reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kobietki ja sie pozegnam-Zuza juz spi,Tom bierze Domisia do kapania:tak:my zasiadziemy do kolacji a potem film.:-D:-Dtakze do napisania jutro.dobrej nocki:tak:owocnych przytulanek:tak:i zeby dzieci daly pospac:tak:

Ja też spadam, najpierw prysznic a potem seans filmowy:-)
M własnie czyta bajkę Pati a potem spanko:tak:
Papapa dziewczyny do jutra;-)

Oooo widze że temat psiaków- mój żywioł:-)
To moja psinka Picasa Web Albums - Wiola_130 - Madi

Dzis mąż w dobrym stanie, można z niego kożystać :-D

kobietki ja sie pozegnam-Zuza juz spi,Tom bierze Domisia do kapania:tak:my zasiadziemy do kolacji a potem film.:-D:-Dtakze do napisania jutro.dobrej nocki:tak:owocnych przytulanek:tak:i zeby dzieci daly pospac:tak:

:-) super ten twój , ja mam swojego już ze 3 lata moja córcia dostała go od nas na swoją komunię ( bo co dać dziecku które ma wszystko ) więc pomyśleliśmy że to dobry prezent ,jest z nami bo ma włosy nie sierść ( córa ma astmę i nie może zwierząt , tylko ten piesio mógł być ) .

:-D korzystaj kochana mój dziś w pracy ,,, pewnie długo go nie będzie , no cóż taki zawód ,,, już się przyzwyczaiłam .

hej kobitki ja tylko na chwilke wpadłam żeby puźniej zaległości za dużych nie mieć :):):):)
ja w pracy jak tajfun latałam a jak przyszłam do domu to zjadłam obiadek i padłam jak kawka :) na nic nie miałam siły tak mi dobrze było sie polenić :):) może przez ten deszcz, bo puźniej sie rozpadało :(

kurde ale Wy wszystkie laski jesteście :) a jakie macie piękne pociechy :) pozazdrościc :)

Aga udanej imprezy
pysia co tam dziś u swojego??
pyzunia co u Ciebie odezwij sie

reklama
Witam się niedzielnie - jest cieplusio i słonecznie, choć odrobinę pochmurnie. Ja właśnie wróciłam z zakupów bo wczoraj jak się zabrałam za okna to zapomniałam wyjść, dobrze że małe TESCO mam 100m od domu. Wczoraj wieczorem M pokłócił się z Karolą i kazał jej samej usypiać. Myślał ze zaraz przyjdzie i go przeprosi a ta go olała i poszła spać sama :-D Ale mu potem głupio było :-D A wstała dopiero o 9 tak więc się wyspaliśmy - tylko cóż z tego jak kręgosłup dalej boli. Ja chcę już moje łóżeczko :-( Podobno przyjdzie jutro a nie we wtorek ale to wszystko jest grubymi nićmi szyte więc dowiem się jutro tak naprawdę :dry:

Spadam zjeść śniadanko :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry