• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MUSIA- rozumiem..:)
MARAN- no widzisz tak to jest na koncówce...ale juz niewiele Ci zostalo w 2-paku ,potem bedzie lepiej bo nawet jak Maja bedzie sie budzila na karmienie to Ty juz chociaż pozycje bedziesz miala wygodną do spania i siusiu bedziesz robila żadziej :))
wspieram kochana bo wiem jak jest ..

a ja zabralam sie za [FONT=&quot]
d025.gif
[/FONT]

wiola - :-p
mlodamamusia - wyślij mi na prv suwak jaki chcesz dodać a ja ci powiem czemu Ci nie wchodzi albo drugie rozwiązanie - podaj pass do konta i login i suwaczki jakie chcesz a ci wstawię tyle ile zechcesz - max 4 :-) niestety nie mam możliwości zrobienia tego zdalnie - to mogą tylko admini :-) I spokojnie - nie wykorzystuję później dostępu tylko usuwam priva z danymi :tak: Ewcia, Wsieńka, maryla mogą potwierdzić że nic się nie działo :tak:
mama - ja z lutego więc zziębnięte dziecko jestem ;-p Emi wcześniak sylwestrowy i też bidula ciepełka nie trzyma :-( Trzeba ją ogrzewać kocami na rękach :-p

Jezu... nie wiedziałam że tyle mi z tymi garami zejdzie :no: Ja chce zmywarkę :dry: Ale to dopiero za min 2-3 lata :-( jak będziemy całą kuchnię wyposażać w nowe meble i sprzęt :-( Pranie Karola pomogła mi nastawić - ja jej podaje a ona wsadza do pralki a potem włącza pralkę jak ją ustawie :-D

Niech ten deszcz przestanie padać :dry: Zaraz spadam odkurzać... szczotka dywany bo nie chcę młodej budzić jak tak słodko sobie śpi :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
josephine a ty w jakim miesiacu rodzilas?
mama lec sprzataj i do nas wracaj:tak:
Sol dobrze wiedziec ze jest taka mozliwosc :) Ja o zmywarce tez marze, ale narazie sa inne wydatki :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JOSEPHINE- poprostu chce troche odpocząć od calych tych starań i tego "zamieszania" czuje ze sie juz dusze-zaraz bedzie rok jak sie staramy....
w tym cylku jeszcze probujemy a potem po pierwszej @ w maju zaczynamy...ja w tym czasie sobie wezme castagunsa i si...

SOL- no ja kurka z lipca wiec nie wiem czemu taki lodowiec ze mnie :):)
ja mam zmywatkę ,ale wlasnie sie zrypala-ciągnie wode a nie pierze;/;/

dol odkurzylam ide na górę..

musia : ja mam dzieciatko-swiateczny prezent, urodzilam 22.12 :)
a sama jestem z pazdziernika ale mialam byc z poczatku stycznia :)

mama : oki :) to bedziesz lutowka wrazie co :) ja chce grudzien a pozniej luty wrazie co :)
ale oczywiscie zalezy mi na 2011
a zmywarka dobra rzecz tylko niestety czesto nawala a ja mam juz wybitnego pecha na wszelkich agd rtv... psuja sie miesiac po koncu gwaranjci lub miesiac przed jak nie ma mnie w domu, ostatni przyklad : aparat cyfrowy kupiony w islandii 25 stycznia...
jetsem w PL i nie mam dostepu do papierow zeby go z nimi odeslac wiec gwarancja nam przepadnie i trzeba bedzie kupic nowy...
z wozkiem chicco mialam jakis tydzien po gwraancji problem... tez nowy
a przedostatni szal : w listopadzie sprzedajac mieszkanie zostawilismy dobra ( bo wbudowana byla i musielismy to zostawic) zmywarke
kupilismy nowa smeg za mega kase i doopa blada, nieparktyczna, musze jechac tylko na 70 stopniach wiec kupe wody pradu bo inaczej niedomyte... i tyle z szaloweh design fiorny smeg! powiedzialam nigdy wiecej! ale za pozno :(

Ostatnia edycja:
wiola - :-p
mlodamamusia - wyślij mi na prv suwak jaki chcesz dodać a ja ci powiem czemu Ci nie wchodzi albo drugie rozwiązanie - podaj pass do konta i login i suwaczki jakie chcesz a ci wstawię tyle ile zechcesz - max 4 :-) niestety nie mam możliwości zrobienia tego zdalnie - to mogą tylko admini :-) I spokojnie - nie wykorzystuję później dostępu tylko usuwam priva z danymi :tak: Ewcia, Wsieńka, maryla mogą potwierdzić że nic się nie działo :tak:
mama - ja z lutego więc zziębnięte dziecko jestem ;-p Emi wcześniak sylwestrowy i też bidula ciepełka nie trzyma :-( Trzeba ją ogrzewać kocami na rękach :-p

Jezu... nie wiedziałam że tyle mi z tymi garami zejdzie :no: Ja chce zmywarkę :dry: Ale to dopiero za min 2-3 lata :-( jak będziemy całą kuchnię wyposażać w nowe meble i sprzęt :-( Pranie Karola pomogła mi nastawić - ja jej podaje a ona wsadza do pralki a potem włącza pralkę jak ją ustawie :-D

Niech ten deszcz przestanie padać :dry: Zaraz spadam odkurzać... szczotka dywany bo nie chcę młodej budzić jak tak słodko sobie śpi :sorry:

wysłałam ci na pw ;)

josephine no to wam Poldus prezent zrobil:-D Ja Patryka urodzilam we wrzesniu dokladnie 24. Wiec latalam w upal w ciazy... Teraz bedzie powtorka z rozrywki. Ale ja tez z lipca, mama z wrzesnia, babcia z lipca, wiec latanie w lato z brzuchem to u nas tradycja :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry