reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzięki - kofana jesteś :-)

smacznego :-D

Dziewczyny - wejdźcie na http://kieleckiemamy.prv.pl/ i oceńcie - pod ciąża/9 miesięcy jest wstawiony taki obrazek przenoszący do tekstu - ładnie to wygląda czy nie podoba się wam?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam was wieczorkiem:)
Ja cały dzień zabiegana,wyobraźcie sobie że nawet jeszcze do końca nie jestem spakowana...szok,nie dawno położyłam Alanka,teraz wcinam kolacje i dokończę pakowanie,potem prysznic i czekam na męża bo powinien być około 24 i chyba nawet się nie będziemy kładli bo o 2.30 pobudka:-/

Agnieszka udanego urlopu:-) :tak::tak:Bawcie się dobrze i odpoczywajcie:-D
Bibinka -dobranoc kochana;-) mnie na razie omija grypa żoładkowa choć dookoła nas szaleje:-p
Sol - dobry pomysł z tą ogólnokrajową stronką:tak: myślę że więcej dziewczyn pomoże a potem skorzysta:-) ja ci mogę napisać o szpitalu w Bielsku-Białej
Mama05 - dziękuje;-) a jak tam twoje zakupy w Ikea? nic się nie pochwalilaś:-p
Marylka - ja myślę że Ty już wkrótce będziesz NUMER 1:tak::tak::tak:
Wiolka - Ty to masz siłę perswazji:-D:-D a Pościel super i jak za taki komplet to niedużo wołali
A ja dziś tak późno bo M zasiadł przed kompa a potem przyjechala siostra;-) A rozbawioną Pati zagonić do łóżka to też wyczyn ale już śpi i mam czas tylko dla siebie

maryla - wiem, wiem o gratisach ale moze trzeba dużymi literami napisać, zeby ludziki wchodzili do sklepu?

Sol - problem następuje tylko wtedy, kiedy nie mam strony otwartej na pełny ekran - wyślę skana tylko przypomnij maila ...

mama05 - świetnie masz z tym domem i ogrodem, i dla dzieciaków super ... my jeszcze nie dorosliśmy do posiadania domu ... za dużo obowiązków i za mało czasu ... ;(ale moze kiedyś ...

Wiolka - generalnie to ja sie cieszę, że ludzie jeszcze potrafią się z takich malutkich rzeczy cieszyć ;)to jest piękne ... i oni są piękni, ze to potrafią ... ;)

agnieszka.kk - cieszę się z Tobą na Twój urlop. wypoczywaj i korzystaj ;), i oczywiście rób fotki i pochwal się później!

Hej dziewczynki,

nie było mnie trochę, a tu proszę żadna nie tęskni :-D;-) Jestem na szkoleniu poza biurem i ciężko mi was później w domu nadrobić.
Na szczęście wszystko w porządku. Karol śmiga jak szalony, czekamy na kolejnego zęba, już prawie na wierzchu. Znów paracetamol był w ruchu:wściekła/y:
mama05, witaj z powrotem. Trzymam kciuki za fasolkę. Już niebawem teścik !!!
kpi, proszę oszczędzaj się. Ja wiem, że zaraz napiszesz, że czujesz się dobrze itd, ale nie forsuj się.
A na kaszel jak byłam w ciąży pomógł mi Drosetux. Bardzo skuteczny a przede wszystkim nie szkodzi dzidzi.
Pyzunia, postaraj się skonsultować to z innym ginkiem. Niech zrobi usg i jeszcze raz wszystko zmierzy. Inne spojrzenie, może inny sprzęt. Nie chcę tu nawet czytać, że się źle dzieje. :no:
agnieszka życzę Tobie udanego urlopu. Wspaniałych zdjęć i słonecznej pogody. A propo to ci się udało, bo akurat ma być teraz cieplutko.

ściskam was mocno dziewczynki i pozdrawiam nikę, Wiolę, mamę99, marylkę, sereevnę, sol, margolcie,bibinkę, josephine, lovely, pysię.

no właśnie, zapmarta, jak to nikt nie tęsknił???

myślałam o Tobie jak teraz myślę o lovely - coś się długo nie odzywa ...

Dziękuję wam dziewczyny:)
Tak też słyszałam że pogoda ma nam dopisywać z czego bardzo się cieszę:))
My już spakowani,synek od ponad 2 godzin już śpi:)
Odezwę się do was jutro,dobrze że będę miała w Pl internet:)
Uciekam pod prysznic i poczekam na męża,prawdopodobnie nie będziemy kładli się spać bo o 2.30 pobudka:-/
Dobranoc kochane:)
Duże buziaki dla was!
:))

reklama
kpi - nie trzeba tego screena - już wiem o co chodzi - to cię zmuszę do czytania na w pełni otwartej przeglądarce :-D

zapmarta - jak nie tęsknił :-p :-D

Idę rozprostować kości - już mnie plecy od tego krzesła bolą :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry