kpi23
Fanka BB :)
Witajcie,
kilka godzin nieobecności i takie smutne wieści ... ;(
pyzunia - strasznie mi przykro, wiem jak się czeka na dzidzię .... i taka wiadomość podłamuje ... ale jeszcze nie wszystko stracone, jak chcesz idź na konsultację do innego gina ale i tak pewnie będziesz musiała te kilka dni poczekać, żeby była pewność ... a może podrośnie i wszystko będzie dobrze?
znam trochę temat bo moja przyjaciółka przez to przechodziła niedawno ...
trzymaj się kochana!
Wiolka - to że zostawiasz męża z Małą zabrzmiała jak groźba hihihihih
Sol - czyli tak jak w życiu, raz się kochacie, raz drzecie koty ... wiem coś o tym
, wiosna humorki poprawi na pewno!
[/QUOTE]
marylka - ja też polecam żebyś nie wierzyła w zabobony ... a jak masz szansę kupić w dobrej cenie - to coś tam kupuj - tylko nie szalej
eh, nieszczęść dużo na świecie ... i chorób i niesprawiedliwości ... chyba co komu pisane ... ;(
trzymam kciuki za mamę05
agnieszka.kk - życzę miłego pakowania i żeby szybko czas zleciał do wyjazdu
kilka godzin nieobecności i takie smutne wieści ... ;(
pyzunia - strasznie mi przykro, wiem jak się czeka na dzidzię .... i taka wiadomość podłamuje ... ale jeszcze nie wszystko stracone, jak chcesz idź na konsultację do innego gina ale i tak pewnie będziesz musiała te kilka dni poczekać, żeby była pewność ... a może podrośnie i wszystko będzie dobrze?
znam trochę temat bo moja przyjaciółka przez to przechodziła niedawno ...
trzymaj się kochana!
Wiolka - to że zostawiasz męża z Małą zabrzmiała jak groźba hihihihih
Sol - czyli tak jak w życiu, raz się kochacie, raz drzecie koty ... wiem coś o tym
[/QUOTE]
marylka - ja też polecam żebyś nie wierzyła w zabobony ... a jak masz szansę kupić w dobrej cenie - to coś tam kupuj - tylko nie szalej
eh, nieszczęść dużo na świecie ... i chorób i niesprawiedliwości ... chyba co komu pisane ... ;(
trzymam kciuki za mamę05
agnieszka.kk - życzę miłego pakowania i żeby szybko czas zleciał do wyjazdu
Staram się baranka wyciągnąć z łóżka po dobroci ale zaraz zabiorę koc i się skończy leniuchowanie
Zaraz zabieram się za mierzenie pokoju bo zamówiliśmy sobie łóżko i się przenosimy do pokoju obok a Karola dostaje własny pokój
Oj polubi nasze łóżko coś mi się zdaje
Bo jej łóżko przyjdzie dopiero ok 8 kwietnia
,to jest dla niej naprawdę nienormalna pora...do przedszkola zaczynamy się szykować dopiero 7.30,więc godzinkę snu mi zabrała
.ale za to dłużej mogłam się do niej poprzytulać