reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie,
kilka godzin nieobecności i takie smutne wieści ... ;(

pyzunia - strasznie mi przykro, wiem jak się czeka na dzidzię .... i taka wiadomość podłamuje ... ale jeszcze nie wszystko stracone, jak chcesz idź na konsultację do innego gina ale i tak pewnie będziesz musiała te kilka dni poczekać, żeby była pewność ... a może podrośnie i wszystko będzie dobrze?
znam trochę temat bo moja przyjaciółka przez to przechodziła niedawno ...
trzymaj się kochana!

Wiolka - to że zostawiasz męża z Małą zabrzmiała jak groźba hihihihih

Sol - czyli tak jak w życiu, raz się kochacie, raz drzecie koty ... wiem coś o tym ;), wiosna humorki poprawi na pewno!

[/QUOTE]

marylka - ja też polecam żebyś nie wierzyła w zabobony ... a jak masz szansę kupić w dobrej cenie - to coś tam kupuj - tylko nie szalej ;)
eh, nieszczęść dużo na świecie ... i chorób i niesprawiedliwości ... chyba co komu pisane ... ;(

trzymam kciuki za mamę05 ;)

agnieszka.kk - życzę miłego pakowania i żeby szybko czas zleciał do wyjazdu ;)

reklama
Witam się porannie - jeszcze na oczy dobrze nie widzę ale Karola już nie śpi więc ja też nie :dry: Staram się baranka wyciągnąć z łóżka po dobroci ale zaraz zabiorę koc i się skończy leniuchowanie :-p Zaraz zabieram się za mierzenie pokoju bo zamówiliśmy sobie łóżko i się przenosimy do pokoju obok a Karola dostaje własny pokój :tak: Oj polubi nasze łóżko coś mi się zdaje :-D Bo jej łóżko przyjdzie dopiero ok 8 kwietnia :-p Tak więc dzisiaj robimy tymczasowe przemeblowanie i mam nadzieję że jakoś się uda :-p

Miłego dnia - zajrzę po przemeblowaniu :-D

Wiolka, maryla z tesciami mam spoko kontakt, nie ma co narzekac :) w pracy lekko nie jest ale lubie to co robie
yyy... my uzywalismy gumki ale niedlugo ale jak pomyslalam o tym, ze moze wpadlismy to nawet sie nie przejmowalam tylko myslalam o przyjemnosci hi hi a pozniej juz tylko tabletki
Maryla, autko mamy, takie nieduze a strasznie je lubie. Wieksze moze za pare lat, teraz beda wazniejsze wydatki hi hi.... wazne, ze mamy czym jezdzic :) zaraz lookne do Szkraba co slychac..Marylko, Ty nie wytrzymasz do listopada. Twoja chec posiadania dziecka jest rownie wielka niz moja hehe :)

A ja sie zalamalam dzis jedna sprawa. Maryla,Ty o dzieciach a ja sie dowiedzialam, ze zginal ojciec czworga dzieci, kurde moze tuz po 40ce byl. Jakos tak cholernie sie tym przejelam i nie daje mi spokoju ta mysl. A ja go znalam z widzenia. To musi byc okropny bol stracic bliska osobe :( az plakac sie chce. Te wszystkie problemy i problemiki to przy utracie kogos bliskiego czy chorobie ciezkiej to nie problem eh. A zginal w wypadku ten mezczyzna
no takie tragedie sa najgorsze mój wójek miał 39 lat jechał ostatni dzień do pracy i miał wypadek samochodowy, zemdlał za kierownica i wjechał pod tira osierocił 2 dzieci masakra my wszyscy płakaliśmy ale one to już wogule zwłaszcza młodszy :(:( porażka ale doś dzisiejszy dzień ma być pełen dobrych nowin
pyzuniu czekamy na dobre nowiny od Ciebie
Wiolka zaraz wstawie na bloga zdjęcia czapek tylko w rozmiarze 42 i z nich możesz coś wybrać :):)

kochane mój mąż zwarjował: ja do niego wczoraj mówie tak wiesz dziewczyny mówią że nie wytrzymamy do listopada a ja mówie że jeszcze 3 m-ce biore tabsy a on do mnie tak acha to do czerwca bierzesz tabsy potem gin kazał zrobic 2 m-ce przerwy więc zaczynamy w sierpniu :):) zaakceptowane zaczynamy w sierpniu - tak do mnie powiedział a mi słów zabrakło tak sie ciesze że on tez tak pragnie tego dziecka :):):)

śniło mi się że otworzyłam drugi sklep bo ten był dla mnie za mały :):):):) i miałam 2 :):):)

witam się rankiem:tak:
Sol moja Ala obudziła się dzisiaj o 6.20:baffled:,to jest dla niej naprawdę nienormalna pora...do przedszkola zaczynamy się szykować dopiero 7.30,więc godzinkę snu mi zabrała:wściekła/y:.ale za to dłużej mogłam się do niej poprzytulać:tak::-).mam nadzieję,że przemeblowanie się uda,no i mała będzie miałą swój pokoik:tak:.Ala też uwielbia nasze duuuże łoże i drepcze do nas w nocy,no cóż to w końcu jeszcze małe dziecko,więc nie mam do niej żalu:-).a swoje większe łóżeczko ma od miesiąca 80x180,taka malutka się w nim wydaje:tak:
pysia fajnie,że jazda idzie Ci coraz lepiej,a ta pochwała teściowej to ho ho,największy komplement chyba:tak::-D
marylka gratuluję decyzji o wcześniejszych starankach:tak:.może roczek Twojego sklepu będziecie świętować już we 3:tak::tak::-),tego Ci życzę:-)
mam nadzieję,że mama05 dzisiaj do nas dołączy:tak:
kpi jak zdrówko?

a ja mam dla Was jeszcze z 30 min,a potem do pracy się zbieram.oczywiście od rana już musiałąm jakieś papierzyska pisać dla pani d:wściekła/y::wściekła/y:

Bibinka współczuje Ci z tą szefową :( biedaczysko nasz :) no teraz wychodzi na to że musze suwwaczek zmienic :):):) i jeszcze powiedział tak no jak sie urodzi to wszyscy je pokochają a my juz kochamy a poza tym babcia nie może tak długo czekac :):)

tylko nie wiem czy mam obliczac i zrobic z dokładną data czy poprostu wpisać od 1 sierpnia?? jak radzisz??

Wiolka wstawaj szkoda dnia :):):)

Maryla - to będziemy razem się fasolkować :-D A zaraz siądę do tego twojego sklepiku tak dla rozluźnienia i prześlę ci na prv hasła dostępowe - tylko prześlij mi swojego maila bo będę musiała zmienić :tak:

bibinka - Karola dostanie takie 160x70 bo znaleźliśmy świetny sklepik i był tam taki materac - gorczyca/pianka/kokos właśnie w tym rozmiarze a i łóżeczko fajne znaleźliśmy a w tym samym sklepie co jej materac był nasz materac i nasze łóżko i to naprawdę w niewielkich pieniądzach :tak:
Karoli materac
Nasz materac
Nasze łóżko
Karoli łóżeczko

jestem jestem.....
marylka gratuluje i wpisuj od 1 sierpnia moze zaczniecie w moje urodziny:-)
bibinka nie daj sie szefowej, twarda kobitka z ciebie:-). masz racje Ala jeszcze jest mala i nic dziwnego ze w nocy do was przychodzi, wiadomo ze w lozku rodzicow spi sie lepiej:-)
sol zycze przyjemnego meblowania.a jakie lozko kupiliscie bo ja teraz szukam czegos dla siebie...?

reklama
Sol to superasko :):):):):):) ja tam się nie broniłam jak mój powiedział że zaczynamy szybcije tylko się uśmiechnełam i tak mnie zamurowało że nawet nic nie powiedziałam :):):) suwaczek już zmieniłam :):):) tak mniej więcej według cyklów :):):) zaraz wyśle Ci na priva maila mojego :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry