reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
komputer mi sie zawiesil:wściekła/y:SOL-my planowalismy 2 dzieci i potem mialam otworzyc swoj gabinet kosmetyczny-dlatedo wydalam swoje ubrania ciazowe juz nawet nie pamietam komu:baffled:a teraz jak plany sie zmienily to nastapila decyzja o trzecim maluchu i treaz bede musiala na nowo kupic ciazowe ubrania-chociaz ostatnio 2 kumpele urodzily to popytam moze jeszcze nikomu nie wydaly:tak:ja spalam do 7.30 ale tez jakos tak kroplowka z kawy by sie przydala i wlasnie zapazylam:-DMARYLKA-witam i zycze 2000 utargu zeby nadrobic wczorajszy dzien.

reklama
mama - a ja na tą ciążę chyba sobie cosik kupię jeśli mam iść wcześniej do pracy to wypadało by mieć coś takiego typowo wyjściowego. A my planowaliśmy drugie więc wszystkie ciuszki po Karoli zostawiłam sobie a i ciążówek nie wywalałam, zresztą nawet bez ciąży są to bardzo wygodne ciuszki :tak:

maryla - za takie teksty jak na ostatnim prv to w łepetynę strzelę. Już Ci mówiłam - to jest gotowiec - tylko lekko przerobiony żeby działał jak mu przykazali. B się obrażę :dry:

SOL ja po Zuzi tez zostawialam ubranka i Jej i swoje a po urodzeniu Domisia wydalam laktator,fotelik samochodowy,kojec,lezaczek bujany,przewijak i nawet wozek a teraz wszystko trzeba bedzie kupic,ale nic-sa komisy,jest allegro-jakos dam rade:tak:a mam pytanie z innej beczki-Ty SOL znasz sie na lekach bo z tego co pamietam to pracowalas w aptece-tak???co myslisz na temat leków homeopatycznych-duzo mam kupuje czy jednak czesciej te "chemiczne"specyfiki-syropy,tabletki,mascie??

powiem tak - jestem technikiem farmacji :-D
A co do homeopatii to zależy od podejścia - ja nie jestem zwolenniczką homeopatii bo sama na nią nie reaguję ale Karoli kupowałam viburcol i Euphobium i byłam zadowolona. Przede wszystkim - prawidłową kurację tym działem leków powinien dobierać lekarz homeopata a takich jest niewielu. Jeśli masz zaufanie do homeopaty i rzeczywiście dobrze dobierze ci preparaty to to działa rzeczywiście, ale samodzielne kupowanie bez konsultacji z homeopatą jest .. ryzykowne ze względów finansowych - bo niektóre drogie leki kupowane bez konsultacji mogą okazać się nieskuteczne akurat w naszym przypadku. Miałam kiedyś taką klientkę - oczytana że szok :-D (a przynajmniej tak twierdziła) kupiła sobie preparatów za ponad 200 zł a 2 tygodnie później przyszła z reklamacją że to na nią nie działa i nie ma efektów - uwierz mi - jak wyszła miałyśmy polewkę na 102 :-D Ja mam mieszane uczucia co do tego typu terapii ale powiem tak - nie zachwalam/nie oczerniam :-p To jest indywidualna decyzja. A czy sporo kupowało - pół na pół. Mam wrażenie że nie pomogłam :-p

czesc WIOLKA-laseczko nasza:tak::-D:-Djak tam wyspana??u nas cos cisnienie chyba nie bardzo bo mimo,ze spalam do 7.30 to wlasnie zaczynaja mi sie oczy zamykac:dry:a jak zawozilam Zuze to normalnie wiosna czul:tak:moze przesilenie wiosenne czy cos:baffled:a ja wczoraj polatalam po forum po necie-taka steskniona i na jednym z watków dziewczyny pisaly cos o jakims kalendarzu chinskim jesli chodzi o plec dziecka i znalazlam i wiecie co-wychodzi mi w tej tabeli ze gdybym zaszla w ciaze w styczniu co juz jest niemozliwe;-) i w grudniu tego roku to urodze synka a w pozostale m-ce czyli od lutego do listopada-jak w tych miesiacach nastapi poczecie to bedzie corka:-)haha-zobaczymy.

SOL -cos tam pomoglas:tak::-D:-Dposzukam czy w Poznaniu jest homeopata i moze sie bardziej rozeznam w temacie;-)chodzi mi glownie o to trzecie dziecko-pewnie starsze beda przynaosi rozne chorobska z przedszkola i chcialabym z homeopatia podzialac,ale to jeszcze mam czas;-)a do tej pory uzywalam i uzywam-Oscillo.,Euphorbium,engystol,gripo-hell,jak byli mali Viburcol N -tak wiec roznie,ale podaje tez syropy i jak lekarz zapisze to "mocniejsze"leki-jak trzeba,ale zawsze dyskutuje z lekarzem ,zeby czasem nie antybiotyk jesli jest szansa na normalnych lekach:tak:ostatnio jak Domisiowi zaczynal sie kaszel to Engystol super zadzialal i mu sie infekcja nie rozwinela:tak::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05 nie pocieszaj mnie tymi komplementami. ja naprawde jestem zalamana swoim wygladem....po ciazy bardzo sie zmienil ale ze planujemy drugie to teraz nie bede nic z tym robic.no jedynie bede w wakacje do tesciow rowerem z Iwusia jezdzic . to jest jakies 7 km . chyba pomoze wrocic do formy. poza tym maz sie zaczol intensywnie zabierac za poprawe mojej kondycji:-p.chyba tobie teraz to bez roznicy co bys miala co?masz juz sliczna parke ...

a co do spania to ja od 6 miesiecy chodze nie wyspana:-)przyzwyczailam sie juz:-)
mala dzis o 7 wstala, oglnie juz teraz sie przestawila i codziennie wstaje o 7...ja sobie kroplowki z kawy nie podlaczam bo nie pije kawe...jako jedyna w rodzinie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WIOLKA-pewnie,ze mi to bez roznicy:tak::tak:tak z ciekawosci zajrzalam i az sie usnialam-caly rok mam prawie na corke a pewnie wyjdzie synus bo jak zobaczylam wyzej w tabeli to Zuza powinna byc chlopcem a DOMI corka:tak:;-)ja ogarnelam dom i zaraz biore sie za przygotowanie czesci obiadu,powoli,ze spokojem i na 13 sie wyrobie:-Da Domi dzis spal do 8.40-juz dawno tak nie spal,nie wiem czy dzis bede Go kladla na drzemke...

HEJ JA JUŻ PRODUCENTÓW WPISAŁAM :):) chyba wszystkich zaraz zabiore się za kategorie produktów, narazie tylko wpisze od jutra zaczne cykaać zdjęcia - bo dziś nie mam aparatu :) i powoli udoskonalać na tyle ile będe umiała, strona ogólnie chodzi dobrze tylko czasem sie coś tnie ale nie bardzo zobaczymy jak będzie puźniej :):):)
Sol już pisałam to i Wam napisze mam nowy cel do staranek rozkręcić firme :) oczywiście przy pomocy sklepu internetowego - wierze że to jest do zrobienia w końcu już tak daleko zaszłam ze sklepem że wstyd było by pozostać w tym momecie w którym jestem dlatego będe jak nosorożec napierac do przodu żeby nie zostać w tyle a sklep i strona były jedyne w swoim rodzaju i żeby było wszystko jak ta lala :):) acha nie pochwaliłam sie wam jeszcze nie wiem kiedy ale niedługo przeprowadze w sklepie kurs noszenia i zakładania chust :):):):):) mama znajomą mieszkającą w niemczech która szyje chusty i współpracuje z polską firmą i chce zrobić u mnie pokaz - u nas w żadnym sklepie czegoś takiego nie było a tak obie skorzystamy :):):):)

acha jesteście kochane pomagacie mnie i motywujecie żeby nie wpaść w rutyne bądźcie już zawsze na tym forum i wspierajmy sie cały czas tak jak to jest w tej chwili :)

ale mi sie zebrało :):):)

reklama
marylka super ten pomysl z pokazem, zawsze to dodatkowy atrybut ktory przyciagnie klijentki do twojego sklepu a wiadomo ze jak juz przyjda to zawsze cos kupia i zarobek tez wiekszy...
a z rozwinieciem sklepu i stronki to jestep pewna ze ci sie uda ...ty jestes nasza biznes women:-)
mama05 ja sie nie moge doczekac az moja kruszyna zacznie tak spac....ja ma czas do robienia obiadu bo moj M wraca o 19 do domu i dopiero wtedy jemy razem obiad bo dla samej mnie nie chcialoby mi sie gotowac....wiec moj M jada dwa obiady, jeden w pracy oklo 14 a drugi w domu. a jak jest smiesznie jak w pracy i w domu ma to samo:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry