reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
bo wiesz ja mam dobra pamięc ale krótką :):):):) jutro popatrze i poodkładam bo te kapelusze to schodzą jak szalone - jak tak to wisiały a dziś 6 sprzedałam w ciągu godziny szok jutro odrazu poodkładam i zrobie raz jeszcze zdjęcie z Tych rozmiarów a Ty sobie wybierzesz i ja Ci wyśle a jakby były niedobre to możesz mi odesłać i wymienie na inny rozmiar jak będzie taka potrzeba :) coś wykombinujemy napewno :):)

no to super.wole zebys mi wyslala na polski adres bo tu bede tylko 2,5 tyg i boje sie ze nie dojdzie albo ze przesylka zniknie gdzies po drodze.ostatnio szwagierka wysylala mi czopki glicerynowe i czekam juz 2 tyg i jeszcze ich nie ma wiec raczej juz nie dojda.. a zaplac ci z polskiego konta

mama05 za 8 dni robi test ciążowy :):):):) wcześniej ją bolały jajniki a teraz coś ją ciągnie w dół :):) pewno fasolka ja mam swoją teorie na ten temat: że ten pęcherzyk co go widział gin to była już fasolka tylko taka malutka - i tak to sprzedawczyni w dziecięcym stała się mądrzejsza od lekarza :):):):):)

Wiolka nie widze problemu jutro wynajde wszystkie czapuchy z rozmiaru 42 i zrobie tylko ich zdjęcie i wyśle Ci :) i wybierzesz już z tego konkretnego rozmiaru :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja też a pierwszy test robi 2 dni przed @ i jak nie przyjdzie a test wyjdzie negatywny to zrobi drugi raz po kilko dniowej przerwie ale jak ona mówi że wcześniej ją nic nie bolało a tu czuła jajniki i teraz coś w dole brzucha to mam nadzieje że to fasolka :)

dziś tylko czapki i maż mi dziś złożył rowerek to zrobie jutro zdjęcie i porobie zdjęcia bodziaków bo ostatnio nie zrobiłam zdjęć z lenistwa :) a jaki rozmiar nosi Twoja mała?? to zaczne od tego rozmiaru :):)

reklama
Pyzunia, mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy

mam nadzieje, ze mama nosi juz fasolke w sobie

ja swojemu marudze ze moze by tak przed slubem bobasa hehe no ale poczekam jakos.

moj oglada tv, a ja wpadlam do lozka. jestem bez sil jakos

wariat moj kochany stwierdzil do tesciowej ze trzeba auto kupic takie duze zeby wozka nie trzeba bylo skladac hehe, tesciowa chyba przez to domyslila sie ze planujemy szybko bobasa. Tesciowa wiozlam z pracy pare dni temu i mowila ze super mí idzie jazda.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry