• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lil wszystkiego najlepszego dla Twojego 2latka :)

witajcie :)
dla wszystkich posyłam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wiolka to ty tez wrzesnioweczka
076.gif

mama gdzie ucieklas?

MUSIA- doczytalam :)) no ja co @ to albo u dzieci albo w salonie albo w sypialni przestawiam :))

MLODAMAMA- ja nie pomoge bo ja ciemna masa komputerowa jestem ,sama sie ze swoim nameczylam bo mi wyskakiwal bląd-wrrr
a nasza Maran ma tyyyle suwaczków i si a ja nie mogę 3 wstawić ...no nic -bedzie tak jak jest..

WIOLKA- jak tam znalazlaś cos z odstawieniem od piersi...

LIL- popieram ,ja tez jakos nie chce rodzic w listopadzie i jak teraz sie nie uda to zaczynamy na nowo dopiero w maju-postanowione i zaklepane [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

mama jak mam tekst i 3 suwaczki to tez nie moge, ale jak bez tekstu to moge do 4 :) Mama az mnie podkusilas ta zmiana suwaczkow - zaraz chyba sobie zmienie :-D Ale narazie nie.

MUSIA- ja u Ciebie widze 2 suwaczki-ciązaowy 11 tygodni i z Patrykiem...

KROLOWA- ale poki co czekamy na rozwój sytuacji ..

MARAN- cześć kochana i dziękować :)
jak tam nocka-przespana czy coraz ciężej z pozycją do spania ??

a nasza Maran ma tyyyle suwaczków i si a ja nie mogę 3 wstawić ...no nic -bedzie tak jak jest..

mama ja nigdy nie miałam problemów z suwaczkami i mogłam miec ile chciałam i kiedyś chciałam sprawdzic ile moge miec najwiecej ;) ale jak było ich już 6 to sol mnie upomniała, że regulamin pozwala tylko na 4 wiec reszte usunęłam i już nie zapodaje wiecej niż 4 ;)

odnośnie spania to kiepsko... dzis 5 godzin sie udało przespac bo wczoraj to 3 tylko... nie moge za bardzo zasnąć bo sie krece a jak zasne to znowu do wc trzeba leciec na siku a to znowu Ala sie obudzi i mnie woła i tak cała noc coś... wiec wyspana to ja juz od dawna nie jestem...

reklama
mama no bo suwaczki mam 2. ale jak sobie bym zrobila 4 to bez problemu. Tylko ze jak chce dadac jakis tekst do sygnatury to moge 2 suwaczki wtedy miec. Nie wiem czemu tak jest.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry