście przeszło. Ja teraz mam czas dla siebie. Później gorąca kąpiel, szykowanko i wybywam z domku autkiem jak tylko mój się zjawi ;-);-);-)
Maryla, a Ty zbieraj co tylko się da. To się wszystko przyda i nie zginie, będzie czekać do odpowiedniej chwili. Ja sama gdybym miała sklepik taki dziecięcy to też pewnie bym zbierała wszystko :-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuję wam dziewczyny za mile słowa i ciepłe powitanie w kraju:)
Bibinka przepraszam ale nie doczytałam wcześniej o Twojej ciąży:)
Serdecznie gratulacje:)Życzę Ci kochana zdrowych 9 miesięcy :)

Dziewczyny wasze zdjęcia są rewelacyjne:)
Wiolka Twoja mała jest słodka,śliczna dziewczynka:)
Mama05 Twoje dzieciaczki są piękne,wspaniałe rodzeństwo a mąż jaki przystojniacha,super:)

Serdecznie was dziewczyny pozdrawiam:)
Dziś wieczorek wychodzimy z mężem na małe spotkanie ze znajomymi a jutro jadę z synkiem do Kwydzyna,wracam w poniedziałek rano także jak widać plany dnia mam więc będę miała co robić:)

ja właśnie skończyłam myć okna i teraz sobie siedzę z pootwieranymi oknami w całym domu - boniu - jak miło powdychać świeże powietrze :-D Tym bardziej że jest 10 stopni i bardzo przyjemnie :tak: teraz mam 5 min dla siebie wiec wlazłam zobaczyć co naskrobałyście - a tu pusto :-D

Ja wpadłam tylko na chwilę was poczytać ale widzę że mało napisałyście:)
No nic uciekam kochane się przygotować bo dziś wychodzimy wieczorem z mężem także muszę zrobić się na bóstwo:))
Miłego wieczoru kochane:)

melduje sie popoludniowa pora:tak:zrobilam dzieciom racuszki z jablkami i z cukrem pudrem:-Dwcinali rowno-nawet nasz piesek sepil:-)mnie nadal podbrzusze boli.dziekue Wam kobiety za komplementy na temat moje rodzinki;-)AGNIESZKA-imprezuj ile wlezie i ciesz sie urlopem:-DJEST TU KTO???:confused:

:-) witam wszystkich bardzo serdeczne . nadrobiłam zaległości w czytaniu i przyznaję że wszystkie wasze zdjęcia wywołują radosny uśmiech na twarzy , .:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry