• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mlodamamusia nie bardzo, moj synek mnie obudzil :)

Teraz Patryk caluje swoje miski i ja tez musze calowac :-D

mama tez zauwazylam brak suwaczka z synkiem.

a zapomialam napisac :
pysiu gratulacje i bardzo sie ciesze. a to za kolejne egzaminy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kocurku..... wstawac juz:-)

pysia co ja slysze ze zdalas egzaminy? wybacz musialam przeoczyc post. Gratuluje!!! :))))))

Wiolka jak Iwusia?

WIOLKA- cześć kochana ..
LIL,WIOLKA- już Domi ma suwaczek-robilam Mu nowy:)
MLODAMAMA- witaj i śpij poki możesz:))
SOL- to Ty masz tak jak ja-ja nie wiem nasze mamy chyba nas przegrzewaly skoro my wciąż marzniemy;/
MUSIA- no tekst prawdziwy...musialam skrocić bo mi sie w sygnaturze nie mieścil-wrr

mama super suwaczki, a Zuzi zostaje stary ?
n005.gif
Ja suwaczki zmieniam czesto, bo mi sie wszystko zaraz nudzi... nie wiem czy to dobre ale taka jestem:sorry2:

reklama
musia a dziekowac Iwusia ok... wlasnie biega i przenosi wszystkie zabawki z kuchni do salony:-/ a ja bede to sprzatac jak pojdzie spac.
Patryc caluje misie? to takie slodkie... Iwa przytula i caluje tylko swoja malpke , z nia spi a inne misie stoja na szafie i jej nie interesuja
mama witaj i sliczny suwaczek
mlodamamusia nasza mama ma racje spij polki mozesz:-)szkoda tylko ze nie da sie wyspac na zapas

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry