reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WITAM SIE POOBIEDNIE:tak::tak:i oczywiscie wcale mnie nie dziwi,ze tu tak pusto skoro jest niedziela:-Dmnie nadal boli podbrzusze,w nocy mi goraco i nie moge spac:baffled:a temperatura dzis rano to 37;-)boli mnie glowa-i nie wiem o co kaman:no::-)coz ,niedziela juz prawie mija wiec jeszcze 5 dni i sie dowiemy,choc napisze Wam,ze coraz bardzie sie nakrecam:tak:nie bedzie tragedii jak sie nie udalo bo przynajmniej probowalismy,ale tak juz sie jakos nastawilam;-)moj wczoraj wieczorem mowi do mnie ,ze idzie lac winko czy chce a ja spojrzalam na Niego i mowie -chlopie a jak jestem w ciazy to nie bede dziecka od malego upijac:-Dno i nalal sobie sam. no nic polatam jeszcze troche po necie i zajrze tu jeszcze raz moze ktoras sie odezwie:happy2:mile i rodzinnej niedzieli.

reklama
A ja właśnie kończę robić obiad bo się z Karolą zdrzemnęłam :-D Teraz kombinuję jak ustawić łóżka żebym miała nadal dostęp do okna i suszarki za nim. Mieliśmy iść na spacer ale się brzydko zachmurzyło więc siedzimy w domu. Karola obok mnie się kręci - tańczy - a M jak zwykle na lapku. Ehh...

mama - trzymam za Ciebie kciuki :tak:

Widzę że w niedziele tu nie ma zupełnie nikogo. To ja siadam dalej do pracy. Muszę dzisiaj skończyć z tymi plikami bo się zagryzę :dry:

Raz jeszcze zaglądam na BB-ale tak jak napisala Sol-pusto tu w niedziele:sorry2:wszyscy pewnie rodzinnie:tak:BIBINKA-napisala mi dzis ,ze sie bardzo denerwuje i nie moze sie doczekac wizyty,a jeszcze tyyyle czasu do 1 kwietnia...napewno wszystko bedzie dobrze,chociaz jak kazda z nas bedzie testoac i pokaza sie 2 kreski to wszystkie bedziemy jak na szpilkach do pierwszej wizyty!!zawsze tak jest,ze sie martwimy:tak:czy jest tu kto................. SOL-dziekuje za kciuki:tak::-D

Hej dziewczynki :)
mama99 co się stało czemu jesteś zła??? pisz tu nam kobieto
Sol: no kończ swój projekcik kończ piateczka będzie jak nic :):) ja jutro mam zamiar ostro ruszyć ze swoją stronką bo wczoraj nie miałam kiedy w pracy :( a oczywiście zapomniałam pendriva ze zdjęciami do domu :(
mama05: kurcze ja tez sie nakręciłam na Twoją ciąże :):) i tak bardzo trzymam kiuki żeby było si już teraz żeby ta dzidzia Cie zaskoczyła:-);-);-)ale jak nie to będziemy razem chodzić :):):)

kurcze czytałam wczoraj to forum ciaża na wesoło niesamowite te chistorie a jak sie naśmiałam :):) aż mi sie rodzić zachciało :-D:-D:-D
kurcze a dziś sie zaniepokoiłma troche co ze mną kaman??? normalnie jak nie ja:baffled::baffled: już pisze więc tak wczoraj przyszłam zjadłam i lulać poszłam tak ok 14:30 wstałam o 18 coś tam obejżałam maż zafudnował mi masaż i super seksik :) i lulu dziś wstałam ok 9 pomogłam przy obiedzie upiekłam rogaliki (każdy miał swoje zamówienie: z jabułkami, wiśniami, agrestem i brzoskwiniami :):) ) zjadłam obiat i rogalika z bitą smietaną i poszłam kimać ok 15 wstałam przed chwilą ledwo się zwlekłam bo tak to bym jeszcze kimała i coś czuje że dziś też nie będe miała problemów z zaśnięciem i tak mi strasznie gorąco jest od wczoraj :confused: i wczoraj miałam ochote strasznie na sok pomarańczowy i tak sobie mysle z czym go wypic?? z wódką ?? o fu mało się nie zżygałam na sama myśl i goniłam w deszczu po sok bo w końcu doszłam że można go samego pic:-D:-D:-D i mam jakoś tak więcej śluzu - a zazwyczaj w tym okresie (tydzien przed @ go nie mam w takich ilościach no i tak sobie mysle że chyba się was naczytałam i wczoraj o tych portodach że chyba mam urojnoą:-D:-D no bo co innego tabsa jednego tylko zapomniałam ale następnego dnia wziełam 2 :) zreszta zdarzało mi się tak wczesniej i nic, a może to przez pogode ??? bo od wczoraj ciepło ale pada , no niewiem chyba się nakręcam troszke bez powodu

acha Kamilowi nawet nic nie mówie bo po pierwsze zostały mi jeszcze 2tabletki a po drugie to pewno pogoda i sie sama nakręcam ale wam musiałam powiedziec :) no wiem psychol ze mnie:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARYLKA-no dziwne te objawy,ale skoro bierzesz tabsy to raczej tylko urojona:-D:-D:-Da moze to przesilenie wiosenne-moze sie okaze ze u mnie tez przesilenie a nie ciaza...

pewnie tak jak mówisz przesilenie - to ta pogoda :) ale musiałam napisać :) jak bedzie juz normalnie w tygodniu to nic nie bede robić a jak będzie tak jak teraz to też zrobie test w piątek :)a co tam test dużo nie kosztuje ale pewnie nic z tego bo już podobne akcje miałam z 4 razy i zawsze robiłam test dzień przed spodziewana @ i po południu już ją miałam :) tak też będzie teraz :)

mama05 ale ty masz więcej objawów i od dłuższego czasu ja mysle że u mnie przesilenie ale u ciebie to cos całkiem innego :):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARYLKA- dobrze,ze napisalas pewnie-po to nas masz:tak:normalnie to co opisujesz to objawy ciazy jak byk:-Da ja wlasnie chyba przestane sie nakrecac bo poczytalam gdzies,ze jak sie jest w ciazy to jest obfita,gesta wydzielina a ja u siebie nic takiego nie zaobserwowalam:no:najbardziej to czuje pobolewanie w podbrzuszu i mam temp.wysoka bo 37.ale milo mi bedzie Marylka jak w piatek razem zatestujemy:-D:-D:-D

@ powinnam dostać w sobote ale jakos tak dziwnie z tym spaniem czasem tez tak mam ale tylko jeden dzień a już dwa pod rząd no to nie pamiętam kiedy i tak sobie pomyslałam że zrobie w piątek żeby było Ci raźniej :) ale nie nastawiam się , ale wiesz ty lepiej tez się nie nakręcaj (choć wiem że sama cie nakręcałam :( ) bo jak coś to po prostu będziesz się cieszyć a jak nie to trudno za 4 m-ce będziemy razem testowac :):):):):)

reklama
MARYLKA- ja sie nie nastawiam bo naprawde wolalabym rodzic na wiosne czyli zeby zaczec starania od czerwca;-)ale skoro po wizycie u ginek.wyszlo to co wyszlo to podjelismy decyzje,ze w naszym przypadku nie ma co marnowac pecherzykow i dlatego sprobowalismy,zeby potem nie zalowac:no::-Ddlatego nie bede rozpaczac jak sie nie uda teraz,a jak sie uda to plus taki,ze udalo sie bez hormonow i tak sami z siebie sobie poradzilismy:-D:-D:-Drozumiesz??:-)dlatego co ma byc to bedzie:happy2:ja ostatnio mialam @ co 25 dni a to wypada we wtorek a najdluzsze cykle mam 28dniowe to wypada w piatek i dlatego w piatek robie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry