reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05 to byly by jaja :-)ale jak narazie to prorokujemy ze u ciebie beda blizniaki:-)
nika ja mam tak samo ze na wieszaku cos mi sie podoba a jak ja to ubiore to tu mi cos wisi tam sterczy i lipa ogolnie

slodkich snow dziewczyny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mama05, dobranoc :-):-):-)
Ja też muszę odespać tylko, że wstawanie rano po 5ej do pracy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dziś miałam urlop, bo nagle nie było co robić, byłam u sis na noc, a później to praktycznie cały dzień w łóżku przeleżałam i jeszcze usnęłam po południu, wiec nie wiem co będę w nocy robić :szok::szok::szok: :-D:-D:-D

kurczę skasowałam sobie post:wściekła/y:

to w skrócie: dziś byłam drugi i ostatni dzień na szkoleniu z windykacji należności. Dziś była część praktyczna i moje szare komórki miały niezły wycisk:-D. Od poniedziałku wracam do pracy i jak tylko nadrobię zaległości będę częściej zaglądała.
Najważniejsze to bardzo gratuluję Bibince groszka - bibiniątka:-) Mam tylko nadzieję, że zostaniesz z nami na tym wątku.
kpi, pisałam ci o tym syropie a i widzę, że SOL go poleca. Przyszłym mamom i dzieciaczkom on nie szkodzi. Mnie pomógł, choć okropnie się z kaszlem męczyłam.
Wiola, pościel i zastawa super. Systematyczne zakupy i będziesz urządzona.
mama05, do piątku zleci zobaczysz a my ci w tym pomożemy. Bibinka ma rację, nie testuj wcześniej.
Marylka, raz lepiej raz gorzej, a dziś wózeczek poszedł do ludzi, Super !!!!!
pysia, super, że jeździsz coraz lepiej. Kurczę muszę poćwiczyć i znów zacząć wsiadać za kółko.

Piszecie, że chcecie się wyspać. Co ja mam powiedzieć jak od 11 lutego 2009 nie przespałam całej nocy (minimum dwa razy wstaję do Karola). Czy ja pisałam, że chcę drugie ?:-D:-D:-D:-D

żartowałam CHCĘ, CHCĘ :-):tak::tak::tak:

zapmarta, ale te nieprzespane noce Ci zapewne w dzień Karolek wynagradza ;-);-);-);-)
No pewnie, że tak. Wsiadaj za kółko i od nowa heja w droge. To Ty mi pisałaś kiedyś, że przestałaś jeździć od jakiegoś czasu? ;-);-);-)

zapmarta - współczuję tych nocnych pobudek - ja zaczęłam przesypiać całe noce z Karolą jak miała 7-8 miesięcy. Normalnie przesypia całą noc tylko nad ranem potrafi nas odwiedzić. A czasami wyjdzie tak cichutko z łóżeczka i tak delikatnie wlezie na łóżko że nawet jej nie czuję i się nie budzę co czasami skutkuje tym że zleci z łóżka :-p A ja się nie wysypiam bo mamy mój stary materac w którym sprężyny się już wyrobiły i gniotą jak się leży. A rano człowiek wstaje z bolącym kręgosłupem, jakimiś odgnieceniami. Dlatego teraz czekam na wyrko.

A poskarżę się - dostawa DHL zaplanowana na wtorek - mąż w pracy a oni nie wnoszą a ja z małym dzieckiem :mad: no chyba czegoś dostanę :-( Zaraz będę do nich dzwonić ilę muszę dopłacić żeby mi to szybciej przywieźli.

NIKA- witam:tak::-Di ostatnio zapomnialam odpisac-BARDZO PROSZE:tak::-Dtak sie zastanawialam czy dostaniesz;-)u nas zapowiadali lonko,myslalam ze zrobimy pozadki na dzialce po zimie a tu :baffled:zachmurzenie i wiatr:wściekła/y:mam nadzieje,ze pogoda sie rozkula:-)ZAPMARTA- przyjdzie czas ,ze Karol zacznie przesypiac noce,zobaczysz:tak:DOMI ma 2,5 roku a czasem potrafi sie 1 przebudzic,natomiast Zuza przesypia noce jak skonczyla 4 m-ce-kazde dziecko jest inne bo inaczej byloby nudno:-D:-D:-D:-Dbuziaki rankiem

U nas pogoda też taka sobie:sorry2: ale może po południu będzie lepiej. Jakbym była w PL to pewnie też bym robiła porządki wiosenne w ogrodzie ale tu no cóż :-( Lubię takie prace na świerzym powietrzu
Na razie Pati ściąga pranie z suszarki i bierzemy się za małe porządki bo generalne to zostawiam na następną sobotę:-p

DZIEŃ DOBRY KOCHANE MOJE KOBITKI :):):):):):):):):)
Witam się wiosennie choc za oknem lekka mżawka, tak sie nakręciłam z tymi waszymi ciążami że aż tabletki wczoraj zapomniałam :):):):)
A poza tym to mam jakiś taki dobry dziś chumoerk że hoho :) i a co tam zaraz coś pięknego wybiore i wrzuce do kartoniku :):):):):):) ech nie wiem jak ja wytrzymam dobrze że te tapsy jeszcze będe brać bo inaczej bym nie wytrzymała :):):):):):)

sol piękna stronka :):):)

ja ide coś wybrać zrobie zdjęcie i wam pokaże co odłozyłam - wiem czub jestem ale co tam a potem to musze sie w końcu zabrać za swoją stronke :):)

Zobacz załącznik 227129

zapomniałam obrucić a na tego pajaca od dawna się czaiłam :):):) i juz jest mój :):) hahaha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Marylko:-) A może Ty tabsów podświadomie zapominasz?;-) I odkładaj do kartonika bo nie znasz dnia ani godziny:-D I niech Cie dziś odwiedzi w sklepiku szejk:cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry