reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia: no jak już teściowa chwali jazde to musi być super, no to teraz musicie szybko auto kupić i zacząc działać żeby było co wozić w samochodzie albo teraz dzidzia i po weselu auto :):) no ja jak mi się skończą tabletki to nie wiem jak długo wytrzymam jak będe miała taką chcice jak teraz to albo nie założe gumki albo bede tak szalec że sama pękinie - raz nam już pekła ale byłam wtedy w liceum i poszłam szybko po tabletke po i od tamtego czasu biore anty :)

reklama
maryla mala teraz nosi 74 ale juz na styki , wiec kolejny rozmiarek( wstyd sie przyznac ale nie wiem jaka jest rozmiarowka w polsce;-))
pysia to fajnie ze tesciowa cie tak chwali to bardzo wazne miec dobry kontakt z tesciami...nie przemeczaj sie tak w pracy, poobijaj sie troche jesli sie da:-)

marylka ja mialam tak samo tez w liceum mi pekla ...tak sie wystraszylam ze cala noc plakalam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to ja zrobie najpierw zdjęcia z rozmiaru 80 bo jest tak 74 a potem 80, potem 86 generalnie co 6 cm jest nowy rozmiar :):)

kochane ja zmykam dozobaczenia jutro rano :):)
papa buziaków 102 karaluchy pod poduchy :):)

Dziewczyny - ruszyło :-D:-D:-D
jestem taka szczęśliwa - głupia - baba że szok :-D:-D:-D
stronka działa pod adresem http://kieleckiemamy.prv.pl/
jak macie jakieś sugestie do kolorystyki czy wyglądu mówić :tak: jeśli macie sugestie co do tematyki też pisać - najlepiej mi priv bo nie zawsze was zdążę poczytać bo siadam do reszty pisania bo to na razie zarys.

Wiolka, maryla z tesciami mam spoko kontakt, nie ma co narzekac :) w pracy lekko nie jest ale lubie to co robie
yyy... my uzywalismy gumki ale niedlugo ale jak pomyslalam o tym, ze moze wpadlismy to nawet sie nie przejmowalam tylko myslalam o przyjemnosci hi hi a pozniej juz tylko tabletki
Maryla, autko mamy, takie nieduze a strasznie je lubie. Wieksze moze za pare lat, teraz beda wazniejsze wydatki hi hi.... wazne, ze mamy czym jezdzic :) zaraz lookne do Szkraba co slychac..Marylko, Ty nie wytrzymasz do listopada. Twoja chec posiadania dziecka jest rownie wielka niz moja hehe :)

A ja sie zalamalam dzis jedna sprawa. Maryla,Ty o dzieciach a ja sie dowiedzialam, ze zginal ojciec czworga dzieci, kurde moze tuz po 40ce byl. Jakos tak cholernie sie tym przejelam i nie daje mi spokoju ta mysl. A ja go znalam z widzenia. To musi byc okropny bol stracic bliska osobe :( az plakac sie chce. Te wszystkie problemy i problemiki to przy utracie kogos bliskiego czy chorobie ciezkiej to nie problem eh. A zginal w wypadku ten mezczyzna

A ja sie zalamalam dzis jedna sprawa. Maryla,Ty o dzieciach a ja sie dowiedzialam, ze zginal ojciec czworga dzieci, kurde moze tuz po 40ce byl. Jakos tak cholernie sie tym przejelam i nie daje mi spokoju ta mysl. A ja go znalam z widzenia. To musi byc okropny bol stracic bliska osobe :( az plakac sie chce. Te wszystkie problemy i problemiki to przy utracie kogos bliskiego czy chorobie ciezkiej to nie problem eh. A zginal w wypadku ten mezczyzna
Tak utrata bliskiej osoby lub ciężka choroba to tragedia i wszystkie inne problemy stają się mało ważne:-(

Nika, dokladnie. Jak nieraz mysle o tym, ze mam taki czy taki problem to nic w porownaniu do nieszczesc jakie spotykaja innych. A ja juz taka jestem, ze strasznie mysle jak ktos umrze mlodo czy zginie. Przezywam to itp. Taka juz moja natura. cholera :(((( To cos okropnego, ze takie tragedie dosiegaja ludzi

Pysia ja jestem taka sama jak Ty. I masz raję że to okropne że ludzie przeżywają takie tragedie:(((((
A zmieniając temat to fajnie że dogadujesz się z teściami. Wczoraj mi kumpela pisała że jakiś facet podpalił dom swojej byłej teściowej:szok: Nieźle musiała mu zaleźć za skórę;-)

Dziewczyny a co się dzieje z mamą05?
ostatnio jej nie widzę na bb...?
Mama05 nie ma neta- zasilacz od laptopa wysiadł i musi biedaczka czekać do środy na nowy

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry