reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
siedzę nad tym i walczę :-p
moja matka się wścieka - a niech się wścieka :-p
robię chwilę przerwy bo mi się serwer powiesił :-D

reklama
ja znikam na razie do domku jak mi się uda to się odezwe za jakąś godzinke, powinno mi się udać, boże dziewczyny ja wiem że wszystkie dziś sie cieszą z powrotu mamy05 ale prosze trzymajcie jutro za mnie kciuki bo dziś to taka masakra była że niewiem jeden z najgorszych dni :(:(:(:( nie wiem o co kaman ten tydzień tak mizerny że szok :(:(:(

Witam was:)
Nadal nie jestem w stanie was nadrobić i czytać bo obowiązki domowe wzywają.Robię właśnie ostatnie pranie i jutro po pracy pakowanie i o 3 pobudka bo czas jechać na lotnisko ohhh nie wierzę że urlop już po jutrze :)

ja znikam na razie do domku jak mi się uda to się odezwe za jakąś godzinke, powinno mi się udać, boże dziewczyny ja wiem że wszystkie dziś sie cieszą z powrotu mamy05 ale prosze trzymajcie jutro za mnie kciuki bo dziś to taka masakra była że niewiem jeden z najgorszych dni :(:(:(:( nie wiem o co kaman ten tydzień tak mizerny że szok :(:(:(
MARYLKA-przykro mi,ze dzis mialas gorszy sprzedazowo dzien:dry:ale wiesz-szejk byl wczora-kupil wozek,lozeczko i cala reszta:cool2::cool2:jutro bedzie lepie a a ide na Twojego bloga bo daaaaawno tam nie bylam:sorry2:a teraz nadrabialam moj drugi watek-potrojnych mam:tak:ale juz mam wszystko ograniete i estem na bierzaco;-)NIKA,WIOLKA-witam moje kochane,stesknilam sie:-D:-DWIOLKA-widzialam album-a Ty laska jestes!!!!!!!!!!!!!!!na avatroku masz jakies ciemniejsze wlosy czy cos a na tym ostatnim zdjeciu-no super!!:tak:a Iwonka tez sama slodycz:happy2:

no wlasnie NIKA-cos nas tu WIOLKA kokietuje;));)) AGNIESZKA-przyjemnosci i udanego wyjazdu-zycze,zeby pogoda WAM dopisala tu u na-no niby od czwartku zapowiadaja nawet do 12-14 stopni na plusie -zobaczymy!!

maryla - masz już przesłane dane dostępowe - teraz Ci trochę konfiguruję żebyś nie musiała już się męczyć :tak: a reszta dojdzie z czasem. pozycjonowanie zrobię na dniach zeby był widoczny w przeglądarkach. Będzie dobrze :tak: Sama coś w nim kupię jak przyjdzie pora :tak: :-D

http://www.szkrab.ufoludki.net/sklep

Dziewczyny - to nasz nowy sklep !!!

SOL- dziekujemy:tak::tak:czyli teraz MARYLA powinna miec przy swoich suwaczkach nowy adres,zeby nie szukac po postach.Marylka bedzie zadowolona;-)a kiedy bedzie dzialac-na dniach??

reklama
Jak sobie bazę produktów i producentów i cen uzupełni - sklep jest już czynny - nie ma przeciwwskazań do użytkowania - chyba ze czegoś nie wiem i nie działa??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry