reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jak się nie ma kasy to trzeba kombinować. Po co mi kolejnych 20 zabawek w domu którymi Karola się pobawi trochę i ciepnie w kąt. A tak przynajmniej zbierzemy na coś logicznego i Karola będzie miała własny pokoik gdzie będzie mogła bałagan robić :-p Połączenie przyjemnego z pożytecznym. Zresztą teściowa i moja mama już od dawna dają kasę zamiast prezentów na urodziny bo lepiej sobie uzbierać i dołożyć i kupić coś co naprawdę się przyda/podoba niż jakieś pierdoły :tak:

reklama
wiolka zarz się za to zabiore bo robiłam jeszcze zdjęcia dla KAsi czapek, i juz kochana zabieram sie za body rozmiar 80 prawda :)

Sol: masz racje ja na komunie zbierałam na meble i nie wuwieżysz do tej pory z nich korzystam tylko teraz na spółe z kamilem :):)

marylka mowilas ze masz dobra pamiec ale krotka a to nie prawda pamietasz jaki rozmiar:-).
a ja mam chwile spokoju mala zasnela i spi juz 40 min:szok:dlugo jak na nia, wiec pewnie nie dlugo sie obudzi.
moj M dzis od poludnia bedzie w domu bo dzis swieto irlandii i idziemy na parade, porobic troche zdjec na pamiatke.
a dziewczyny znacie jakas firme ktora produkuje dobrze a w przystepnej cenie noze kuchenne:confused:

maryla - zaraz ci pokarzę sklepik - tylko musi mi się jedna rzecz doinstalować - tymczasowy www:
Sklep dla dzieci

trochę roboty przy przeróbce będzie ale damy radę :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol - zapytaj kuriera czy za parę groszy nie wniesie Ci tych mebelków ... moze warto zamiast samemu się nadźwigać ....

marylka - tak, tak, czekamy na bodziaki ;)

sol dostałas odpowiedź na priva?? KAsiu wysłałam Ci zdjęcia czapek na miala bodziaki juz mam sfotografowane teraz musze poobracać je i wstawić na bloga a to niestety troche mi zajmie :)
Sol ta stronka mi sie niechce otworzyć pisze że brak strony :( o tym adresie

chwila - muszę przerobić kod :D

http://szkrab.ufoludki.net/sklep/

maryla - trochę mi zajmie przerobienie tego - wiem że zabrzmi strasznie ale będziesz musiała troszkę poczekać bo nie dam rady przerobić tego od ręki zwłaszcza że serwer działa jak ciężarna a ja muszę inżynierkę dokończyć :-p nie obrazisz się jak ci go pod koniec kwietnia oddam? Spadam małą odłożyć bo mi na rękach usnęła-padła :-D i przemeblowanie szykujemy :tak:

reklama
Sol Ty jesteś szalona:):):) ja tyle wytrzymałam bez strony to i jeszcze troche wytrzymam a Ty porób co ma sz porobić i wtedy weźmiesz się za stronke :):)
mam duzą wyobraźnie i juz sobie wyobrażam tą stronke :) bedzie cudna i fajnie że z tym koszykiem i loginem tak fajnie wszystko widac :) dziękuje jesteś super :):):)

Boże święty Wiolka jaka ta Twoja IWusia jest sliczna JA TEZ CHCE TAKĄ !!!!!!!!!!!!!! kobieto Ty tesz boska jesteś ja nie wiem co ty chcesz od swojej wagi wygląsza super

body są już na blogu :) teraz zrobie zdjęcia wyprawek i rowerka i może wózków :) tych co mi zostały :) w piatek dojdą kolejne dwa :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry