reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
CZEĆŚ KOBIETY-WRÓCILAM:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-DJERY JAK SIE CIESZE,TAK ZA WAMI TESKNILAM!!!!!!!!!!!!!!!!JEDNAK BB UZALEZNIA;-);-)DOBRZE,ZE WCZESNIEJ DOKLADNIE 2 DNI WCZESNIEJ SPISALAM SOBIE NUMER DO MARYLKI TO CHOCIAZ MI STRESZCZENIE PISALA CO U WAS. dobra ciotka z Niej-ściskam Cie Marylka i jeszcze raz dziekuje:tak::tak::tak:ale jestem ciekawa co u Was przez te kilka dni sie dzialo.postaram sie nadrobic:tak::tak:

reklama
mama05 WRÓCIŁAŚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W KOŃCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo przez te sms-y to musiałam skrutami walić a teraz to już moge eseje pisac :):):):):):)

Wiolka - jak znaleźć album?... bo ja ciapa jestem ;(

marylka - zaraz lecę pooglądać bodziaki ;)

mama05 - super, ze już jesteś!!!! napisz co tam u Ciebie!!!!

jestem i ciesze sie ak male dziecko:-D:-Dlistonosz przyniosl paczke przed 13 wiec szybko polozylam Domisia i podlaczylam i nadrabiam jestem na 504 stronie;-)Marylka pisz esee-chetnie poczytam spragniona jestem:tak::tak::tak:KPI-super ,ze urlopik udany i ze szczesliwie wrocilisci-miejsce piekne:tak:a u mnie w skrocie-starania rozpoczete-i 24 robie test a termin @ mam na 26-takze od jutra za 7 dni testuje-ostatnio przez kilka dni mialam klucia jajnika z krorego byla owulka a teraz od 2 dni mam bole brzucha na dole-takie jakby cos ciagnelo w dol-zobaczymy,zobaczymy:laugh2::laugh2:a Ty jak sie czujesz????sciskam!!

mama05 witamy spowrotem spragnioną uzależnioną :-D

marylka - szaleję sobie bo małż mi świnie podłożył i w sobotę przemeblowanie robimy :dry: jutro będziesz miała gotowy sklepik - mam nadzieję :-p

witam Cie SOL-no masz racja-spragniona,uzalezniona-BB bardzo mnie wciagnelo-:tak::tak:jak masz mozliwosc w kazdej chwili zajrzec to sie tego nie docenia:dry:a tu nagle jak zasilacz podl to ja wpadlam w panike:-D:-D:-Di prawie tydzien zeszlo zanim znow sie tu pojawilam;-)ale juz jestem i mam nadzieje,ze nic sie wiecej nie zepsuje:no:;-)jestem na 511-nie moge sobie odmowic tej przyjemnosci:cool2:MARYLKA-widze,ze suwaczek co do staran zmieniony-ciesze sie razem z Toba-napisalam do Ciebie smsa ale idzie uz 2ga godzine:((

dziewczyny skoro tak szybko bede miała stronke to dziś wkleje już tylko zdjęcia wyprawek a jak będe miała stronke to tam będe już wszystko wklejać, będzie czytelniej :)

mama05 jestes szalona :):)

sol: Twój mąż specjalnie tak zrobił żeby mieć szybciej rabat na wózek - ja ci mówie coś sie święci :)

Hej jak coś to wyprawka już dodana tylko gapa ze mnie bo zapomniałam obrazków ładnie poodwracać błagam o wybaczenie :):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maryla - prześlij mi kilka (3-5) zdjęć z opisem i cenami na viwiane@gmail.com to przetestuję zanim ci oddam w rączki stronę :)

Raczej wątpię ale zobaczymy ;-)
Jak na razie poszedł do knajpy z chrzestnym Karoli - oni coś kombinują :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry