reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka może najpierw zrób :do staranek pozostało....,a od 1 sierpnia zrobisz nowy:-),żeby nudno nie było,he he:-D

sol bardzo fajne łóżka i naprawdę niedrogie:tak:.nam dla Ali robił znajomy stolarz,też drewniane i z barierką:tak:

reklama
sol super te lozka . ja tez patrzylam na takie jak wasze no i Iwonce tez musze cos kupic bo ona nie spi w lozeczku a juz nie bede na sile jej uczyc . jej jakies lozko zebym wrazie co w nocy mogla przejsc do niej

Witajcie,

Czuję się dziś dużo lepiej choć kaszel pozostał,mniejszy ale jednak. Mam nadzieję wyzdrowieć do poniedziałku - bo praca czeka ;)

Sol - życzę miłego przemeblowania ;), pewnie będziesz super zmęczona ale szczęśliwa ;)
PS. fajne łóżeczka ;)

maryla86 - fajny sen o drugim sklepiku ... pamiętasz, ze filia w Warszawie ma też powstać???? życzę aby sny się spełniły ...
no i ogromnie cieszę sie z przełożonego terminu staranek ;)

bibinka - miłego dnia w pracy ;)

Kochane mamy - poradźcie jaki rozmiar główki moze mieć dziecko jak ma 9-10 miesięcy, wiem, ze to jak wróżenie z fusów ale chciałabym kupić taki śliczny kapelusik od maryli i potrzebuję go na przyszły kwiecień dopiero ...

Ostatnia edycja:
marylka ale ładnie te 5 miesięcy wygląda:tak::-)
wiola,kpi cześć:-).
a ja zmykam do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
paaaaaaa,buziaki i miłego dzionka:tak::-)
może popołudniu już będzie z nami mama05:tak:

bibinka dobry pomysł puźniej poprawie suwaczek :):)

Wiolka patrzyłaś na bloga?? wstawiłam dwa zdjęcia czapek tylko z rozmiaru 42

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki - dziękuję - przemeblowanie zaraz zaczynamy niech mi tylko migrena przejdzie - dobrze że mam leki od neurologa bo bym się zapłakała. Już prawie przeszło więc zaraz zaczynam obliczenia :-p
A łóżka rzeczywiście fajne - przeraża mnie tylko fakt że kurier tego na górę nie wniesie i będę musiała to jakoś wciągnąć jeśli M akurat będzie w robocie. Mam nadzieję że przyjdzie nasze jeszcze w tym tygodniu bo na Karoli łóżko nam nie starczyło i zamówimy dopiero po jej urodzinach. Już powiedzieliśmy wszystkim że zbieramy w urodziny Karoli na Karoli pokój :tak:

maryla - ładniejszy jakby ten suwaczek :-D:-p

Ja się bawię teraz w pozycjonowanie mojej strony. Takie pierdoły - ale dają satysfakcję :tak:

więc tak rózowa z pieskiem jest już odłozona :) a one to tak na dole mają taka grubszą elastyczną i estetycznie bardzo wyglądającą gumkę potem troche jest dziórka i u góry związane, zrobić dodatkowe zdjęcie??

Sol: najwazniejsze że ta praca sprawia Ci przyjemność :):) i dobrze że tak powiedziałaś wszystkim o tych mebelkach :) jak to mówi mój Kamil powoli a do celu :):):)

reklama
dziewczyny strasznie sie załamałam byłam dzisiaj u ginka i ginek powiedział ze pecherzyk wcale nie rosnie nadal ma 6 mm jak 11 dni temu i nie widać zarodka kazał mi przyhśc za 10 dni i sie okaże pewnie da mi skierowanie na zabieg wyłżeczkowania macicy cały dzień wyje bo tak bardzo chce miec wkońcu dzidzie jak da mi te skierowanie to chyba umrę z rozpaczy bo 2 raz nie dam rady przejśc przez to
Bardzo ci współczuję ,myślę że poczekaj nie denerwuj się , wiem co czujesz bo kilka dni temu mnie też spotkała takie straszne nieszczęście . prubuję nie płakać ale kiepsko mi to wychodzi , jak czytałaś wcześniej mam szwagra gina i to też nie pomogło , nie mógł nic zaradzić ( w 2008 roku miałam ciążę pozamaciczną ) i teraz szok nie mogę spokojnie zajść w ciążę . mimo szystkich leków , super specjalistów , no i nie mam żadnego parcia na dziecko .trzymam kciuki za ciebie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry