Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odczekaj 1 cykl i jesli nie bedzie przeciwwskazan to dzialajcie jesli psychicznie bedziesz w stanie...zycze Ci z C A L E G O serducha,zebys nie musiala miec zabiegu lyżeczkowania
BALBI_NKA-masz racje,jesli tyle sie staracie to trzeba zaufać już lekarzom i moze sprobujcie tej inseminacji tymbardziej skoro męża chlopczyki są slabsze i trzymam kciuki za powodzenie
wiem jak duza,silna i mocna jest chec posiadania dziecka i z calego serca zycze WAM wszystkim swoich kochanych krasnali w jak najszybszym czasie

witaj SOL:-)CHIPSY-nu,nu,nie wolno jak sie zle czujesz,choc rozumiem,ze mialas ochote
i oczywiscie wszystko bedzie dobrze i zostaniesz inżynierem

ja drugi raz test wyszedl pozytywny ODRAZU poszlam na L4!!! i mam Zuze
a laparo mialam bo po poronieniu okazalo sie ze na lewym jajniku jest torbiel 5 cm i mialam cięcie w 4 miejscach...ja stracilam dzidzi 1 maja wiec jest mi o tyle ciezko,ze to "dlugi weekend"-czas radosci ogolnie a ja mimo,ze mam 2 cudnych rozrabiaków to zawsze znajde chwile zeby pomyslec w tem dzien o tym malym czlowieczku ktorego nie bylo mi dane przytulic i zawsze placze a to bylo prawie 6 lat temu...mam takie samo podejscie-te dzieci ktore mam nie sa zamiast tamtego ktorego stracilam...ale kochana,jak tylko nie bedzie lyzeczkowania to dzialajcie a my bedziemy Cie wspierac

MOJE DROGIE JA LECE POD PRYSZNIC I SIE KLADE. do jutra i spokojnej nocki
karaluchy.....
W sumie już jest rozpuszczona na maxa bo najmłodsza w rodzinie. Ja też miałam laparo bo miałam "torbiel czekoladową" - cokolwiek to znaczy i mi ją usuwali, ale kochany pan doktor nie dość że załatwił mi termin tydzień po wykryciu wiec długo nie cierpiałam - bolało jak diabli - normalnie czekałabym 3-6 tygodni. I tylko 3 nacięcia i uratował mi połowę jajnika - normalnie usuwa się jajnik. Śmiał się po zabiegu ze mnie że już mi tyłek odżył bo o 20 poszłam już z drenem na spacer do łazienki
A następnego dnia wyszłam na papierosa
Kwiecień - ciepło więc pojemnik od drenu w kieszeń koszuli, szlafroczek i jazda na dwór
Oj pielęgniarki miały ze mnie ubaw
Jak widzisz w każdej tragedii można doszukać się czegoś śmiesznego - i tak powinno się podchodzić do życia - z uśmiechem - bo na starość lepiej wspominać tylko te dobre i zabawne rzeczy
A chipsy już całe zjadłam - ale jeszcze jak prosiaczek nie wyglądam więc tragedii nie ma - jutro wyjdę na długi spacer z Karolą a w drodze powrotnej będę pewnie musiała nieść ją na rękach więc spalę nadmiar tłuszczyku
Nie dziękuję -ty wiesz za co.
Ehh mężczyźni - gorzej niż dzieci 
łasuch jestem :-)
Ale głupia baba ze mnie
Idę zapolować na mola bo mi tu lata bydlak i mnie drażni. Zbożowe mi się zalęgły gdzieś i chyba wiem gdzie - w karmie koszatniczek. Muszę coś z tym zrobić bo mnie to łatajstwo irytuje. Mole - nie koszatniczki 
Esej mi wyszedł
Nie mogę pić kofeiny - potem łażę jak opita kawą wiewiórka 
SZAFIREK- ciesze sie ,ze moglam byc pomocna-jesli tylko moge to zawsze sluze rada i chetnie pomogeMama05 jestes kochana!dajesz wiare,ze bedzie dobrze! jak nam sie uda to tez myslimy o trojce rozrabiakow,jak na razie nie mam zadnego,wiec nie wiem,czy dam rade i czy nie zmienie zdaniaale wszystko malymi kroczkami...na razie marze o tym,zeby uniknac zabiegu...usg mam w czwartek,trzymaj kciuki za mnie!
zegnam sie na dzis,bo net mi cos szwankuje :/
bede zagladac do was wieczorami,bo pracuje do pozna...
dobranoc

i ze wsztstkich sil trzymam kciuki za czwartek,zeby na usg okazalo sie to co u mnie-czyli czysto w macicy
a jesli chodzi o dzieci o my planowalismy dwoje a potem mialam otwierac gab.kosmetyczny,ale zycie napisalo inny seceariusz-w zeszlym roku zrobil sie szum z kryzysem i stwierdzilismy,ze nie sprzedajemy naszego domu -bo mielismy sprzedac(mieszkamy w blizniaku) i wybudowac wolnostojacy z garazem a garaz na etapie budowy dostosowac juz pod gabinet,ale nic z tego nie wyszlo i dlatego po rozmowie z mezem podjelismy decyzje o jeszcze jednym maluszku
bo tak jakos twierdzilasmy,ze rodzinka jeszcze nie jest w komplecie:-)ja pragne trzeciego maluszka juz ponad 8,9 m-cy ,ale nie chcialam za szybko bo chce sie cieszyc dziecmi,byciem w ciazy i kazdym etapem a nie zarobic na amen
i dlatego teram moim zdaniem jest dobry moment na zaczecie staran
a jak wyjdzie zobaczymy
nie ma juz zadnych sprzetow ani ubranek dla maluszka bo wszystko powydawalam,ale jest nasza Maryla na forum,ktora ma sklep i zawsze u Niej moge zamowic,jest allegro takze nie zgine
Zuza w przedszkolu,Domi urzeduje u gory z ciastolina,ja poodkurzalam i z kawa nadrobilam.MARYLKA- jak Twoje "objawy";-)
BIBINKA- jestes juz z nami czy do lekarza polecialas
ZAPMART'USIA- my tu tesknimy a Ty sie nie odzywasz-zagladaj do nas bo potem ciezko nadrobic
SOL- NIE DZIEKUJ