• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCURKU witaj. a bylam w jednej sprawie hy hy ;) no ale zalatwione. jak wrocilam to glowa bolala oj oj ale pojadlam i juz przestala.
MAMA to bedzie sie dzialo ho ho. cisnienie niskie i dlatego boli glowa no ale ja juz tam wiem co najlepsze na bol glowy ;] mnie bolala ale apap lyknelam i juz ok choc zwykle apap nie dzialal na mnie. Tobie zas przyjemnosci

reklama
mlodamamusia a skąd jesteś? Mam TV wyłączony :)

No. Połowie moich gangsterów już wystawiłam ocenki semestralne... mała przerwa :) :)
Ponadrabiam troszkę... Gdzie jesteście...? mama to wiem hihi, a reszta gangu????

Ostatnia edycja:
Edytka będziemy chudnąć po ciąży :) W ciąży przecież i tak przytyjemy :)

Mama seksi wieczorek hmm mniam mniam :))) Kiedy ja się swojego doczekam????????

Kocurku czemu tęsknisz???? Roboty dużo masz przed końcem semestru??? Kocurku doczytałam, że miałaś plamienie??? Raz i koniec?

Mamuśka skąd jesteś???

Ostatnia edycja:
Nio :) Niech Ci szybciutko zleci... a wiesz lili, że ja dziś w paru miejscach czytałam o tych plamieniach - bo akurat sama dziś dostałam - no i wyczytałam, że to może być zaniżony progesteron i nawet jeśli nie dochodzi do zapłodnienia to takie plamienie może być... hmm.... a na to ponoć jest ten "dupek". Myślisz brać, gdyby załóżmy lekarz tak Ci powiedział?

Jejku, kobitki! Zapisalyscie jakies 50 stron odkad wylogowalam sie. W zyciu tego nie nadrobie. Produkcja jak w fabryce... akord ? :-)

jestem ponownie:-p

podzialaliśmy,potem lezkowalam godzinke ,pogadalam przez telefon i jestem;-)

LIL- jeszcze troche i Ty bedziesz miala wieczorny seksik;-)
EDYTA- nie siuraj:-D:-DTom kiedys na mnie powiedzial-rodzicielka to ja Mu sie odgryzlam -plodziciel:-p:-p
Tobie przyyyyjemnościiii życzę:-D:-D:-D:-Dja już po uniesieniach:cool2::cool2:

KOCUREK- no nie wiem gdzie reszta gangu Olsena:sorry2:moze tez dzialaja tylko nic nie mówią;-)

PYSIA- ciesze sie ,ze wszystko zalatwione:tak:
MLODAMAMUSIA jest z Wodzislawia:tak:
PALEMKA- jak tam kakao zaspokoilo chec na slodkie???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry