maryla86
Fanka BB :)
kuraw jego mać *** by to strzelił co sie dzieje własnie mi mąż powiedział że żona jego szefa poroniła starali się chyba 3 lata i w 9 tygodniu poroniła masakra nawet mój mąż sie przejoł i tobą pyzuniu tez TY MUSISZ BYĆ SILNA I WIEM ŻE TO STRASZNIE TRUDNE ALE STARAJ SIĘ MYSLEĆ ŻE BĘDZIE OK KOCHANA MUSI BYĆ DOBRZE BOŻE JAK JA SIĘ O CIEBIE MARTWIE nawet nie wyobrazam sobie co Ty czyjesz bidulko moja tak bardzo prosze wszystkie cuda i wszystkich w koło żeby pyzuni się udało
Sol jesli tylko masz ochote to ja oczywiście wyrazam chęć na stronke napewno jakoś sie dogadamy
np jakiś bon na zakupy u mnie??
ja tez się nad podobnym zastanawiam bo tak stwierdziam że szkoda kasy wydawać a słyszałam że tego typu wózki są niezniszczalne a że ja w domku mieszkam to nie musze go dźwigać nigdzie no ale najpierw musze zaciążyć
Sol jesli tylko masz ochote to ja oczywiście wyrazam chęć na stronke napewno jakoś sie dogadamy
ja tez się nad podobnym zastanawiam bo tak stwierdziam że szkoda kasy wydawać a słyszałam że tego typu wózki są niezniszczalne a że ja w domku mieszkam to nie musze go dźwigać nigdzie no ale najpierw musze zaciążyć
Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja kupiłam Skarpetki takie malutkie bielutkie w maju a zaciążyłam w lipcu
Ja w zabobony nie wierzę