• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KrólowaFal czasem lepiej wymazać z pamięci, prawda? No ale zajmijmy się twoim testowaniem, więc: @ masz nie przychodzić do KrólowejFal i w piątek chwalimy II :-) a, przykro mi z powodu przetargu :-(

MłodaMamusia czemu jest Ci źle?

reklama
KROLOWA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piątek!!
MLODAMAMA- CO TAM,co sie dzieje???

ja po obiedzie..wlasnie wstawilam na kawe-cisnienie leci na leb na szyje u mnie wlasnie pada-spaaaać!!

massakra;(
kiedyś jakieś 3 lata temu jak jeszcze nie znałam mojego K wziąl pożyczke ... I teraz mu przychodzi ze niby nie spłaca i wogole i ze moze iśc siedzieć... Eh;(
a rodzinka mi mowi cały czas boze z kim ty jesteś jak mozesz z nim byc i wogle :(:( a ja go kocham . Ale zaczynam coraz bardziej zastanawiać sie nad słowami rodzinki;(:(
tylko szkoda ze teraz jak dzidzia w drodze;(:(
wysiadam dziewczyny;(

KrólowaFal ej Kochan, wszystko będzie dobrze :-D

MłodaMamusia a nie wiedziałaś że wziął? A czemu rodzina Ci mówi, z kim jesteś, coś z nim nie tak???????? Nie zrozum mnie źle ale może on jest w porządku tylko rodzina widzi coś innego.

ta pozyczka jest juz przedawniona...
KOmornik sciąga sobie co miesiąc z kąta..
i jeszcze oprócz tego chcą od niego zeby zapłacił jak sciągają przeciez sobie...

KrólowaFal ej Kochan, wszystko będzie dobrze :-D

MłodaMamusia a nie wiedziałaś że wziął?

PSZCZÓŁKA wiedziałam wiedziałam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MłodaMamusia to dobrze, że wiedziałaś, bo to znaczy że tego nie ukrył przed Tobą. A tylko pytanie czemu nie spłacał, ale może miał problemy. Tak bywa czasem, ale przecież wszystko jest do odkręcenia.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry