mama05
prrrryy szaaaalona :))
WITAM SIE POOBIEDNIE
i oczywiscie wcale mnie nie dziwi,ze tu tak pusto skoro jest niedziela
mnie nadal boli podbrzusze,w nocy mi goraco i nie moge spac
a temperatura dzis rano to 37;-)boli mnie glowa-i nie wiem o co kaman
:-)coz ,niedziela juz prawie mija wiec jeszcze 5 dni i sie dowiemy,choc napisze Wam,ze coraz bardzie sie nakrecam
nie bedzie tragedii jak sie nie udalo bo przynajmniej probowalismy,ale tak juz sie jakos nastawilam;-)moj wczoraj wieczorem mowi do mnie ,ze idzie lac winko czy chce a ja spojrzalam na Niego i mowie -chlopie a jak jestem w ciazy to nie bede dziecka od malego upijac
no i nalal sobie sam. no nic polatam jeszcze troche po necie i zajrze tu jeszcze raz moze ktoras sie odezwie
mile i rodzinnej niedzieli.

i oczywiscie wcale mnie nie dziwi,ze tu tak pusto skoro jest niedziela
mnie nadal boli podbrzusze,w nocy mi goraco i nie moge spac
a temperatura dzis rano to 37;-)boli mnie glowa-i nie wiem o co kaman
:-)coz ,niedziela juz prawie mija wiec jeszcze 5 dni i sie dowiemy,choc napisze Wam,ze coraz bardzie sie nakrecam
nie bedzie tragedii jak sie nie udalo bo przynajmniej probowalismy,ale tak juz sie jakos nastawilam;-)moj wczoraj wieczorem mowi do mnie ,ze idzie lac winko czy chce a ja spojrzalam na Niego i mowie -chlopie a jak jestem w ciazy to nie bede dziecka od malego upijac
no i nalal sobie sam. no nic polatam jeszcze troche po necie i zajrze tu jeszcze raz moze ktoras sie odezwie
mile i rodzinnej niedzieli.
wszyscy pewnie rodzinnie
i wczoraj miałam ochote strasznie na sok pomarańczowy i tak sobie mysle z czym go wypic?? z wódką ?? o fu mało się nie zżygałam na sama myśl i goniłam w deszczu po sok bo w końcu doszłam że można go samego pic