• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Edyta- przykro mi... :(

Sol- Polska rzeczywistość...

Mama- jeszcze coś mięśnia w części centralnej jest...od zeszłego tygodnia jestem na lekach... bo cholerstwo się rozłazi...
w środę na wizytę do lekarza, a za 2 tyg. do kliniki...
i 3 lutego się okaże czy znów wrócę do domku czy zostaję w szpitalu choć mam nadzieję, że ta część nie puści i dotrwamy w domku do terminu...

reklama
Palemko termin @ mam na czwartek, ale czy wytrzymam ;-) Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze :-) Co teraz porabiasz? Ja piszę z pracy. Mam chwilę, to nie mogę przepuscić :-)

PALEMKA- buziaki kochana-dzialania trwają :))

EWCIA- no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby miesień wytrzymal jak najdluzej i ,zeby Krzyś urodzil sie jak najblizej terminu:)) [FONT=&quot]
s010.gif
[/FONT]

PSZCZOLKA- no Domi w domu bo jak ja bez pracy to chociaz mam towarzystwo a poza tym jak On nie spi w dzień to po co mam Go tam zostawiać ,zeby lezal i 2 h patrzyl w sufit...

pszczólko -a mnie naszło na frytki i wcinam sobie, ja nie pracuję od półtora miesiaca, jestem na utzrymaniu męża - hahahahah i jest z mi z tym baaaaaaaaaardzo dobrze ... Czytam sobie na necie o Castagnusie sławtnym, dużo dziewczyn na prawdę zachgodzi po nim w ciążę , wiec zaczynam sobie robic nadzieję ...

Mamuś no pewnie, ze nie. Wkurzyłaś sie na mnie o te pytania???

Palemko a czemu nie pracujesz, jesli mozesz powiedzieć. A jak mąż daje rade to odpocznij sobie :-) Też słyszałam o Castangusie, że dobry jest :-)

Ewcia życzę CI, żeby Krzyś urodził się w terminie. A Krzysie to silne chłopaki są :-) Koleżanka z pracy i kolega mają Krzysie :-)

dziekuje za powitanie

dokladnie pracodawcy boja sie zatrudniac osoby b wykształcone bo boja sie ze taka osoba bedzie chciala duzo kasy d....
to trzymam kciukaski za nasze testujace

tyle tu was ze niki mi sie myla

reklama
Ewcia :))))) Buziaki dla Krzysia!!!!!!

Hej Palemka! I dobrze, że zaczynasz mieć nadzieję! Tak trzymać!

Królowa ja też bym nie testowała, ale te plamienia mnie wykańczają psychicznie - raz tak raz siak przez nie jest.

Pszczółka, Pok...zobaczymy zobaczymy. Mam zero objawów, a plamienie co miesiąc - i zawsze kończy się @, więc w sumie na nic nie liczę. Ale zaraz po wyniku dzwonię się zapisać do lekarza, jak mam takie jaja z tymi plamieniami to mam nadzieję, że szybko dostanę termin wizyty.

Mama to buziaki dla zapmarty i czekamy na zdjęcia :)

Hej Jos! Hej Kwiatuszek!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry