• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kwiatuszku niestety tak jest. Boją sie też, że takie osoby szybciej im uciekną i nie będą zgadzać sie na wszystko, bo mogą znaleść lepszą pracę. Dzięki za &&&, mam nadzieję, że pomogą :-)

reklama
czesc lil - ah, tak to jest z ta nadzieją, a potem kolejna @ i znowu deprecha .... czegos muszę się trzymać ... padło na Casta ... połudze się trzy miesiące ... A teraz czekam juz razem z Toba na wyniki !!! I taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mocno zaciskam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pszczólko - nie pracuję, bo staz mi się skonczył ... Ale mąż twierdzi, że fajnie jest przyjsc i dostac obiad pod nos, zawsze tez jest posprzatane itp, itd, więc narazie siedzę w domu, on jest zadowolony, ja jestem zadowolona ...

Juz jestem glowa umyta,maly zasypia bedzie troszke spokoju
Just_Cuz_13.gif

Ewcia aby Krzys wytrzymal do terminu,mi grozil porod przedwczesny i krwotok ale dotrwalam do 38tyg Wam tez sie uda...

Szkoda gadac z ta praca. Slask, wydawacby sie moglo, ze praca na chodniku lezy. Od sierpnia nie pracuje. Szukalam pracy az do konca 2010. Teraz juz nikt mnie nie zatrudni- wiadomo dlaczego. I wcale nie mam wygorowanych wymagan, a wszedzie mi mowia, ze ja po 2 stypendiach, ze certyfikaty z angola i niemieckiego, ze kursy, szkolenia, ze doswiadczenia pomimo 29 lat na karku mam az 12 lat, ze to jest za duzo i ze nie bede tak wydajna jakby sobie tego zyczyli. To chyba dobrze??!! To dajcie przynajmniej szanse! Wiecie co, wydaje mi sie, ze nic sie nie zmienilo od czasow prlu...znajomki...rodzinka...

Palemko najważniejsze, że oboje jesteście zadowoleni :-)

Libby niestety to nasza rzeczywistość, znajomi, rodzina...:zawstydzona/y::-(

Witam ponownie ;)
POK spoko loko, ja tylko tak zartowalam. a do testowania jest wiecej kobitek niż wyliczylas hi hi
LIBBY nikomu mysle nie psujesz humoru, pisz o fasolce, o dolegliwosciach i nie czaj sie ;)
EWCIA dzieki za fluidki.oby Krzys wytrzymal jak najdluzej &&&&&
PALEMKA badz dobrej mysli. tez czytalam ze duzej ilosci kobiet sie udaje po castagnusie
U mnie godzinke temu wyszlo slonce jest tak pieknie jak na wiosne. az chce sie zyc.obiadek zrobilam, posciel przebralam, a brudna sie pierze. ogarnelam tez mieszkanko. za godzine wraca maz a ja mam czas teraz dla siebie. w tym wszystkim dzidzia by sie przydala mi ale kiedys na pewno sie doczekam

PSZCZOLKA- no coś Ty nie wkurzylam sie:no::-D:-D:-Dnic a nic ,moze tak napisalam nie bardzo ,ale coś Ty kochana..

ja rozmawiam z Wisieńką przez tel i tylko 1 okiem rzucam;-):-D

a ja wlasnie przezylam :szok:szok:szok:

w PL jak bylam to akurat byla promocja na bobotesty, wiec zakupilam ich wieksza ilosc. i zawsze jak mam testy, ktorych wczesniej nie uzywalam to testuje wtedy, kiedy brakj est szans na wynik pozytywny (np tak jak teraz 4-6 dpo), zeby zoabzcyc jak wyglada negatyw i sie potem w dniu testowania nie dopatrywac niewiadomo czego. no i ide do lazienki, majtki zdejmuje a tam POTOP, ktorego nie czulam wczesniej, bo siedze z zacisnietymi nogami. normalnie potop, ze hej, zawsze mam po owu sluz bialy ale takiej ilosci to ja od czasow arki noego nie widzialam. tesciora zrobilam, juz wiem, zeby pod swiatlo nie patrzec, bo wtedy sie odbija plastikowe takie cos, co daje wrazenie 2 kresek ale jak sie wyjmie z opakowania i sam pasek podstawi to nic nie ma - sprawa wyjasniona i dobrze, ze teraz, bo za 10 dni bym padla z emocji z powodu plastikowego czegos.
no i sobie mysle zbadam szyjke przy okazji. badam a tam normalnie wszystko plywa. normalnie sie siebie nie brzydze ale to az fuj bylo! no i teraz nakrecanie sie zaczelo ;-)

mama - ja nie w wisienkowym temacie. coz oznacza to jedno oko? czyzby jakies dobre niusy sie szykowaly?

Z dolegliwosci ciazowych, to na szczescie te paskudne mnie omijaja. Czasem mnie sen w dzien zmorzy, mecze sie na schodach strasznie, jakis czas temu czulam jak mi sie macca rozciaga, a piersi z rozmiaru b skoczyly na d, na siku budze sie tylko raz, no i najfajniejsza rzecz to ten brzusio... Nie moge doczekac sie ruchow. Z minusow, to przybralam na wadze 5 kg, chociaz duzo nie jem.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry