reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05 - musisz mieć piękną pogodę, zeby tak na słoneczku posiedzieć .... u mnie dopiero co wyjżało ...
ooooo, widzę że i ja mam konkurencje na nakrętki ;)

Sol - jak dla mnie to ta lista rozwijalna (widziałam ją) jest za daleko - właśnie tak, jak mówisz. czyli jak zjedziesz z "ciąży" znika też lista rozwijalna ... ;(
co do remonu - ja się wprowadzam do praktycznie nie zamieszkanego bloku ... czyli przez następne 2 lata (przy takiej sprzedaży jak jest teraz) mam gdzieś ciągle remont ... bo ktoś zawsze będzie zaczynał ...

maryla - ja bym poczekała z obniżką ... może to chwilowe a zresztą działasz też w necie ... poobeserwuj rynek, wyślij kumpelę do sklepu konkurencji i niech popatrzy w czym rzecz ... , i podoba mi się pomysł, zebys za zakupy za jakąś większą kwotę dorzucała gratiska do wyboru ... ludzie starsznie to lubią ... niech to kosztuje 2zł ale jest za darmo ... i to jest to!

reklama
Kasiu ja od samego początku daje gratisy np do wózka albo jak ktos kupi łóżeczko z materacem +pościel, a jak przyjdą tylko po ciuchi i pierdoły a wydadzą ponad 100 to też coś dożucam i widze ze mam już swoich stałych klientów którzy wracjaą do mnie no i jeszcze jak będe miała sklep to mysle że to będzie szło lepiej no i ja mam wózki różne a ona tylko spacerówki - takie same wszystkie tylko inne kolory :) i z tego co wiem to nie za bardzo chce pod zamówienie ściągac rzeczy :) bo to taka babcia prowadzi ona ma z 60 na karku i wiecie ponoć czasem bywała wredna i nie wszyscy ją lubią choc teraz jak ma konkurencje to pewno milutka jest :)

Sol a mała jaki rozmiar czapki teraz ma?? zazwyczaj Panie biorą po prostu rozmiar większy niż zimowa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maryla - ma robioną na drutach :-D więc nie wiem jaki rozmiar :-p

kpi - a mogłabyś mi zrobić print screena jak najedziesz myszką na np ciąża? i przesłać na maila? jak nie wiesz jak się robi to Ci zaraz wszystko napiszę :-)

KPI- u mnie tak od 10.00 jest slonko a ja mam ogrod przez caly dzien w slonku-tak wiec wiosna i latem mamy raj:tak::-Da jak mamy dosyc slonka to idziemy po przód dzialki tam jest cien od domu a ze dom pietrowy to cienia sporo i tay sie czasem ratujemy:tak:choc mamy na ogrodzie taki duzy parasol a w tym roku myslimy nad markiza-chcemy zamontowac nad oknem balkonowym,ale koszt jest duzy wiec najpierw trzeba uzbierac bo to okolo 3000zl. polozylam Dominika po 14 na drzemke,ale gada i gada i spiewa i zaraz ide po Niego bo skoro spal prawie do 9 to wiedzialam,ze nie zasnie,ale zawsze mialam troche odpoczynku od ruchliwego krasnala:-D:-D:-Dzaraz sie zbierzemy i po 16 pojade po Zuze-pobawia sie troche na placu zabaw i do domu a po 17 bedzie Tom i rodzinka w kaplecie:happy2:

Sol, efekt opalenizny uzyskasz jaki tylko zechcesz :-):-):-) w zależności od ilości użytego kosmetyku. Ta ziemia egipska ma pelno pozytywnych opinii, więc kupilam. Fajną ma konstystencję i wystarcza na bardzo długo :-):-)
Bibinka, dokładnie :-D:-D:-D Jakbym z Egiptu wróciła :-):-):-) a tak poważnie to kosmetyk superowy :-)
Wiolka, pościel cudowna a ja bym wybrała coś z fioletem :-)

Ja tymczasem jestem po pracy, siedzę z kawusią u Mojego, a później po kawce jedziemy do księdza papiery wypełnić hehe
A jutro już mam urlop. Dziś za dużo zrobiliśmy i jutro nie ma co robić wrrr....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wrocilam do was:-)
iwonka zasnela wiec chwile moge odsapnac...
kupilam juz sobie posciel:-pkilka milych slow przez tel wystarczylo. kochanego mam jednak meza.
marylka nie martw sie dasz rade. dziewczyny maja racje ze ludzie lubiu gratisy. jak bylam w ciazy na urlopie w polsce robilam zakupy w dzieciecym i wydalam tam ponad 300zl a pani mi dala gratis nalepke na samochud a cieszylam sie jak dziecko:-)wiem glupol jestem. ale ludzie tak maja
mama05 zazdroszcze tego slonca u mnie pada caly dzien ale na spacerku bylysmu jak zawsze

no widzisz jak szybko mężulka udobruchałaś bo to takie kochane stworzonka sa tylko czasem coś szaleją że mamy ochote ich rozszarpac a poza tym to ich uwielbiamy :):):)
no wiecie może nie będzie tak źle ale ja panikara jestem :) jesli chodzi o tych klientów :)

ja też jestem póki co:tak:.Ala smaruje lalki kremem, łącznie z włosami jej się zdarza:baffled:.a niech się dziecko bawi:tak:.pani w przedszkolu mówiła,że dzieciaki bardzo szaleją,chyba wiosnę czują,he he:-D,a moja to najbardziej tam biega:tak:.no i mało które śpi na drzemce.jak dla mnie to lux,bo zasypia wtedy ok 20:tak:.
pysia ciesz się z dnia wolnego,będziesz miała więcej czasu dla Twojego:tak::-),no i zrywać rano się nie musisz:tak:
wiola ale szybko męża przekonałaś:tak:.co mu obiecałaś:-D:-D:-D?
marylka no co Ty,kto ma dać radę ,jak nie TY?????????:tak::-)

reklama
cześć dziewczyny
Ja już z uśmiechem na twarzy mogę powiedzieć wam że chwile temu zaczął mi się urlop :)
Jestem happy,nie długo zaczynamy pakowanie a najpierw obiad :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry