Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja wiem jak sie czulam po poronieniu-nagle w kolo wszystkie kobiety w ciazy i z kazdej strony dowiadywalam sie o nowej kolezance w ciazy:-(cieszylam sie ich szczesciem a w sercu wylam z zalu,dlaczego nam sie nie udaje-dbamy o siebie ,letalam do lekarza i takie tam i im bardziej chcialam tym bylo pod gore i tak zeszlo dluuugich 8 m-cy ale w koncu mamy Zuze a z Dominikiem zeszlo 3...ciekawe jak bedzie teraz ......
Trzymam kciuki żeby się udało. Ja się teraz staram o drugie-wiem że łatwo nie będzie ale ... co tam - przynajmniej męża zgwałcę 
Mi lekarz tak kazał. Powiedział żeby odpuścić sobie na 3 miesiące a w tym czasie zobaczyć jak się czuję biorąc clostylbegyt - no to się ciążowo poczułam a sex przez ten czas był cudowny 
Zresztą po co ci kciuki jak wiem ze będzie ok - a jak masz okazję to wybrzydzać nie wolno :-)
Niech no mi się tylko @ skończy to mąż odzyska zabawy w łóżku bo te plastry odebrały mi wszelką chęć na zabawy :-( Dobrze ze już ich nie biorę
Ale jak go dopadnę to do pracy będzie się czołgał 
w cyklu ciazowym 7dpo mialam progesteron 12,77!!!