• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mlodamamusia Twoj powinien isc do banku porozmwiac z kierownikiem, zadna rozmowa z komornikiem nic tu nie da bo on tylko dostal zlecenie i musi je wykonac...decyzja o ratach splaty nalezy do banku w ktorym zaciagniety jest kredyt,wiec z nim jakos trzeba dojsc do porozumienia,kochana nie martw sie wyjasni sie wszystko tylko niestety trzeba za tym chodzic co napewno nie bedzie latwe ani przyjemne:sorry2:

Witaj Kocurku chyba dzisiaj masz dobry humorek,tak wyczulam z Twojego postu hihi;-)

Palemka no sytuacja nieciekawa...Nie wiem co bym zrobiła gdybym takie coś odkryła.. Ufam mojemu mężowi, że nie ma takich skłonności, gdybym mu nie ufała to nie wiem czy mogłabym z nim być.

LIL- czy ja Cie dziś witalam???

witaj kochana:tak:

KOCUREK- wystawiaj oceny i zagladaj do nas:tak:

PALEMKA- czytalam-niezazdroszcze:no::no:

ja juz odebralam Zuze i teraz malują w jadalni a ja ...odpalilam wosk i bede woskować nogi i szanowną malą:-p:-D:-D

EDYTA- jak tam mąż??ochlonąl??

dzieci rysują i nagle Zuza mówi-Dominik napisze Ci jakie umiem literki...i wymienia wszystkie po kolei ktore pisze i nagle slysze -a to jest KAL a ja:szok::szok::szok:
i pytam-jaka literka???
a Zuza -no KAL!!

podchodze do stolu a Ona napisala.... V i zamiast powiedzieć FAL to powiedziala KAL:-D:-D:-D:-D:-D:-D
DZIECIAKI :cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
Mama chyba się witałyśmy - ale jeśli nie to WITAJ :)))) Ja tak jednym okiem zerkam na bb, a resztą ciała szykuję się do wyjścia z Maciusiem na zajęcia. Zaraz wychodzimy.

reklama
Mamus juz mu cisnienie spadlo ;-) wlasnie poszedl po dzieciaki :-D Co ja widze szykowanko na wieczorek,wosk i te sprawy :-D
Zabawne masz dzieciaczki :-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry