reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama rozumiem Cie doskonale bo ja też wołała bym nie być teraz w ciaży bo rodziała bym w listopadzie i wiadomo że w grudniu nie mogła bym być w sklepie a to najgorętszy okres :) i jak tak sobie z Tobą popisałam to mi chyba przeszła ta ciążowa myslbo to raczej niemozliwe no mówie to prędzej urojona by była :) ale czasem lepiej napisać i wyrzucic to z siebie tak więc umawiamy sie na testowanie w piątek i co ma być to będzie :):):) ja zmykam poprzytulać się do męza donapisania jutro i życze miłego wieczorku

reklama
Witam wieczornie:-) Niedziela przeleciała nawet nie wiem kiedy:szok: Więc dopiero teraz zaglądam i tak nienaturalnie mało stronek do czytania;-)
Mama05
jak los daje szansę to trzeba ją wykorzystać:tak:
ja dziś dostałam @ i brzuch mnie boli tak że już nie pamiętam kiedy mnie tak bolał:wściekła/y: ale to pierwszy cykl bez tabsow

NIKA- dokladnie tak,dlatego wykorzystalismy i teraz czekamy na efekty:)) a Ty pierwszy cylk bez tabletek i zaczynacie dzialania czy jeszcze troche czekasz???

NIKA- no dokladnie-nie wiadomo co to bedzie przez te dwa m-ce:-Dmy tez planowalismy od czerwca a zaczelismy w marcu:tak:;-)a planujesz teraz jakąś kontrolną wizyte u ginek??bierzesz juz kwas foliowy??:happy2:

Echhhh ja myślałam, że uda mi się zostać mamą w 2010, ale już szansy nie mamy. Oby w 2011 się udało, ale droga długa przed nami :( Pewnie teraz zacznę tu częściej zaglądać ;)
Pozdrawiam wszystkie "staraczki" ;)

U ginekologa byłam w styczniu jak byłam w PL, zrobiłam cytologię itp.. Pytal się kiedy następne dziecko ale wtedy nie planowaliśmy dzidzi więc powiedzialam że nie wiem a on na to że jak już będziemy wiedzieć to tylko odstawić tabsy:tak: bo wszystko jest ok:)))
A folik biorę zamiast tabletek:-):-):-)

Balbi_nka witaj:-) A czemu przed Wami dluga droga?
I oczywiście zaglądaj częściej:tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
NIKA- to cudnie ,ze u Ciebie po wizycie jest wszystko si i macie zielone swiatlo w staraniach:tak:ciesze sie razem z Toba i coz...maj juz blisko bo w sumie marzec sie konczy;-):tak:BALBI_NKA- witam rowniez i zycze,zebys za jakis czas zobaczyla upragnione 2 kreseczki jak my wszystkie:tak::tak:wspieramy sie jak mozemy takze zagladaj i pisz kiedy chcesz:happy2:

reklama
o dzidzie staramy się z mężem od 3 lat. W zasadzie znamy się od przeszło 6 lat i nigdy się nie zabezpieczaliśmy :/
Wyniki mężusia nie są zadowalające i nasza ginekolog powiedziała, że radzi raz spróbować z inseminacją a jeśli nie wyjdzie to nie czekać tylko przygotowywać się do in vitro.
Ja generalnie kończę robić wszystkie podstawowe badania. we wtorek mam wyniki krwi oraz dalszy monitoring owulacji. chociaż dzisiaj zrobiłam test i pojawiła się blada kreska. Niby w prawym jajniku rośnie pęcherzyk, a ja czuję je po obu stronach :/ generalnie z moich zapisków wynika, że przy poprzednich kontrolach owulacji (przez USG) owulację mam 17-18 dc. Echhhhh chciałoby się zobaczyć 2 krechy na teście ciążowym...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry