reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka, mama i nika dziekuje za komplement, az rumiencow dostalam.;-)
iwonka mi nie daje popisac cos z wam co da mi poczytac co napisalyscie i chce wam odpisac to zaczyna marudzic....a to dlategogo ze ostatni raz o 11 spala i jest zmeczona.dziewczyny nie wiem jak ja bez was wytrzymam jak do polski pojade....masakra bedzie:-(

reklama
jak wrocimy do polski bedziemy mieszkac u tesciow a dopiero po remoncie jak przeprowadzimy sie do siebie to bedziemy zakladac internet a to triche potrwa:-(
ale od czasu do czasu do was zajrze napewno

marylko a ja bym jeszcze chciala dwie pary bodziakow te rozowe z napisem,, corunia mamuni" i te bialo- zielone co wygladaje jakby koszulka byla na wierzchu. wyslij mi dane do przelewu na privie i ile ma ci zaplacic. a w ogole super ze bedziesz miec swoja strone internetowa:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiolka mam nadzieje że jak najszybciej się z tym remontem uporasz i będziesz do nas zaglądac bo nam tez będzie ciężko bez Ciebie
Agnieszka: no już niedługo pakowanie i wakacje - zycze udanego urlopu
mama05- no mam nadzieje że jutro wpadnie jakiś brat szejka:):)
sol: Ty cudowna kobieto moja cudotwórczyni :):) zaraz zobacze sklep i od jutra zaczynam prace nad stronką :) mam nadzieje że w przyszłym tygodniu będzie gotowy :):)

Wiolka chodzi o te w kwiatki???? jeśli tak to Kasia je dziś kupiła :):) była szybsza ale zamówie je i dla Ciebie i będe miała w przyszłą środe więc będziesz musiała poczekać troszke z wysyłką no chyba że niechcesz lub nie możesz czekać a różowe córnia mamuni odłoże jutro z samego rana :):):):) jeśli chodzi o nr konta to jest podany na blogu po lewej stronie ale jutro powiem Ci ile tam wyszło i wyśle wszystkie dane do przelewu

kochane chciała bym jeszcze z wami posiedziec ale musze kończyć bo mąż się do mnie dobiera :):):):):)

maryla - aż się zaczerwieniłam :-D żadna cudotwórczyni - jak znajdę czas to zrobię ci grafiki w przyszłym tygodniu - jak nie - będziesz musiała chwilkę poczekać ale sklep już jest sprawny i można z niego korzystać :tak: nie martw się - nie będę ci zaglądać do panelu admina bez wyższej konieczności i na pewno nie będę ci tam mieszać. A zostawię sobie na razie kody dostępu żeby móc zrobić poprawki.

Małż przyszedł i mi marudzi że niby zła na niego jestem :sorry2:

Hej jak coś to wyprawka już dodana tylko gapa ze mnie bo zapomniałam obrazków ładnie poodwracać błagam o wybaczenie :):):)

wybaczyłam ;)

A co u mnie, hmm PUP stwierdził, że za dużo ma petentów z wyższym wykształceniem i za mało z tych osób znajduje pracę , więc pomoże takim jak ja, żeby się nas pozbyć :) jak to określono otoczą nas szczególną opieką i pomocą w zdobyciu zatrudnienia :-D:-D:-D

ładnie z ich strony, nieprawdaż???

zawodowo... - informatykiem jestem - jak mój mąż - oboje robimy stronki - on ciut lepiej bo dłużej w tym siedzi o jakieś 3 lata - tyle jest starszy ale ten sklepik jest brzydko się wyrażę - gotowiec - tylko się grafikę podmieni na ładniejszą i będzie hulało :-D ja tylko pomagam marylce robiąc odpowiednie ustawienia do strony za minimalną zniżkę na wózek :-D

Sol, ja poważnie. Czy nie podjęłabyś się, prosta stronka ... Klient uczciwy ;)

Dziewczyny - potrzebuję pomocy bo kielczanki u mnie śpią i ich nie ma. Jaką stroną - tematyka - byłybyście zainteresowane? Czego nie ma a co chciałybyście żeby istniało, bo kielczanki mi odpisały że to co ja robię już jest ale łaskawie nie wypowiedziały się co by chciały dostać. A muszę zrobić tą stronę na obronę i mam mętlik w głowie. Może wy macie jakieś pomysły? Bardzo proszę o pomoc bo już nie mam pomysłów.

maryla - staram się coś na szybko robić jak matka nie patrzy ale ... ciężko :-p

a moze cos na zasadzie "mama radzi mamie" - czyli np. jaki poleca wózek, butelki, pieluszki i cała reszta niezbędnych rzeczy, ale też jak radzić sobie z maluchem jak płacze czy kolka ... dla młodych mam to super wiedza ...

ja znikam na razie do domku jak mi się uda to się odezwe za jakąś godzinke, powinno mi się udać, boże dziewczyny ja wiem że wszystkie dziś sie cieszą z powrotu mamy05 ale prosze trzymajcie jutro za mnie kciuki bo dziś to taka masakra była że niewiem jeden z najgorszych dni :(:(:(:( nie wiem o co kaman ten tydzień tak mizerny że szok :(:(:(

a moje zakupki???
to pewnie niedużo dla takiego sklepu jak Twój ... staram sie jak mogę ale muszę na małża uważać bo mi internet zabierze ;)

Witam was:)
Nadal nie jestem w stanie was nadrobić i czytać bo obowiązki domowe wzywają.Robię właśnie ostatnie pranie i jutro po pracy pakowanie i o 3 pobudka bo czas jechać na lotnisko ohhh nie wierzę że urlop już po jutrze :)

coraz bliżej urlopiku ;) fajnie ;) pomachasz nam z samolotu????

kpi - zainteresowana - jasne :-D tylko napisz mi na priva co to za strona ma być, czy ma upatrzony jakiś specyficzny wygląd i ile chce wydać na to. A z tym "mama radzi mamie" - super sprawa - tylko pytanie czy były by dziewczyny zainteresowane współpracą ze stroną żeby ją rozwijać bo jak miałabym sama to wszystko pisać to bym chyba zwariowała :dry: pomyślę jak by to zorganizować :-)

http://kieleckiemamy.prv.pl/ - mam pytanie - której ta strona działa? zaznaczam że treści artykułów jeszcze nie ma a lista artykułów jest w ciąża/9 miesięcy - bardzo proszę o odpowiedzi bo nie wiem czy się kod skopał, czy jak bo któraś pisała że jej się nic nie wyświetla :-(

SOL mi też się stronka otwiera:tak: a co do mam współpracujących ze stronką to myślę że znajdą się chętne do pomocy;-)

reklama
Nika, dokładnie. To jakaś masakra. Dodatkowo żona tego co zginął ma stwardnienie rozsiane. Jedna tragedia to mało :-(:-(:-(:-(:-(:-(
Maryla, wiedziałam, że staranka się przełożą :-) Fajnie, że mężo ma takie podejście jak Ty co do staranek i że również bardzo, bardzo chce tego bobasa :-):-):-)
Mojemu wczoraj pokazałam czapeczki z Twojego sklepiku i mówił:"jakie słodkie" :-):-) i cały czas marudziłam o tym jak to bardzo chciałabym mieć dziecko :-D:-D:-D:-D
Bibinka, z teściami super żyję. No a taka pochwała to ho ho ho :-):-):-) i to od teściowej :zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc chyba z moją jazdą naprawdę nie jest źle :-D:-D:-D
Wiolka, Ty super wyglądasz, a córeczkę masz boską. Ślicznota mała :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry