reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też już jestem:-) Upiekłam ciasto i jeszcze ciepłego się najadłam:-D Porozmawiałam z tatą a Pati jak zwykle zlożyła sprawozdanie co u nas;-)
Taka mała papla z niej:tak::tak::tak:
mama99 witam:-)

reklama

Załączniki

• york..jpg
    york..jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 34
NIKA-WITAJ-a jakie to ciasto zrobilas??ja wczoraj zrobilam murzynka a dzis juz marny kawaleczek zostal:-DMAMA99-piesio cudo,ja tez mam takiego malego ale krotka siersc-taka wieksza sarenka,ale sie tak nie trzesie:no:;-);-)

Mama99 kochana taka mala psinka:-):-)
Mama05 upiekłam super szybkiego Piernika bez jajek;-)Piernika nie przypomina ale tak jest w przepisie:blink: Narobiłas mi smaka tym swoim murzynkiem:-D:-D

NIKA-wiesz co widzialam tez takiego " gotowego" z Delekty chyba:-Dmoze sprobuj utro-chyba ze masz przepis na takiego do zrobienia samemu:tak::-DMurzynek to takie ciasto z mojego dziecinstwa i jeszcze sernik na zimno:tak:

Witam wieczorna pora:-) jakie sliczne te wasze psiaki

mama u mnie tak samo. murzynek i sernik na zimno to moje ulubione ciasta tylko ze moj M nie lubi murzynka i jak jestem w irlandii to nie pieke go bo sama nie dam rady zjesc calego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
FIOLKA-faktycznie widac,ze to Twoj zywiol!!!!!!!!!!!!!!!!!!psinke slodka:)moja nie jest rasowa ale tez kochana:)))

WIOLKA-hejka:tak:i co dojrzalas moje fotki:confused::confused:Ty tez uwazasz,ze w tym ciemnym mi lepiej:confused:ta fotka w asnych wlosach to zrobiona w tamto lato nad jeziorem;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak dokładnie kochA zwierzęta:-)
mama05 a jaką masz psinke? dawaj fotke:tak: w ciemnych włoskach lepiej :)
Za godzinke mój ulubiony serial, "usta, usta"

reklama
FIOLKA-zaraz poszukam czy mam gdzies moja Neste i wstawie. a co do serialu to faktycznie super-nasmialam sie tydzien temu,ze hoho:)));)))dzis tez czekamy z Tomem

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry