• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama : hejjj :) no bedziemy dzialac, nie mamy nic do stracenia ;) wkuta jestem tylko ze 3 dniowa podroz trafila akurat w TE dni... nasepna miala byc ok. 23-24 a jets dopiero 27-28... ale co mi po tym jak miedzy 22 a 26 aw cztery dni juz bedzie 'po' :(
jak pech to pech... trudno...
a ty jakie plany na dzis ???? mi sie ciezko przestawic na normalny dzien i prace...koniec wakacji i dobrego ! :)

reklama
AGATEK - GRATULACJE! ja tam widze wyraznie druga, blada ale kreche!

pszczolka - jak przytulanki moga zaszkodzic?

mama - pani w lab powiedziala, ze nie w piatek tylko w poniedzialek, bo doktor zamowil najpelniejsze badanie jakie moze byc.

josephine - witaj z powrotem! :)

hania - dzięi za fluidki! nałapane :)

a powiem Wam, ze nie wiem czy nie przegrzalam tego materialu do badnia. bo jak M. mi go dal to bylo takie geste a jak w lab wyjelam z cyckonosza to taki plynne prawie jak woda. Strasznie sie niepokoję... M. zalamany, ze tak malo tego bylo (w jego opinii). Ja nie wiem ile malo a ile duzo, bo zawsze jak ze mnie wyplywa to potop ale juz ze sluzem przeciez.
no i teraz do poniedzialku stresik... wyniki przyjda poczta w tym samym czasie do mnie i do gina. kurde jak dlugo :(

PSZCZOLKA- no i tak trzymaj :)
i dziekuje za && :-)

JOSEPHINE- no wiem jak to jest z tym przestawienie na "normalne" domowe tory..ale za 2 dni bedzie si-a ja jakie mam plany na dziś?? zajśc w ciąże :):):))) ahahahahaha
wczoraj dzialania byly a dzis tak sobie silą sugestii zachodze w ciąze -już mi bije na glowe,ale to przez to że juz rok sie staramy i juz chyba mam dystans do tego wszystkiego.
ukochaj Poldusia i dzialaj a my tu zaciskamy &&&&

HANIA- no mam nadzieje,ze dobre samopoczucie szybko wroci i bedziesz sie cieszyć ciążą:)

KOCUREK- jak tam ,zwleklaś sie z wyrka??a Ty masz teraz ferie zimowe????

MADE,PYSIA,PALEMKA,LIL,MUSIA i reszta gangu Olsena gdzie jesteście????

POK- no tak,jesli masz najpelniejsze jakie można to pewnie beda tez robić posiew a no to potrzeba czasu -no to &&&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki.
a ile wyszlo ml nasienia???jak Tomi wypelnial dokumenty w klinice to tak jest przedzial ,ze nasienia powino być od 2 do 4 ml...Tom mial 3,5 ml..na pewno wszystko bedzie si z ilościa i jakością nasienia,ale to czekanie-masakra!

Ale mam dzisiaj powera!!
Aż sama nie moge w to uwierzyć. Robota pali mi się w rękach. Trochę mnie muli w żołądku i brzuszek trochę ciągnie ale nic poza tym. Chyba dzisiaj dopadne męża jak wrócimy do domq. Za dużo mam energii. A jutro jak się okazuje startuje w delegacje. Tym razem nie daleko na szczęście.

Jos działaj nawet jeśli by to miało byc dla samego działania. A może się uda jednak.

Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoj pecherzyk.

POK- no tak,jesli masz najpelniejsze jakie można to pewnie beda tez robić posiew a no to potrzeba czasu -no to &&&&&&&&&&&&&&&&& za wyniki.
a ile wyszlo ml nasienia???jak Tomi wypelnial dokumenty w klinice to tak jest przedzial ,ze nasienia powino być od 2 do 4 ml...Tom mial 3,5 ml..na pewno wszystko bedzie si z ilościa i jakością nasienia,ale to czekanie-masakra!

a jak miedzy 2 a 4 to chyba ok. bo to bylo nie takie naczynko (sloiczek) jak na siku tylko taka podluzno probowka z przedzialkami i bylo miedzy 3 a 4. To chociaz tyle dobrze. Dzieki za info!

KRÓLOWA- dziekuje :)
i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoje mulenie w żolądku i ból pobrzusza :):))

JOSEPHINE- no ja już musze do tego podchodzic z uśmiechem...zreszta wiesz jak jest-jak @ to dolina potem plodne dni i nadzieja-dzialanie ,potem czas oczekiwania i znów nadzieja i ....lipa- @
i od początku....

POK- nie ma sprawy :)najwazniejsze,ze jest odpowiednia ilośc :)

reklama
mama - siła sugestii ma wielką moc - my też się "zaparliśmy" w grudniu i codziennie mówiliśmy, że w grudniu robimy dzidzie - i wyszło ;) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
doczytałam teraz Twojego posta - ja już jestem po pierwszej wizycie, następna 14ego stycznia

pszczółka - ja też się naczytałam, że przytulanki mogą zaszkodzić i mimo zapewnień ginki że raczej nie powinny (powiedziała, że trzeba spróbować - jak nie będzie potem plamienia ani niczego niepokojącego to można ), mąż ma post do drugiego trymestru bo jakoś nie mogę się przełamać

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry