reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama zdecydowanie lepiej w ciemnych .no i masz super rodzinke. zona sliczna , maz przystojny to i dzieci sliczne anioleczki:-)
W 100% zgadzam się z przedmowczynią:tak::tak::tak::tak:
Ja mówiłam że mi smaka wczoraj narobiłaś na ciasto a jakie to już wszystko jedno;-) Upiekłam piernika bo miałam produkty na niego. tydzien temu zrobiłam ślimaczki drożdżowe z budyniem i zostały pochłoniete na Konkursie skoków na Holmenkollen;-);-):-D:-D

WIOLKA- ja tez lepiej sie czuje w tym swoim kolorze bo jak pisalam taki mam naturalny:tak:i jak mi stylista dobieral to powiedzialam-tylko prosze taki,zebym nie wygladala na 35 lat!!!mam 31 i nie chce wygladac na wiece niz mam:no:a przy ciemnym kolorze wyglada sie powazniej:tak:ale czuje sie na swoje lata a nie na starsza wiec wyszlo si:tak::-D:-DZuza juz 1 okiem zasypia,skonczy ogladac bajke i Ja klade,potem Domino a potem film USTA USTA:tak:

mama zdecydowanie lepiej w ciemnych .no i masz super rodzinke. zona sliczna , maz przystojny to i dzieci sliczne anioleczki:-)

dziekuje!!! :)) NIKA- cudownie jak sie cos ugotuje albo upiecze i rodzinka wciagnie w trzy minuty,nie:))) ja uwielbiam dla swoich gotowac,piec i smazyc-jedza z takim apetytem,ze az milo patrzec:))) MAMA99- a gdzie Twoje zdjecie-czekamy:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama dobrze masz ze troje dzieciaczki juz przysypiaja , u mnie iwonka broi w najlepsze...dopiero za godzine lukasz wroci z pracy a potem to juz zleci.....mala zasnie to bedziemy mogli posiedziec dluzej na spokojna poprzytulac sie czy cos...:-)

Fiolka ty tez jestes ladna ...kurcze widze ze same slicznotki u nas na watku:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
FIOLKA- slodko w tych loczkach:tak::-Djaka to imprezka:confused::confused:;-)fana para z Was:tak: a chlopczyk niech odpoczywa-zaraz nadejdzie Jego godzina:tak::tak::tak::tak::tak:przyjemnosci:cool2::cool2:a teraz masz dni plodne i dzialacie??

Zdjęcie055..jpga to nasza Nesta

reklama
Mala-taka wielkosci kota,choc u mnie sasiadka ma takiego wyrosnietego kota,ze jest wiekszy od Nesty:tak::-Djest z nami 8 lat i wieksza nie bedzie;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry