reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
NIKA,WIOLKA- dzieki za opinie:))jak sie kliknie w fotki powinny sie powiekszyc! teraz pracowalam przy pomocy męża,zobaczymy jak sama sobie dam rade...

a tu pierwsze zdjecie mojego szkraba i ja , nastepnego dnia na porodowke jechalam, ale bylam wielka:-)

Załączniki

• DSCN2288..jpg
    DSCN2288..jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCN2209..jpg
    DSCN2209..jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 38
DSC01378..JPGtu jeszcze jako blondynka:tak::-D
DSC01970..JPGa od pazdziernika grzywka na bok i ciemny braz:-)

NIKA-slodziak maly z tej Twojej Pati:))to moze Ty tez wklej swoja fotke skoro tak sobie wstawiamy:)))WIOLKA- ano mąż przystojniak,dlatego dzieci takie udane- uahahahaha:)))MARYLKA-jeszcze troche i bedziemy wkljaly fotki naszych brzuszkow ciazowych;))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nika, śliczna córcia :-):-) Jak laleczka
Mama, już widziałam Twoje dzieci i dobrze wiesz co o nich myślę :-):-):-) Również cudowne :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Bibinko, fajnie, że ta wieść już za Tobą. Super, że rodzina się ucieszyła i że tą cudowną wiadomość przekazała Ala :tak::tak::tak:
Wiolka, śliczna ta Twoja Iwusia. Fakt, bylaś wielka jak miałaś iść już do porodu :-):-):-)

reklama
NIKA- to szukaj i wklejaj bo ciekaw jestesmy :)) wiecie co-jak znajdziecie chwile to wejdzcie sobie na ciaza,porod,polog-i tam jest watek porod na wesolo-nasmialam sie wczoraj,ze az mi lzy lecialy-oczywiscie nie wszystkie sa rownie smieszne,ale naprawde poleca -szczegolnie jak sie na dola:)) Tomek tez wczoraj kwiczal jak Mu czytalam:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry