młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
mama no bo suwaczki mam 2. ale jak sobie bym zrobila 4 to bez problemu. Tylko ze jak chce dadac jakis tekst do sygnatury to moge 2 suwaczki wtedy miec. Nie wiem czemu tak jest.
nic mi sie nie chce
a wam ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mama no bo suwaczki mam 2. ale jak sobie bym zrobila 4 to bez problemu. Tylko ze jak chce dadac jakis tekst do sygnatury to moge 2 suwaczki wtedy miec. Nie wiem czemu tak jest.

Ewcia, Wsieńka, maryla mogą potwierdzić że nic się nie działo 

Ja chce zmywarkę
Ale to dopiero za min 2-3 lata :-( jak będziemy całą kuchnię wyposażać w nowe meble i sprzęt :-( Pranie Karola pomogła mi nastawić - ja jej podaje a ona wsadza do pralki a potem włącza pralkę jak ją ustawie
Zaraz spadam odkurzać... szczotka dywany bo nie chcę młodej budzić jak tak słodko sobie śpi 

wiola -
mlodamamusia - wyślij mi na prv suwak jaki chcesz dodać a ja ci powiem czemu Ci nie wchodzi albo drugie rozwiązanie - podaj pass do konta i login i suwaczki jakie chcesz a ci wstawię tyle ile zechcesz - max 4 :-) niestety nie mam możliwości zrobienia tego zdalnie - to mogą tylko admini :-) I spokojnie - nie wykorzystuję później dostępu tylko usuwam priva z danymiEwcia, Wsieńka, maryla mogą potwierdzić że nic się nie działo
mama - ja z lutego więc zziębnięte dziecko jestem ;-p Emi wcześniak sylwestrowy i też bidula ciepełka nie trzyma :-( Trzeba ją ogrzewać kocami na rękach
Jezu... nie wiedziałam że tyle mi z tymi garami zejdzieJa chce zmywarkę
Ale to dopiero za min 2-3 lata :-( jak będziemy całą kuchnię wyposażać w nowe meble i sprzęt :-( Pranie Karola pomogła mi nastawić - ja jej podaje a ona wsadza do pralki a potem włącza pralkę jak ją ustawie
![]()
Niech ten deszcz przestanie padaćZaraz spadam odkurzać... szczotka dywany bo nie chcę młodej budzić jak tak słodko sobie śpi
![]()
Ja Patryka urodzilam we wrzesniu dokladnie 24. Wiec latalam w upal w ciazy... Teraz bedzie powtorka z rozrywki. Ale ja tez z lipca, mama z wrzesnia, babcia z lipca, wiec latanie w lato z brzuchem to u nas tradycja