• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
EWULA- kochana nie podczytuj tylko pisz-to ,ze teraz masz "zawieszenie" to nic-nadal jesteś staraczkom-nadal jesteś jedna z nas:tak:
my dzialamy teraz i jak nie wyjdzie to "zawieszamy"do konca kwietnia-tak poprostu dla odpoczynku...bo to już rok walki,ale na bb bede -a jakże:-D:-p

KOCUREK- no tak jakoś gladkości mi potrzeba to odpalilam wosk-10 min i po krzyku:tak:

mama dziękuje dzień bez bb to dzień stracony ;) nie zamierzam odchodzić z forum będę nawet jeżeli wstrzymamy się jeszcze troche. Jakby co to będziemy mamusiami w 2012

mama dziękuje dzień bez bb to dzień stracony ;) nie zamierzam odchodzić z forum będę nawet jeżeli wstrzymamy się jeszcze troche. Jakby co to będziemy mamusiami w 2012

święte słowa :tak:

mama - ogolona, wypachniona ... prrrrrrrrrrr szalona !!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha :-D a co do Zuzy i jej literki V(czyt.kał) uśmiałąm się w niebogłosy hahahahahaha !!!!

PALEMKA- no widzisz jak sie czlowiek usmiać moze [FONT=&quot]
b020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
b010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a080.gif
[/FONT]
nawet jak sie ma dola warto wejść na bb -mozna sie usmiac do lez:tak::-D

EWULA- jasne!!!zawsze mozemy poprosić Sol,zeby nam zmienila nazwe wątku np.na staraczki i przyszle mamy w 2011
nie bedziemy musialy sie nigdzie przenosić;-):-):-)

przyszedl plodziciel [FONT=&quot]
a060.gif
[/FONT]

reklama
PALEMKA- oki [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]

zaraz posadzimy dzieci przez bajką ,dostaną gumy mamby a my pojdziemy na pięterko bo tak mnie glowa boli ,ze nie wiem czy do 21 wytrzymam a tak to bedzie szybki numerek,potem ja poleżakuję a Tomi da dzieciom kolacje...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry