• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodamamusia - później spróbuję dodać jeszcze ten wierszyk bo mam małą przy cycu a jedną ręką to się podrapać można po nosie :-p

mama - ja już skończyłam zamiatać mieszkanie bo nie chciałam odkurzaczem Emi obudzić :-p udało mi się nawet wziąć 60 sek prysznic :-p za niedługo zejdę do 45 sek z myciem głowy :-p :-D

Spadam zaraz podgrzać pierożki na obiadek :-) To potem Karolę uśpię i będę miała chwilę dla siebie :-D

sol nie ma sprawy jak bedziesz mieć czas to dodasz wierszysk
Dzięki ;*
Smacznego;*

reklama
wrocilam...ale widze ze tu cos cicho..
mialam gosci, tesciow, przywiezli ciacha, pobawili sie z mala i pojechali.... ale dzwonila szwagierka ze przyjedziez dzieciakami... znowu mi sajgon zrobia w domu... kurde a zdarzylam sobie posprzatac bo dzis sobota....

wiola - ehh ci goście :-p po poobiedniej drzemce Karoli ma przyjść moja matka pobawić się z Karo. Wczoraj się zaśmiałam do męża:

-No to na jutro muszę podwójną cierpliwość nazbierać
-Na jutro i niedzielę - odpowiedział mój małżonek
-A czemu na niedzielę? :szok: W niedziele nikt do nas nie przychodzi :no:
Mąż konsternacja
-Ja na moją matkę potrzebuję tej cierpliwości kochanie - z dziewczynkami sobie poradzę :-p

Emi znowu brzuszek dokucza :-( Masuję ją i grzeję w kocyku ale bardzo niespokojnie śpi :-(

sol ja na swoja mame tez zawsze musze nazbierac poklady cierpliwosci , na temat wszystkiego mamy odmienne zdania.
te dzieciaki wchodza wszedzie i potem wszedzie znajduje jedzenie, moja mala tak nie broi. zawsze jak pojada to znajduje pochowane i popsute zabawki.
masuj kochana masuj, napewno za chwile jej przejdzie

Sol a moze to kolka u malej skoro brzuszek jej dokucza?
Pamietam jak moj najstarszy mial ja do 3 mies zycia,to bylo straszne nie wiedzialam jak sie nazywam tak plakal...na bole brzuszka i stany niepokoju dobre sa czopki viburcol firmy Heel

edyta wydaje mi sie ze na kolki to jeszcze za wczesnie... kolki pojawiaja sie najpredzej po ukonczeniu przez dziecko 3 tygodnia zycia.a co do tych czopkow to duzo ludzi je chwali ale moje corci nie pomagaly.widocznie to zalezy od dziecka

edyta wydaje mi sie ze na kolki to jeszcze za wczesnie... kolki pojawiaja sie najpredzej po ukonczeniu przez dziecko 3 tygodnia zycia.a co do tych czopkow to duzo ludzi je chwali ale moje corci nie pomagaly.widocznie to zalezy od dziecka

Masz racje za wczesnie na kolki,szkoda takiego malenstwa i do tego nie widomo jak mu pomoc...

Ide zrobic sobie kawy bo usypiam nie dosc ze pogoda do bani to i cisnienie niskie...

Musia na zabkowanie tez nam sie przydaly
ok2.gif

reklama
Jestem :-)

lili Wszystkiego Najlepszego dla synusia !!!!! :-) :-) :-)
pysia Super!! Poradzisz sobie za tydzień, a na razie wypoczywaj ile wlezie :tak:

mama jestem podrabiana mulatka z białymi dłońmi teraz - masakra jakaś hehe :)))) ale wczoraj było ciemno na szczęście!
sol tym razem jeszcze na Twój temat wypowiedziałam się bezinteresownie ;-)
Ale masz fajnego laptopa! - ja mam trzyletniego hapeka 17" wielkiego jak ta łopata właśnie :-D Marzę o czymś bardziej poręcznym i do noszenia do pracy, bo ten to swoje waży...

wiolu jak humorek????

Aha miałam się poskarżyć - tak mnie nagle zęby zaczęły dziś boleć, że szok :szok: I to już drugi raz w tym tygodniu, wzięłam 3 panadole czy paracetamole i ustąpiło...
Ale ki diabeł to nie wiem :baffled:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry