reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLKA- witam Cie-a do 4 kwietnia juz niedaleko i bedziesz sie cieszyla piekna posciela:tak::-Dwiecie co kobietki pozegnam sie na chwile bo na zakupy musze skoczyc.u mnie dzis nie ma wiatru ale i nie ma slonka-moze jeszcze wydzie...za to wczoraj ak czytalam slychac juz bylo żurawie-przylecialy i sie witaja ,tak samo kaczki-cale klucze wracaja-piekny widok,Domis im machal i mowil CZESC:-D:-Dpociecha mala.nie ma -idzie wiosna:tak::tak:jade...ale wroce za godzinke.pa

reklama
nie no wiecie co odpaliłam za numer ?? przyszła klientka i tak mnie prosiła no i czego sie nie robi dla klientów sprzedałam jedno krzesełko od tego stoliczka co dzieci przy nim siedzą :) jeszcze się nie zdarzyło żeby dwójka dzieci przy nich siedziaławięc zaryzykowałam :) pewno mężuś się wkurzy troche na mnie no ale sprzedałam je za 30zł a nowy stolik+krzesełko mamut na allegro po 48 chodzi nie no ja jestem spragniona klientów :(

ło boze jak mi odbija wiosna idzie a ja depresji gangstera dostaje :(:(:( niby cieplej dziś a ludzi na ulicach nie widac masakra ja nie wiem jak wy ze mną wytrzymujecie bo ja w kółko o sobie i w kółko narzekam ostatnio ja już sama z sobą po młau nie wytrzymam wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gdzie Ci ludzie ???? masakra jakaś no nie wiem co to będzie co to będzie :(:(:(:( a już tak ładnie sie wszystko zapowiadało a tu trach ten tydzień masakryczny :(:(:(:(:(:(

i do tego od wczoraj obgryzłam wszystkie paznokcie - a juz takie ładne maiałam :(:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maryla - mam pomysł - zamów taki stoliczek z krzesełkami na sprzedaż - uwierz mi że ci zejdzie. ja przez 3 miechy szukałam czegoś fajnego i nie mogłam znaleźć - z pomocą przyszła moja mama i mi przyniosła stolik z krzesełkiem po mojej siostrzenicy. Uwierz mi ze będą Ci szły bo dzieci lubią mieć własny stolik i krzesełko bo im wygodnie :tak:

sol takie komplety będe miała pod koniec kwietnia bo w tej firmie musze odrazu zrobić za gotówke duże zamówienie i wcześniej kasy nie uzbieram :( a jak bedzie szło w tym tępie to niewiem czy się nie wydłuży :(:( ale już mam obcykane takie rzeczy tylko jeszcze kasiory mi brakuje :(,, uuu a myślałam że będe miała dziś dobry dzień a tu mnie jakis grobowy nastruj dopadła szlak

marylka bo przyjade tam do ciebie i ci to tylka nakopie....przegon tego dola i usmiech od ucha do ucha. z grobowym nastawieniem tylko odstraszysz potencjalnych klijentow a pamietaj ze dzies masz 1500 utargowac ( conajmniej). usmiechaj sie szybciutko:-)

Wiolka marze o tym :) utargu

acha Wiolka jak juz będziesz się do mnie wybierać to nie zapomnij o Iwusi :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
masakra jest nie wiem o co chodzi takie pustki to ja tylko w styczniu miałam :( jak były mega mrozy i śnieki może z 2-3 dopiero :(:(:( i to po jakies pierdułki :(:(:(

nie martw sie ,napewno sie rozkreci.
a ja sie musze pochwalic ze idziemy dzis na spacer w spacerowce (pierwszy raz), ciekawe jak sie malej spodoba?
a wiecie co moj M zwariowal... wpadl w szal zakupow...:-)jestesmy teraz na fazie kupowania wszystkiego do mieszkania a on szaleje, wczoraj posciel a dzis mowi ze musimy kupic zastawe obiadowa na 12 osob:-)

reklama
Wiolka to tylko korzystaj puki chce wydawać pieniądze :):) ale mój kamil też jak czasem zacznie wydawać to nie może przestać :) - dlatego ja trzymam kase :):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry