reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejo ;-)
Mój cykl chyba znów świruje, wczoraj miałam mega śluzu, przeźroczystego i ciągnącego:szok: a to dopiero 12 dc .... :dry:
Mój D. też robi stronki internetowe itp. ale nie zawodowo :-p

Pozdrawiam i życze miłego dnia:-)

reklama
czesc Fiolka-a jak dlugie masz cykle???jesli masz 28 dniowe to wszystko OKi-bo sluz plodny jest jekies 3 dni i to sa najbardziej plodne dni-takze kozystajcie:-D:-Dja wrocilam i mam nadzieje,ze za chwile przywitamm sie z reszta dziewczyn:tak::tak::-)

Ja mam bardzo różnie 28-30. A jak to jest z tym śluzem? bo ja mam 1 dzien fajny a potem coraz gorszy:dry:
Kożystać niestety sie nie da bo mój ma głupią zmiane i wraca o 3 :/

Dziewczyny - potrzebuję pomocy bo kielczanki u mnie śpią i ich nie ma. Jaką stroną - tematyka - byłybyście zainteresowane? Czego nie ma a co chciałybyście żeby istniało, bo kielczanki mi odpisały że to co ja robię już jest ale łaskawie nie wypowiedziały się co by chciały dostać. A muszę zrobić tą stronę na obronę i mam mętlik w głowie. Może wy macie jakieś pomysły? Bardzo proszę o pomoc bo już nie mam pomysłów.

maryla - staram się coś na szybko robić jak matka nie patrzy ale ... ciężko :-p

Ja mam bardzo różnie 28-30. A jak to jest z tym śluzem? bo ja mam 1 dzien fajny a potem coraz gorszy:dry:
Kożystać niestety sie nie da bo mój ma głupią zmiane i wraca o 3 :/
FIOLKA-wedz sobie na stronke www.netmama.pl a potem w kalendarz owulacyjny i wpisz tam co trzeba potem UTWURZ KALENDARZ i zobaczysz swoje najbardziej plodne dni,kiedy bedzie zagniezdzenie ,kiedy robic test z krwi a kiedy taki normalny test i moze akurat to Ci w czyms pomoze:tak::tak:a sluz zmienia sie wciagu 3 dni-wodnisty,przejzysty,potem ciagliwy i troszke metny az w koncu wyglada jak bialko jaja kurzego i ten est najbardzie plodny-w nim dlugo przezywaa plemniki;-):tak:

A ja mam przerwę w stronce bo się porządki robią na serwerze i chwilkę to potrwa -kopiowanie plików.

Karola mi biega po domu, zaraz moja mama zajrzy to pomorze mi robić porządki w śmieciach - trochę się tego zebrało i trzeba trochę powyrzucać :dry: jak teraz powyrzucam to przy przemeblowaniu będę miała mniej do przenoszenia :-D Bo za dwa miesiące/ trzy max będziemy wywalać stare meble i robimy sobie systemówkę komandora - cała ściana będzie zabudowana, nawet biurko mi zrobią na wymiar :-D a wtedy będzie musiał być puściutki pokój żeby się nie pyliło na resztę mieszkania :tak:
maryla - przepraszam - dostaniesz hasła kole 18 bo nie wyrobię - mama przyszła a wiesz jak jest z matkami :dry:

Sol ty szalona kobieto ja miałam klientke jedna a le z długaąąąąą wizyta nie musisz się tak śpieszyć z tą stronką no chyba że chcesz i spokojnie że coś mi tam puźniej troche wyślesz nic się nie stanie przecież, zaraz zajrze na ta stronke i zobacze co by tam jeszcze muc dodać :):)

sol a weź podaj jeszcze raz tego linka bo nie moge znaleść żeby luknąć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
musiałam usunąć hosting - okazało się że baza danych źle się zaimplementowała do strony :-( jeśli mi się uda będzie brejk.pl jak nie - trzeba założyć inny :-( przykro mi - to są uroki darmowych serwerów :-(

reklama
odnalazłam stronke i nie wiem czy juz działa jak się kliknie np ciąża ale u mnie to nie działa-jesli ma działać :) a może zrób liste żłobków albo przedszkoli albo opis szpitali np jak jest kilka to opisz jakie panują zasady np u nas w szpitalu nie można dziecka ubrać w swoje ubranka tylko dopiero na wyjście a w Szczecinie to odrazu mozna - może coś takiego?? albo lista ginekologów albo informacje gdzie mogą zrobić badania czy coś takiego co jest "na waszym" terenia bo takie ogólniki to sie wszędzie pojawiają a jak to ma być dla pań z Kielc to może coś o tym jak mama w Kielcach właśnie sobie może radzić - no niewiem ja bym była zainteresowana gdyby ktos opisał zasady jakie panują u nas w szpitalu i takie tam - ale nie wiem czy o taka podpowiedź Ci chodziło, mam nadzieje że choć troszke pomogłam

kochana może być co innego, mi to w sumie bez znaczenia jaka bedzie końcówka to Ty sie na tym znasz ja się dostosuje :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry